inzercia, predaj, predám, bazár

Afro parochňa

Kategória: Zdravie a krása

Predám parochňu afro, kúpená nenosená je to ombre ako na foto dlžka 60cm
Afro parochňa
Podobné inzeráty
Afro copíky/Box braids/Cornrows/Boxerske copiky
Zapletam afro copíky, boxerské copíky a iné zapletané účesy. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Ceny- afro copíky od 180€ boxerské copíky - 35 € Cornrows (do 5 copov) - 55€ Cornrow (od 6 a viac) - 60- 80 € Afro copíky pre deti - Od 60 € Iné zapletané účesy podľa požiadaviek.
Afro parochňa vrkôčiková
Super krásna afro parochňa z vrkôčikmi farba hnedá blond ombre dlžka cca 60cm s čiernou čelenkou
Afro copíky
Pletiem Afro copíky/ twisty / kucierky skvelou crochet metódou. Pletenie trvá len 3h a účes výdrži mesiac. Cena 100€ Druhýkrát len 70€ ( keďže už materiál máš) Kontakt FB stránka Afro Rasta Copiky Trnava
Copiky, Boxerské copiky, Afro účesy
Pozývam Vás pozrieť na moju FB stránku Afro Rasta Copiky Trnava, kde si môžte prezrieť moju prácu. A dohodnúť termín. Volať môžte na Objednať sa môžte aj online klikom na mojej FB stránke Afro Rasta Copiky Trnava Iba v Trnave
Parochňa z čelenkou - HEADBAND WIG
Čierna parochňa s čelenkou pekne splynie s prirodzeným prechodom vlasov. Krásna parochňa s čelenkou okolo hlavy a dĺžkou vlasov 50cm. Parochňa je vyrobená z ľudského vlasu je možne ju natáčať, žehliť aj farbiť. Samozrejme sa o vlasy treba starať rovnako ako aj o ľudské vlasy. Poprosim kontaktovať len mailom.
Dlhá čierna vlnitá parochňa
Parochňa je vyrobená zo syntetického vlákna najvyššej kvality Kanekalonu. Univerzálna veľkosť parochne sa dá v prípade potreby korigovať aj gumičkami, ktoré sú umiestnené na sieťke z vnútornej strany parochne - ktorá je veľmi priedušná a precízne spracovaná. Parochňa skutočne pekného vzhľadu pre denné použitie. Tepelne upraviteľná - kulma, žehlička, fén - max do 150°C imitácia ľudského vlasu farbou aj strihom.