inzercia, predaj, predám, bazár

ABERCROMBIE & FITCH páperová parka

Kategória: Bundy a Kabáty

ÚPLNE NOVa S ŠTÍTKAMI. (TREBA VIDET VŠETKY fotky)

CENA: 210€. Plus poštovné. (Prepáčte, žiadne ponuky)


Zriedkavá. Predáva sa Spojenom kráľovstve a USA a nemožno ju nájsť tu na SK.


% DOWN FILL SA TERAZ STÁVA VZACNEJSIA AJ PRE TOP ZNAČKY.


VÝplň: 90 % páperové perie / 10 % kačacie perie.


FARBA: JASNE ŽLTÁ

VEĽKOSŤ: XL. ( POZRITE SI FOTOGRAFIE) OD PODPAZUSIA K PODPAZUSIA = 25,5 PALCA / 65 ctms. (ÚPLNE ZAPNUTÉ A POLOŽENÉ NA PLOCHU)


** Aby ste sa vyhli problémom s veľkosťou, zmerajte si svoje vlastné kabáty na POROVNANIE **


Toto je skutočne veľmi vzácny nález. Cena v Londýne v minulom roku 2021 bola 290 EUR a ich model z roku 2022 je teraz drahší, ale nie je naplnený 90/10!


VERY RARE ABERCROMBIE & FITCH ( DOWN FILLED ULTRA EXPEDITION PARKA)

BRAND NEW WITH TAGS. (See ALL photos)

PRICE: €210. Plus postage. (Sorry, no offers)

Collection from Babindol (951 53) available.


RARE TO FIND NOW IN THE U.K and the U.S and impossible to find here in SK.


THE % of DOWN FILL IS NOW BECOMING RARER FOR EVEN THE TOP BRANDS.


SHELL FILLING : 90% down feathers / 10% duck feathers.


COLOUR: BRIGHT YELLOW

SIZE: XL. ( SEE PHOTOS) PIT to PIT = 25.5 INCHES / 65 ctms. (FULLY ZIPPED UP AND LAID FLAT)


** To avoid sizing issues, please measure your own coats to compare, again p2p = 65 ctms **


This is a very rare find indeed. Price in London last year 2021 was €290 and their 2022 model is now dearer but not 90/10 down filled!


Colin
(Babindol)
ABERCROMBIE & FITCH páperová parka
Podobné inzeráty
Dámska parka Abercrombie Fitch S
Dámska parka Abercrombie Fitch S - 27.8. - 13:18 Nosená málo krát, zachovalá, ako nová, nepoškodená, originál Fitch, pekná, vkusná, štýlová, prepracovaná, veľa detailov, kvalitná, veľkosť S, dôvod predaja, už ju nenosím, rozmery - výška - 70cm, vzadu 76cm, rozmer v podpaží - 44cm, rukáv od ramena - 61,5 cm. Nová stála 90 eur.
Bunda (parka) Abercrombie & Fitch
Predám zimnú bundu (parka) značky Abercrombie & Fitch, nosená bola 1 zimu. Veľkosť: M Dĺžka bundy: 80cm Dĺžka rukávov: 68cm V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez e-mail.
Bunda dámska Abercrombie&Fitch.
Pekna zimna bunda znacky Abercrombie&Fitch, original, kupovana v USA. Parkrat oblecena, ale ja zial nevyuzijem. Velkost pisana XS, ale sedi kludne aj na S. Rozmery odfotené v inzeráte. Super stav bez poskodenia. Cena je bez postovneho, to hradi kupujuci. Poštovné na dobierku +5 eur. Poštovné pri platbe vopred na účet +3 eur (abercrombie, hollister, calvin klein)
Predám novú bundu Abercrombie & Fitch pánsku, veľkosť L
Predám novú bundu Abercrombie & Fitch pánsku, veľkosť L. Bunda je perová, veľmi ľahká a teplá. A&F Parka, bunda, kabát, Hollister
Premiová paperová Woolrich Arctic Parka | vel. M | Khaki
- prémiová páperová parka značky Woolrich - vel. M, pánska - farba viď foto - Beige (tmavo béžová/khaki) - používaná ale nezničená, nedotrhaná, drobné kosmetické vady (vyrieší čistierna) - povodna cena 900€ Prvá Woolrich Arctic Parka bola predstavená v roku 1972, aby chránila aljašských pracovníkov ropovodu pred drsnou arktickou klímou. Táto pánska arktická odnímateľná kožušinová parka, po vzore autentického archívneho dizajnu, je vystrihnutá z našej typickej tkaniny Ramar, vystužená teflónovým povlakom odolným proti vetru a vode a vyplnená prirodzene izolačným kačacím perím pre teplo. Aerodynamická silueta je zvýšená odnímateľným luxusným kožušinovým lemom zdobiacim kapucňu a je dodávaná s radom vreciek, aby ste mali svoje nevyhnutnosti po ruke. Vybavené špeciálnou podšívkou vreciek ošetrenou technológiou Polygiene ViralOff®, ktorá bude mať viac ako 99% redukciu mikróbov v priebehu dvoch hodín. Aktuálne do zmazania. Osobný odber v Kutoch/Breclavi(CZ) a okolí. Po dohode je možné poslať. tel.:
PARKA PANSKA "M"
Predám pánsku parku khaki farby veľkosť M. Parka má vzadu kapucňu, zapínanie v predu po celej dĺžke na zdrhovadlo a aj na gombíky. Po stranách má dve vrecká s klopami a gombíkom. V spodnej časti zapínania je kovovy svok. Parka sa dá sťahovať v drieku i v spodnej časti. Na rukávoch v spodnej časti ozdobné gombíky po 2 ks. Parka je ľahká, bez podsivky, určená na jarné a jesenné dni pre mladého štýlového chalana, alebo muza. Parka je ako nová, 2 x použitá. Kupovana bola v obchode GATE. Predám za 10€.