inzercia, predaj, predám, bazár

absorpčné vložky pre mužov

Kategória: Ostatné


Molimed for men Protect sú absorpčné vložky pre mužov pri poruchách funkcie močového mechúra. Sú savé, spoľahlivé a diskrétne. Zaisťujú spoľahlivú ochranu pred vytekaním a diskrétnosť vďaka komplexnej ochrane. Savosť 620ml. Mame viac balikov.
absorpčné vložky pre mužov
Podobné inzeráty
Vložky tianDe
Ženské zdravie - dámske bylinné vložky TianDe Vložky, vložky, vložky a ešte raz vložky. Od určitého obdobia sa vložky stávajú pravidelnými spoločníkmi dievčat, žien, matiek či babičiek (inkontinencia). Nájdeme ich v kabelkách, športových taškách či v zadnom vrecku riflí. Preto by sme si mali dobre zvážiť, ako sa tento spoločník správa a chová k nášmu telu☝️ . Či už k tejto téme žena pristupuje vedome alebo nevedome - PMS, menštruácia, zbláznené hormóny či cyklickosť sú jej bežnou súčasťou. Povedzme si niečo o bežne dostupných vložkách. Možno ste o tom už počuli a možno to budete čítať po prvý krát, vložky, ktoré si bežne kupujete v drogérii, sú vyrábané z odpadového materiálu, z plastov. Pri chemickej úprave vložiek sa používa sírouhlík, kyselina sírová, chlór alebo hydroxid sodný. Vedľajšie účinky týchto látok zahrňujú nevoľnosť, zvracanie, bolesti hlavy, hrudníku atd. Aby mali bežné vložky dobrú predajnosť, sú vložky a rovnako aj tampóny bielené za prítomnosti chlóru, čo ústi v produkciu dioxinu, ktorý je spájaný s oslabením imunitného systému. Až 52% ženských chorôb je spôsobených zložením bežne vyrábaných vložiek. Niektoré vložky a tampóny na trhu obsahujú rakovinotvorný herbicid glyfosát, ktorý vzniká použitím geneticky modifikovanej bavlny. To všetko, ako i ďalšie nemilé skutočnosti v súvislosti s bežnými vložkami o ktorých sa verejne nehovorí - sa podieľajú na zápalových ochoreniach, narúšaní menštruačného cyklu, ale i na neplodnosti. Vedci napojení na spoločnosť TianDe našli spôsob, ako chrániť ženské zdravie a reprodukčné schopnosti na dlhé roky. Prišli so skvelým riešením - bylinné vložky. Bylinné vložky sa odporúčajú ako podpora liečby gynekologických ochorení, pri výraznom prejave zápalových procesov, vrátane kandidózy, k prevencii gynekologických problémov, normalizácii hormonálneho stavu, zlepšení kvality života. Ale tiež aj na bežné nosenie počas dňa (intimky) alebo počas menštruácie ako prevencia a posilnenie ženského zdravia. Zloženie vložky bolo vyvinuté na základe skúseností z tradičnej čínskej medicíny. Byliny obsiahnuté vo vložkách sa zbierajú podľa lunárneho kalendára vyškolenými odborníkmi. Kontraindikácie: tehotenstvo, kojenie Cena: Intimky - 4,0 € (20-25 kusov v balení) Denné Energia bylín - 5,9 € 8kusov v balení Nočné Energia bylín - 6,9 € 8 kusov v balení Vložky nefritová sviežosť Denne aj nočné - 5,50 € V prípade záujmu viem vybaviť VIP zľavu = 35%. Pre viacej informácií prosím písať správu.
Plienky Pampers active baby 1 - 2
Pampers Active baby1 : 43KS ,2-5KG 6,80Eur Pampers Active baby2 : 66KS ,4-8KG 9,30Eur dordy_puffy-Instagram DorDy-Facebook Mám viac balení Možnosť zaslania Packetou Dôverný pocit sucha pre novorodencov. Pampers, jediná plienka s ďalšou absorpčnou vrstvou „sleep“ Vedeli ste, že sa vaše dieťatko pri spánku pohybuje až dvakrát viac ako dospelí ľudia? Jeho noc je plná aktivít. To môže viesť k pretečeniu plienky alebo k tomu, že jeho pokojný spánok bude rušiť mokrá objemná plienka. Preto majú plienky Pampers jedinečnú ďalšiu absorpčnú vrstvu „sleep“, ktorá pomáha rýchlo absorbovať tekutinu. Bez ohľadu na to, ako sa dieťatko pohybuje alebo v akej polohe spí, bude jeho novorodenecká pokožka vďaka plienkam Pampers zaručene v suchu. Teraz vo vylepšenom balení. Vlastnosti: Ďalšia absorpčná vrstva „sleep“ pomáha rýchlo absorbovať vlhkosť a vášmu dieťaťu poskytuje pocit sucha po celú noc Absorpčné jadro s mikroperličkami odvádza vlhkosť ďaleko od pokožky. Pre dôverný pocit sucha pokožky novorodenca 3 absorpčné kanáliky pomáhajú odvádzať vlhkosť rovnomerne do celej plienky Povrchová vrstva v priamom kontakte s pokožkou dieťaťa je hebká ako bavlna (neobsahuje pravú bavlnu) Indikátor vlhkosti vás upozorní, keď bude vaše dieťa potrebovať vymeniť plienku Vďaka pružným upevňovacím pásikom plienka dokonale padne a celú noc poskytuje dokonalú ochranu proti pretečeniu Zistite viac: Kedy je čas vymeniť plienku? V prvých mesiacoch možno budete meniť plienku aj desaťkrát za deň. Plienku by ste mali vymeniť vždy, keď je mokrá alebo špinavá. Vaše dieťatko vám väčšinou dá (nie však vždy) vedieť. So super absorpčnými plienkami, ako sú napríklad plienky Pampers, rozpoznáte mokrú plienku vďaka hrudkám, ktoré sa vytvoria v jej absorpčnom jadre. V týchto momentoch býva potrebné plienku vymeniť: tesne pred každým kŕmením alebo tesne po ňom po každej stolici pred spaním po zobudení predtým než pôjdete s dieťatkom von Ako vymeniť plienku Plienky Pampers sú navrhnuté tak, aby sa prispôsobili vášmu dieťatku a pomohli mu cítiť sa pohodlne a príjemne. Vďaka tomu nemusíte počas prebaľovania skladať plienku v páse, ani naprávať manžety okolo nožičiek. Zalepte zapínacie pásy rovnobežne s pružným pásom plienky, a to doprostred pásika s obrázkami. Použite veselé obrázky ako pomôcku, s ktorou sa uistíte, že zapínacie pásy sú rovnomerne uložené. Udržujte výrobky pre deti, ako je napríklad detský púder, ďalej od zapínacích pásov, aby sa neprestali lepiť. Čistenie detského zadočka Všetky čistiace obrúsky Pampers pomáhajú odstrániť baktérie, dokonca aj po pocikaní. Pri prebaľovaní majte zásobu čistiacich obrúskov vždy poruke, aby pokožka vášho dieťatka zostala čistá a svieža. Dievčatká pri prebaľovaní utierajte smerom spredu dozadu, aby ste zabránili prenosu stolice k ich genitáliám. Uistite sa, že ste očistili každý kúsok pokožky, pretože v záhybo
Absorpčné nohavičky Tena
Predám jednorazové absorpčné nohavičky Tena Pants XL alebo M v balení po 10 ks za 3,50 EUR.
Hygienické absorpčné podložky
Predám hygienické absorpčné podložky Seni Soft Super 35ks a Depend podložky large 60 x 90 cm - 20 ks spolu za 11€. Prosím kontaktovať cez email.
Inkontinenčne vložky pre mužov
Predám inkontinečné vložky pre mužov nerozbalené v jednom balení je 24ks..Cena za kus 5e..V krabici je 6 balení neotvorené nové
Plienky,vložky.Molicare
Predám absorpčné vložky . Savosť 914 ml. Balenie:14 ks, 1,80 € Karton :12 baleni po 14ks, 20 € Aj väčšie množstvo Tel.