inzercia, predaj, predám, bazár

Adapter s weaver listou k montazi Bipodu

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam adapter na hlaven pusky k montazi Bipodu, osvetlenia… na weaver listu.
Adapter s weaver listou k montazi Bipodu
Podobné inzeráty
TERMOVÍZIA
Ponúkam na predaj: - termovíziu HIKMICRO Thunder TH25. Toto zariadenie je vlastne kombinácia troch možností použitia. V zostave ako je pripravená na predaj je to pozorovacie zariadenie. Pri dokúpení montáže pre spojenie zo základňou weaver sa dá použiť ako termovízny puškohľad. Pri dokúpení medzikusu na spojenie z adaptérom napr. Rusan je možné toto zariadenie použiť ako predsádku. Cena v základnom prevedení ako pozorovacie je 1850 eur, rýchloupínacia montáž pre základne weaver je v cene 200 eur, tu je aj možnosť lacnejšej verzie na pevnú montáž v cene 85 eur, medzikus na spojenie z adaptérom Rusan na použitie ako predsádky je v cene 150 eur. Samotný adaptér+medzikus podľa priemeru puškohľadu je v cene 167+38 eur. - termovíziu HIKMICRO Thunder PRO TQ35C /soft2022/ v prevedení z medzikusom na predsádku. Tu treba dokúpiť už iba adaptér Rusan+medzikus podľa vonkajšieho priemeru puškohľadu v cene 167+38 eur. Cena termovízie je 2999 eur. Mašinku je možné použiť aj ako pozorovaciu termovíziu, treba dokúpiť okulár v cene 145 eur. A samozrejme je tu možnosť použiť aj ako termovízny puškohľad z montážou na weaver, rychloupínacia cene 200 eur a klasická v cene 85 eur. Zariadenia sú nové z dokladom a v plnej záruke. Pozrite aj ostatné, kliknite na meno. Ďakujem.
Vzduchová pištoľ s puškohladom a weaver lištou
Predám vzduchovku ,nie je to klasická ale s vzudchovim piestom predávam ju s puškohľadom a weaver lištou Cal. 5,5mm
Montáž MAK - weaver s lištou Dedal
prodám montáž značky MAK na lištu weaver, osazena lištou pro Dedal. Cena 4500,-
Predám montáž weaver 25,4mm
Dobrý deň, predám oceľovú montáž na weaver priemer 25,4mm, výška montáže od spodku puškohľadu po spodok základne je 16mm. Montáž sa skladá zo základne na weaver a krúžok na puškohľad, dá sa to rozobrať. Cena 50€. Pôvodná cena 70€. Pošlem aj na dobierku. Dohoda na cene. Viac info. po tel.
Puškohľad SWAROVSKI Habicht 8x56 LS + EAW Weaver montáž
Predám špičkový puškohľad - " nočného špecialistu " SWAROVSKI Habicht P 8x56 LS, osn. 4, vrátane namont. orig. EAW kov.montáže na WEAVER šínu a prednej Butler krytky !!! Stačí už len založiť na Weaver lištu a nastreliť zbraň !! Brilantný obraz a skvelá svetelnosť !! PERFEKTNÝ STAV !! Pôv. cena kompletu cez 1300,-Eur !!, teraz SUPER CENA kompletu 370,-Eur !!! Len vážny záujem. Ako Zeiss, Kahles, Leica, Schmidt & Bender ...
DLHÉ
Ponúkam na predaj: - RUGER American Rifle Ranch v 7,62x39. Nová. Jeden päť ran zásobník, závit na ústí 5/8x24. Hlaveň 41 cm, stúpanie 1:9,5. Weaver lišta. Celková dĺžka 92 cm. Cena 815 eur. - RUGER American Rifle Ranch v 300 AAC Blackaut. Nová. Jeden desať ran zásobník, závit na ústí 5/8x24. Hlaveň 41 cm, stúpanie 1:7. Weaver lišta. Celková dĺžka 92 cm. Strelivo dostupné aj v prevedení Subsonic, tlmič tiež -- nutné NP. Cena 790 eur. - MOSSBERG MVP v kal.308 WIN, nová zbraň, krátka kompaktná guľovnica z desať ran zásobníkom, celková dĺžka 95 cm, dĺžka hlavne 42 cm ukončená závitom 5/8x24,namontovaný funkčný rozptylovač plameňa, hlaveň stredne hrubá, váha 3,4 kg, namontovaná weaver lišta a mieridlá zo svetlovodnou muchou. V cene 780 eur. - MOSSBERG Patriot Walnut v kal 6,5 Creedmoor. Nová. Jeden päť ran zásobník. Kanelovaná hlaveň 56 cm. Stúpanie 1:8. Cena 800 eur. Ceny v texte. Zbrane na ZP. Pozrite aj ostatné, kliknite na meno. Ďakujem.