inzercia, predaj, predám, bazár

Adidas Ozelia

Kategória: Topánky, obuv

Predám botasky Adidas Ozelia, veľkosť 39, párkrát obuté
Adidas Ozelia
Podobné inzeráty
Adidas tenisky OZELIA topánky obuv botasky (originálne,nové)
Topánky sú úplne originálne, nové. Veľkosť: 38. Pozrite sa na poslednú fotografiu ceny v iných obchodoch! Adidas OZELIA sú ženské štýlové krosky vyrobené z kože, ktoré dodajú vášmu outfitu nezameniteľný vzhľad. Sú navrhnuté tak, aby sa perfektne prispôsobili nohe a poskytli maximálny komfort pri každom kroku. Adidas OZELIA sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré garantujú trvácnosť a odolnosť tohto produktu. Škvrny alebo škrabance na kroskách nebudú problémom, pretože ich jednoducho očistíte pomocou vlhkej handričky. Tento originálny a nový produkt bol priamo dovezený z Ameriky, a preto zaručujeme jeho vysokú kvalitu. Ak hľadáte kombináciu štýlu a komfortu, potom nie je lepší výber ako Adidas OZELIA. Nezmeškajte príležitosť získať tento úžasný produkt ešte dnes! Objednajte si Adidas OZELIA a pridajte si kúsok, ktorý vám bude slúžiť mnoho rokov. Pre viac informácií o našich produktov alebo pre objednanie zavolajte na náš telefónny kontakt .
Pánske tenisky Adidas AdiPrene Ozelia UK11
Predám pohodlné pánske tenisky Adidas Ozelia veľkosti UK11. Možný osobný odber v Bratislave ako aj poslanie, ideálne cez zásielkovňu.
Adidas Ozelia W
Predám úplne nové Adidas Ozelia W s visačkou Veľkosť 39
Predám pár krát obuté tenisky Adidas Ozelia 9
Predám pár krát obuté tenisky Adidas Ozelia veľkosť 40,nové kúpené za 80€,teraz za 60€
Adidas Ozelia Off White
Predám tenisky Adidas Ozelia Off White, veľkosť 43 1/3. Používané vo výbornom stave, pôvodná cena 88 €, kupované v 05/2022. Dôvod predaja - kúpa nových. Ideálny osobný odber s možnosťou vyskúšania.
Adidas ozelia čierne
Adidas ozelia J, ako nove - boli raz vonku asi na hodinu. Veľkost 39 1/3 Junior velkosti maju iny, trochu mensi strih. Ja nosim 38,5 - 39 a su mi akurat. LEN EMAIL PROSIM Osobny odber BB-ZV / Prevod na účet / Dobierka pri platbe poštovného predom