inzercia, predaj, predám, bazár

Adidas Yeezy Foam RNR Desert Sand

Kategória: Topánky, obuv

Zdravím, predám Adidas Yeezy Foam RNR Desert Sand. Topánky boli málo používané a krabica je mierne poškodená. Cena je pevná.

Kontaktujte ma cez email alebo sms.
Adidas Yeezy Foam RNR Desert Sand
Podobné inzeráty
Adidas Yeezy Foam RNR
Predám tieto Adidas Yeezy Foam RNR. Sú vo veľmi dobrom stave (pár krát obuté) su veľmi pohodlné a vzdušné. Jedná sa o 1:1. Stav: 9/10 Veľkosť: 45 fit. 44 Cena: 50€ V prípade záujmu mi napíšte email (číslo je vymyslené). #yeezy #adidas #foamrnr
Predám adidas Yeezy Desert Boot Rock
Predám adidas Yeezy Desert Boot Rock Veľkosť: US 9, EU 422/3 Predám tieto NENOSENÉ Yeezy DSRT Rock. Kupované 9/2021. Originál balenie, faktúra a záruka. Oficiálny predaj cez adidas CONFIRMED drop. Dôvod predaja je, že mám niekoľko párov Yeezy a tieto nevyužívam vôbec. Neboli ani raz nosené. Cena 280€ vrátane poštovného. Prípadná dohoda na cene možná. Malacky osobný odber, prípadne zašlem kuriérom SPS, DPD, Slovenská pošta, Česká pošta... Zásielkovňa - podľa dohody. V prípade zaslania kuriérom platba na dobierku, poštovné vopred na účet.
Adidas Yeezy Foam Runners Onyx
Predám Yeezy Foam RNR Onyx na obrázkoch • dodávané s krabicou • všetky tagy + QR kód • stav 10/10 nikdy nenosené • výborné na letné obdobie • kontaktujte ma v prípade záujmu o inú veľkosť / iný model alebo pre cenu a ďalšie informácie • osobný odber v BA alebo dobierka po celej EÚ IG: globaldripsupply Pozri aj moje ďalšie inzeráty :)
Yeezy Slides Desert Sand veľkosť 44
Dobrý deň. mám na predaj šľapky značky Yeezy Slides vo farbe Desert Sand. Veľkosť US10 čiže EU44. Škapky sú čisto nové, nenosené. Pošlem na dobierku.
Yeezy Foam RNNR Sand (43)
->Predám originál- Yeezy Foam RNNR Sand ->Doklad o kúpe ->stav - 10/10 (DS-nové) ->Veľkosť : -US 9 (43) Posielam na dobierku/zásielkovňa/pošta,, prípadne osobný odber v Banskej Štiavnici. V prípade záujmu prosím kontaktovať na mail zejdzoustore@ alebo instagrame: zejdzou_store. ---!!ČÍSLO JE VYMYSLENÉ!!--- Na mail odpovedám hneď (ak nechodí odpoveď, treba pozrieť spam). Legit Check na seba mám. 210+ predajov.
Yeezy Foam RNNR Sand (43)
->Predám originál- Yeezy Foam RNNR Sand ->Doklad o kúpe ->stav - 10/10 (DS-nové) ->Veľkosť : -US 9 (43) Posielam na dobierku/zásielkovňa/pošta,, prípadne osobný odber v Banskej Štiavnici. V prípade záujmu prosím kontaktovať na mail zejdzoustore@ alebo instagrame: zejdzou_store. ---!!ČÍSLO JE VYMYSLENÉ!!--- Na mail odpovedám hneď (ak nechodí odpoveď, treba pozrieť spam). Legit Check na seba mám. 230+ predajov.