inzercia, predaj, predám, bazár

7 poharikov

Kategória: Sklo, keramika

Ponúkam 7 krasne brusenych poharikov s objemom asi 1,5dl - 2dl.

Moznost osobneho odberu v dedinke Ruzina, Lucenci alebo Bratislava. 31.1. ideme aj cez Krtis, Levice, Vrable, Salu, Galanta, Senec.
7 poharikov
Podobné inzeráty
Retro keramické sady na alkohol
Predám 3 retro keramické sady na víno/alkohol. Každá sada sa skladá z džbánika a 6 pohárikov. 1. sada - bača s fľašou a 6 pohárikov s hroznovým strapcom, 2. sada - veľká ryba a 6 pohárikov v tvare malých rybičiek, 3. sada - kohút a 6 pohárikov v tvare kuriatok. Všetky sady sú kompletné a bez poškodení v perfektnom stave - boli iba vystavované vo vitríne. Vek odhadom cca 30 až 40 rokov. Cena za sadu, prípadne ponúknite
Keramické súpravy
Ponúkam : Modrú karafu a 6 pohárikov, cena 6 EUR, Hnedú dvojfarebnú karafu a 6 pohárikov, cena 6 EUR. Hnedý krčah a 5 malých krčahov, cena 8 EUR. Plus poštovné.
Karafa a 6 pohárikov
Predám karafu a 6 pohárikov. Číslo vymyslené, poprosím cez mail.
Bulharská keramika - poháriky a džbánik 19 cm
Bulharská keramika - set 5 pohárikov a jeden džbánik. Džbánok má štítok s bulharským výrobcom. Výška džbánika - 19 cm Výška pohárikov - 5 cm
Poháriky na likér
Predám kompletnú sadu pohárikov na likér zo šesťdesiatych rokov. Sada sa skladá zo šiestich pozlátených malých pohárikov. Sú vo výbornom stave. Cena za sadu je 20€. Vzhľadom na krehkosť preferujeme osobný odber v Bratislave. V prípade potreby po dohode možnosť priblížiť (Praha, Brno, Senica, Tornaľa, Trenčín).
Karafa s pohárikmi REZERVOVANÉ
Predám karafu + 5 pohárikov z lisovaného skla. Výška pohárikov 8cm, výška karafy bez uzáveru 19cm, s uzáverom 25cm, výborný stav. Cena 20€ + poštovné. Na dobierku neposielam, až po prevode na účet alebo osobný odber v Bratislave.