inzercia, predaj, predám, bazár

Actionmanagement, BAŤA

Kategória: Ostatné

Nová kniha
Za roky podnikania som získal množstvo cenných skúseností, o ktoré sa chcem podeliť. Preto vznikol tento manuál. Je dôležité poznať minulosť a poučiť sa z nej. Baťovské know-how môže byť prospešné nielen pre veľkých podnikateľov fungujúcich na globálnej úrovni, ale aj pre malé firmy, ktoré zamestnávajú len pár ľudí.

Pblikácia je zložená z troch častí, z ktorých každá vytvára samostatnú knihu, venujúcu sa ucelenému okruhu otázok:

I. Manuál baťovského podnikania
II. História Baťovho hospodárskeho zázraku
III. Baťov systém riadenia

Aj tá najdlhšia cesta sa začína prvým krokom. Každý veľký podnik začínal ako myšlienka v hlave podnikateľa a musel prejsť všetkými fázami, kedy sa z malých vecí stávajú veľké. Čítajte, inšpirujte sa, rozmýšľajte a konajte. Vezmite si z Baťu to, čo z vás urobí lepších podnikateľov a ľudí. Ak to urobíte, nemôžete stratiť, len získať.
Actionmanagement, BAŤA
Podobné inzeráty
Kabelka,ťa
Predam novu, nepouzivanu kabelku. ťa. vhodna aj ako darcek. Stredne velka, farba staroruzova.
kabelka bata. kontaktujte ma mailom
bata. pošlem aj poštou
Inspirace Baťa - Gabriela Končitíková
Ponúkam na predaj novú knihu Inspirace Baťa od Gabrieli Končitíkovej, ktorá rozoberá Baťove princípy v súčasnom podnikaní. Cena: 15eur + poštovné V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel.čísle.
Predám novú a nepoužitú pánsku peňaženku zn. BAŤA
Predám novú a nepoužitú pánsku peňaženku zn. Baťa, materiál: geunine leather(koža). Peňaženku dávam v pôvodnej krabičke. Cena: 18€. Osobný odber BA alebo ZA.
Tomáš Baťa - Úvahy a Projevy
Ponúkam na predaj raz prečítanú knihu Uvahy a Projevy . Tomáš Baťa. Veľmi hodnotná kniha, čítanie aj na časti. Pri knihe sa nejedlo nepilo, strany nezahnuté, do knihy nebolo písané. V knihe je jedna záložka. Nová stojí 17 až 18€ Po dohode viem doručit osobne v BA a okolí, alebo po platbe prevodom poslať kurierom/úpštou
Peňaženka Baťa
Darujem peňaženku Baťa v dobrom stave, trošku ošúchaná.