inzercia, predaj, predám, bazár

Acrohm fush + medusa rdta atomizera

Kategória: Ostatné

Elektronicka ciga acrohm fush 18650 (polomechanika, takze ma vsetky vyhody regulovanej a aj vyhody neregulovanej). Pridam aj atik rdta meduza (cena noveho v obchode 25€). Dalej pridam coil a vatu. Ak chcete mozem prihodit aj staru baterku ktora este ide. (Zadarmo). Cena novej v obchode je 85. Stav je 10/10
Acrohm fush + medusa rdta atomizera
Podobné inzeráty
Geekvape Aegis Boost RDTA
Predám málo používaný RDTA Aegis Boost od Geekvapu. Prikladám aj príslušenstvo k tomu (viď foto). Cena: 19 eur + poštovné Iba na dobierku posielam
Ares D24, WOTOFO COGRTA, Zenith 2, VGOD ELITE RDTA
MTL a DL atiky. PREDÁM 1. Ares D24 Black+ 3 náhradné sklá Cena - 20€ 2. WOTOFO COGRTA - iba odskúšaný stav ako nový Cena - 20€ 3. Zenith 2 + sklo a 2 DL hlavy Cena - 20€ 4. VGOD ELITE RDTA + 3 skla Cena - 40€ Atiky nemajú žiadne chyby a sú plne funkčné.
DOTMOD DOTRDTA 24MM RDTA
Na predaj len raz použité. Dôvod predaja prestal som fajčiť:) Prvotriedny dotRDTA od dotMod v sebe kombinuje estetický vzhľad a funkčnosť! Celá konštrukcia je vyrobená z ULTEMu, čo zabraňuje nadmernému prehrievaniu a vďaka čomu je atomizér naozaj ľahký! Základňa s priemerom 24mm iba s jedným odpruženým stĺpikom v strede využíva svorkovým systém na uchytenie špirálok a nádržka má objem 2ml. DotRDTA sa dodáva so štýlovým zlatým náradím vo tvare kľúčika. Viac info tu: Cena nového 68,95€ Cena teraz 40€.
Ares D24, WOTOFO COGRTA, Zenith 2, VGOD ELITE RDTA
PREDÁM 1. Ares D24 Black+ 3 náhradné sklá Cena - 20€ MTL singel coil motací atomizer na na jednu špiralku. 2. WOTOFO COGRTA - iba odskúšaný stav ako nový Cena - 15€ MTL singel coil motací atomizer na jednu špiralku. 3. Zenith 2 + sklo a 2 DL hlavy Cena - 20€ MTL alebo DL atomizer na výmenné hlavy. Po dokúpení hláv možné použiť jak na DL tak MTL. 4. VGOD ELITE RDTA + 3 skla Cena - 30€ DL dual coil motací atomizer na 2 špirálky. Atiky nemajú žiadne chyby a sú plne funkčné. Pre viac info volať po 15:00.
Brunhilde mtl rdta
Predam Brunhilde mtl rdta. Atomizer
Okuliare Versace Medusa Iconic
Úplne nové slnečné okuliare logo Medusa. + náhradné čierne skla. Pôvodná cena : 310 eur