inzercia, predaj, predám, bazár

Adidas Supernova 41 1/3 dámske bežecké tenisky

Kategória: Topánky, obuv

Predám dámske bežecké tenisky Adidas Performance model Supernova, veľkosť 41 a 1/3. Výborný stav, bez známok používania, iba vyskúšané, netrafila som veľkosť. V originál krabici.

Osobný odber alebo pošlem aj na dobierku (k cene bude pripočítaná suma poštovného).
Adidas Supernova 41 1/3 dámske bežecké tenisky
Podobné inzeráty
Tenisky Adidas Supernova 2-limitovaná edícia
Na predaj exkluzívne jubilejné tenisky Adidas Supernova 2, veľkosť č. 8. Sú unisex -pre mužov aj ženy na chôdzu a beh a sú úplne nové, nenosené. Bola vyrobená len limitovaná séria. Bol to dar, ale sú malé a nemám blok na výmenu. Nákup 110€. Osobný odber v BA, inak pošlem + poštovné. Web:
Predám pánske bežecké tenisky  ADIDAS- - Supernova M  UK10,5
Predám pánske bežecké tenisky ADIDAS- - Supernova M,veľkosť UK10,5,nové v krabici,nepoužívané,bez záruky.Ponuky len na email.Len Sered a osobne.Neposielam,dakujem za pochopenie
Dámske tenisky Adidas - Bežecké topánky Adidas
Tenisky Adidas - Bežecké topánky: Predám nenosené bežecké topánky značky Adidas. Velkosť 37, farba ružová. Podrážka "CloudFoam". Úplne nové, nikdy nepoužité.
Nove adidas Supernova Cold RDY - 44
Predam nove zimne bezecke tenisky adidas Supernova Cold RDY Vodeodpudivy zvrsok, zateplene vnutro, boost podrazka
Darujem bežecké tenisky ADIDAS
Darujem bežecké tenisky Adidas Supernova GTX, veľkosť 9 1/2 / 44, ešte niekomu poslúžia. Dal som tam nové vložky. Len osobný odber (neoplatí sa mi s tým chodiť na poštu)
Adidas Tubular Runner - damske vel.38
Predam super damske bezecke tenisky Adidas, v sytej ruzovejoranzovej farbe. Tenisky su bez poskodeni, bez chyb. Povodna cena tenisiek 120€. velkost je 38 (vnut.dlzka 24cm). cena teraz 30€. boty bezecke topanky tenisky run