inzercia, predaj, predám, bazár

Abbott FreeStyle Libre 3, CGM senzor, nové kusy

Kategória: Zdravie a krása

!!! AKTUÁLNE VYPREDANÉ | DORUČENIE DO 3 PRAC. DNÍ | VIAC INFO EMAILOM !!!

Predám nové CGM senzory FreeStyle Libre 3 od spoločnosti Abbott, nerozbalené krabičky. Zakúpené priamo od výrobcu, v CZ nie sú dostupné !

Najkompaktnejší senzor na trhu, kontinuálne monitorovanie glykémie po dobu až 14 dní, senzor je uložený a predpripravený v sterilnom aplikátore.

Pri predaji bude vystavený doklad/faktúra (platca DPH) a poskytnutá záruka.

Cena: 83 € za kus (doručenie na výdajné miesto Packety +3,6 €)

Seriózne jednanie, možné osobné prevzatie. Nevolať, prosím využite formulár „Kontaktovať inzerenta“ pod inzerátom, ďakujem !

Vyhľadávanie: Abbott, FreeStyle, Libre 1, Libre 2, Libre 3, Dexcom G6, Dexcom G7, Glykemie, CGM
Abbott FreeStyle Libre 3, CGM senzor, nové kusy
Podobné inzeráty
Freestyle libre senzory 2 4 kusy
Prodám freestyle libre senzory2 . 4 kusy na měření cukru v těle kus za 51 da se použít i na freestyle libre čtečku 1 euro případě zájmu napište mi na email nebo SMS volat po 16 hod lze poslst přes zásilkovnu na dobírku
Čítačka FreeStyle Libre 2
Ponúkam na predaj čitačku FreeStyle Libre 2, ktorá funguje so senzormi FreeStyle Libre 2. Stupnica merania glykémie: mg/dL Cena 35 € + dobierka.
Čítačka FreeStyle Libre 2
Ponúkam na predaj čitačku FreeStyle Libre 2, ktorá funguje so senzormi FreeStyle Libre 2. Stupnica merania glykémie: mg/dL Cena 30€ + dobierka.
Hodinky Watlaa One na kontinualne meranie glykémie
Ponúkam na predaj hodinky Watlaa One pre diabetikov. Hodinky umožňujú získať údaje z vysielača Miaomiao 1/2 alebo Bubble Mini priamo do hodiniek (bez toho, aby udaje prechadzali smartfonom). Cize, hodinky Watlaa One komunikuju priamo s vysielačom, ktorý je napojený na Libre senzor a nepotrebujú smartfón. Súčasťou balenia je čierny kovový remienok a čierny nylonový remienok Vrátane extra nabíjacieho kábla (2x nabijaci kabel). Podporuje vysielače miaomiao 1/2 pre senzor FreeStyle Libre 1 a vysielač Bubble Mini pre senzor FreeStyle Libre 1 a 2. Podporuje aplikácie : Diabox, xdrip+ (android), xdrip4ios, Glimp Žiadny slot na SIM kartu Odolnosť proti striekajúcej vode: IP67 Android a iPhone V krabici: 1 x hodinky 1x čierny kovový remienok 1 x čierny nylonový remienok 2 x USB nabíjací kábel 1x návod Hodinky boli velmi malo používané, sú skoro ako nové. Poznámka: Pokiaľ nemáte vysielač (Miaomiao 1 alebo 2, prípadne Bubble Mini), tak sú Vám tieto hodinky na nič. Cena: 40 € + dobierka
Novinka YSL Libre Le Parfum 90ml
Novinka original z parfumerie nove velke 90ml balenie. Nadherna dlhotrvacna vona. K dispozicii aj klasika Libre edp 90ml 78€, Libre edt 90ml 78€, Libre Intense 90ml 85€
senzor freestyle libre
senzor freestyle libre, mam 4 ks. Cena za kus 50 eur. prip.vymenim za senzor dexcom g6.