inzercia, predaj, predám, bazár

Agátová dekoračná skulptúra - samorast

Kategória: Ostatné

Ponúkam menšiu agátovú dekoračnú skulptúru, vlhkostne stabilizovanú, vyčistenú, vhodnú hlavne do interiéru, napustenú olejom. Je umiestnená na kuse hlboko zvetraného dubového hranola bez známok nového rezu a nasadená na časti starého kovaného klinca. Odber najlepšie osobne, kvôli možnosti poškodenia. Doprava v okolí BA a ZV možná po dohode. Zaslanie len s platbou vopred. Skulptúrka môže byť originálnym doplnkom hlavne do moderného interiéru. Cena 55 euro.
40x33x20
V prípade záujmu pozrite si prosím ďalšie moje inzeráty.
Agátová dekoračná skulptúra - samorast
Podobné inzeráty
Borovicová dekoračná skulptúra - koreň, samorast
Ponúkam borovicovú dekoračnú skulptúru, vlhkostne stabilizovanú, vyčistenú, vhodnú hlavne do interiéru bez povrchovej úpravy (nie je nevyhnutná a možno ani vhodná). Vhodná aj ako materiál pre ďalšie umelecké ambície. Doprava v okolí BA možná po dohode snáď aj inde. Skulptúra je samostojná v polohe ako na fotkách. Drevo ležalo v zemi 10 až 20 rokov čo vytvorilo unikátne štruktúry a tvary. Skulptúra vydáva krásnu borovicovú živicovú vôňu a určite môže byť originálnym doplnkom hlavne do moderného interiéru. 86 x 70 x 55 V prípade záujmu pozrite si pr. aj ďalšie moje inzeráty
Predám pekné samorasty
Predám pekné samorasty z borovice, vysoké cca 180cm. Samorasty sú vo veľmi dobrom stave, z hrubého a ťažkého dreva. Pri prevoze môžem pomôcť s naložením. Každý samorast bol nasadený na kovovej trubke, zabetónovanej v betónovej pätke (trčala z nej na dĺžke asi 30cm). Priestor pod samorastom sa vyplnil kamenivom, aby samorast neťahal vodu odspodu. Odporúčam použiť podobný spôsob inštalácie, aby Vám dlho vydržal v dobrom stave. Samorast na prvej fotografii je k dispozícii, na druhej fotografii je rezervovaný do Veľkonočných sviatkov. Cena za jeden samorast je 50 eur. Vykopal som aj pätky, tie pridám k samorastom zadarmo.
Agátový dekoračný koreň - skulptúra, samorast
Ponúkam agátovú dekoračnú skulptúru, či koreň, vlhkostne stabilizovanú, vyčistenú, vhodnú hlavne do interiéru bez povrchovej úpravy (nie je nevyhnutná). Vhodná aj ako materiál pre ďalšie umelecké ambície. Odber osobne, kvôli možnosti poškodenia. Doprava v okolí BA možná po dohode. Skulptúra je samostojná no v prípade záujmu viem zabezpečiť výrobu vhodného stojana. Vynikne aj ako lampa (napr. so solárnym svietidlom). Drevo ležalo v zemi mnoho rokov, čo vytvorilo unikátne štruktúry a tvary a určite môže byť originálnym doplnkom hlavne do moderného interiéru. Cena 110 euro.
Samorast - dekoračná skulpúra z moruše
Ponúkam menšiu morušovú dekoračnú skulptúru, vlhkostne stabilizovanú, vyčistenú, vhodnú hlavne do interiéru,bez povrchovej úpravy. Je umiestnená na kuse zvetranej dubovej nalakovanej dosky. Odber najlepšie osobne, kvôli možnosti poškodenia. Doprava v okolí BA a ZV možná po dohode. Zaslanie len s platbou vopred. Ide o dlhovekú drevinu na Slovensku dosť vzácnu (Morus nigra). Skulptúra môže byť originálnym doplnkom hlavne do moderného interiéru. Cena 100 euro. 60x40x30 V prípade záujmu pozrite si prosím ďalšie moje inzeráty.
Samorast
Predám samorast priemer 18cm.dlž.5m
Samorast
Predám veľký borovicový samorast,obielený.Dĺžka cca 3m,priemer kmeň cca 30cm,vidličky cca 15cm.