inzercia, predaj, predám, bazár

AB BLE Gateway V4

Kategória: Ostatné drobné

Pre toho, kto potrebuje za zlomok pôvodnej ceny. Nové.
AB BLE Gateway V4 is a BLE to network gateway and bridge. BLE gateway reads advertsiment data such as iBeacon, Eddystone or customized format data and sends to LAN/internet server.

Gateway supports Ethernet and WiFi connection. User can configure the transmit period and server information through a simple HTTP API.
AB BLE Gateway V4
Podobné inzeráty
Xiaomi Mi Smart Home Hub
Predávam novú gateway bránu od xiaomi - Xiaomi Mi Smart Home Hub Prepojte a ovládajte WiFi, Zigbee a Bluetooth smart zariadenia vašej domácnosti na diaľku cez aplikáciu a vstúpte do IoT sveta internetu vecí. Xiaomi Mi Smart Home Hub je domáce kontrolné centrum, ktoré dáva príkazy všetkým pripojeným zariadeniam na základe vašich požiadaviek. Vaša smart domácnosť bude pod kontrolou – môžete rozsvietiť svetlá, keď sa vraciate z práce, alebo vypnúť všetko, keď odchádzate. Systém vás tiež upozorní na nezvyčajné udalosti, ktoré môžu nastať vo vašom byte. Xiaomi Mi Smart Home Hub podporuje protokoly Zigbee 3.0/BLE/BLE Mesh/WiFi a možno ho tiež použiť ako základňu pre Mi home a Apple Home kit.
Xiaomi Gateway
Dobrý deň, Predám túto Gateway pre ekosystém Xiaomi, Yeelight, Aquara a iné. Spája zariadenia bez wifi ako vypínače, senzory a iné. Aj s redukciou pre EU zásuvku. Gateway smarthome
Xiaomi zigbee gateway
Predám Zigbee gateway Xiaomi 3 gateway model: ZNDMWG02LM
Set 4x Tuya Wifi Termostatické Hlavice Designo + brána
NOVE, NEPOUZIVANE. NOVA Inteligentna dizajnová wifi termostatická hlavica Designo s unikántym vzhľadom zapadne do luxusných interiérov. Hlavica umožňuje ovládať vykurovanie domácnosti odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Zariadenie zvyšuje efektivitu vykurovania a ušetrí vám náklady na energie. Termostatická hlavica disponuje radom inteligentných funkcií, ako je možnosť automatického plánovania, detekcia otvoreného okna či podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent. Vďaka chystrej aplikácii "Smart-Life" si môžete nastaviť zapnutie kúrenia podľa polohy Vášho mobilného telefónu. Možno tak zapnúť kúrenie, akonáhle sa priblížite domov. Podrobný popis Set Smart termostatických hlavic Designo - Wifi s branou / gateway 4x Chytrý termostat pre diaľkové ovládanie kúrenia Gateway Unikátny typ displeja zapadne do luxusných high end interiérov Funkcia detekcie otvoreného okna Funkcia detského zámku Možnosť automatického plánovanie Prepojenie s mobilnou aplikáciou ( iOS , Android) a možnosť ovládania hlavice z telefónu Nastavenie týždenného programu iz telefónu Unikátny plynulá a presná regulácia s plynulými krokmi, ide o najpresnejšiu formu regulácie teploty radiátorových telies (PID regulácia) Podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent Napájanie: 2 × AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Rozmer: 53*89.5mm Typ konektora: M30 × 1,5 ( + v baleni su redukcie na všetky bežné typy pripojenia) Prítlačná sila: 100N OBSAH BALENIA: 4x Termostatická hlavica Designo 1x Zigbee 3.0 brána / gateway 4x Redukcia na radiátory ku kazdej hlavici navody Moznost pribalit hlavice navyse po 35 eur Osobne alebo poslem postou
elektrický smart lock dverový zámok - odtlačok prstu
Tento zámok na odtlačky prstov je vhodný pre všetky druhy dverí. Jednoduchá inštalácia. Podpora aplikáciou. Vlastnosti: Jednoduchá obsluha: Môžete nielen odomknúť dvere pomocou odtlačku prsta, karty, kľúča alebo kódu, ktorý ste nastavili, ale tiež môžete dvere otvoriť pomocou tuya APP (BLE), veľmi inteligentne a pohodlne. Nepochybná bezpečnosť: Váš odtlačok prsta je na svete jedinečný, čo nepochybne zaručuje bezpečnosť. Prijíma sa využitie technológie polovodičových a biologických charakteristík, čím sa zabráni vzniku rovnakého odtlačku prsta. Navyše je vyrobený z odolného materiálu z hliníkovej zliatiny, jeho kvalita je spoľahlivá. Prístup v jednom kroku: Ergonomický dizajn, ktorý umožňuje jednoduché odomknutie dverí v priebehu 1 sekundy vložením odtlačku prsta. Automaticky sa zamkne a zaistí tak bezpečnosť vás aj vášho domova. Energeticky úsporný dizajn: Už sa nemusíte báť znečistenia alebo plytvania peniazmi. So 4 * AA batériami (nie sú súčasťou balenia) sa dá používať pol roka. Všestranný zámok: Spĺňa štandardy väčšiny pákových zámkov, vybavených vreckom so skrutkami a telom zámku, môžete ho pripevniť na dvere. Technické údaje: Model: WF-007Bpro Farba: Čierna Materiál: hliníková zliatina Hmotnosť: 1,85 kg Napájanie: 4 * AA batérie (nie sú súčasťou balenia) Metódy odomknutia: Tuya APP (BLE), odtlačok prsta, karta, heslo, kľúč Počet uložených odtlačkov prstov: 40 Kapacita hesla:
Xiaomi Mi Senzor okien a dverí verzia 2 - Bluetooth 2v1
Predám inteligentný senzor Xiaomi na dvere resp. okno, ktorý slúži na kontrolu stavu zatvárania /otvárania a na základe toho umožňuje programovať akcie vo vašej Xiaomi smart domácnosti. Pracuje pod aplikáciou Xiaomi Mi Home. Ak sa dvere/okná neočakávane otvoria alebo zatvoria dostanete okamžité upozornenie v aplikácii, prípadne sa spustí vami naprogramovaná akcia ako napr. zopnutie svetla s podporovanou Xaomi žiarovkou, lampou, alebo spustenie čističky vzduchu, Xiaomi vysaváča a podobne. Senzor je zariadenie 2-v-1 a disponuje tiež svetelným senzorom. Keď svetelný senzor zistí, že okolité osvetlenie je slabé, snímač sa spojí s inteligentnou žiarovkou alebo stropným svietidlom a zažne. POZOR: Integrácia možná len cez Xiaomi Gateway 3.0 s bluetooth modulom. Technické parametre Model MCCGQ02HL Batéria: CR2032 Bezdrôtová konektivita: Bluetooth 5.0 BLE Prevádzková frekvencia 2412-2472 MHz Výkon 10 dBm Prevádzková vlhkosť: 0% - 95% relatívnej vlhkosti bez kondenzácie Prevádzková teplota: -10 ° C ~ 50 ° C Rozmery produktu: 34,0 x 32,7 x 14,5 mm Odber možný osobne alebo slovenskou poštou na dobierku - poštovné 3,30 Eur.