inzercia, predaj, predám, bazár

Agent - Eurona by Cerny

Kategória: Zdravie a krása

Profesionálne výzbroj na škvrny a plesne.

Odstraňovanie škvŕn
Odstraňovanie plesní
Priame odstránenie škvŕn (koberce, čalúnenie ...)
Čistenie odpadov

800g

Pozri aj ostatné inzeráty. V ponuke ekologické a účinné čistiace prostriedky do domácnosti
Agent - Eurona by Cerny
Podobné inzeráty
Čistič práčky Eurona by cerny
Chráni pred zápachom a vodným kameňom. Perfektne odstráni usadeniny vodného kameňa v bubne práčky aj v odpadovom systéme. Súčasne odstráni usadeniny z plnidiel pracích práškov (tieto plnidlá používajú všetci výrobcovia pracích práškov bežne dostupných v maloobchode). 3,70e Pozri aj ostatné inzeráty. V ponuke ekologické a účinné čistiace prostriedky do domácnosti.
odstraňovač škvŕn - Eurona by cerny
Možno použiť so všetkými druhmi pracích prostriedkov (prášky, tablety, tekuté pracie prostriedky...). Odstraňuje škvrny bez namáčania a drhnutia. Prostriedok je možné použiť pri všetkých teplotách prania a na všetky druhy stálofarebných tkanín vhodných na pranie. Ocenia hlavne mamičky,veľmi účinný na škvrny od jedla.
Eurona - plávajúce laminátové podlahy
Čistiaci a starostlivý prostriedok na plávajúce laminátové podlahy. Špeciálny prostriedok na čistenie a starostlivosť o plávajúce laminátové podlahy. Po použití prípravku sú podlahy chránené pred opotrebovaním. Zaistí prirodzený vzhľad povrchu, zanechá tenkú lesknúcu sa vrstvu. Použitie:Do 4 litrov vody pridajte 10 ml prípravku. Pozri aj ostatné inzeráty. V ponuke ekologické a účinné čistiace prostriedky do domácnosti
Značkové vody po holení
Ponúkam na predaj značkové vody po holení "Dermacol - Men Agent" a "Nivea Men". Ponúkam ich lacno. Cena je iba 6 euro + poštovné. Možný aj osobný odber.
luxusné parfémy
samozrejme vsetky original! Givenchy - Very irresistible 50ml - 30 € (PC 81 €) Alexandre.J Silver Ombre 100ml - 40 € (PC 126 €) The Different Company - After Midnight 90ml - 40 € (PC 130 €) JPG Classique EdT 100ml + EdP 50ml spolu! - 50 € Le senteurs gourmandes - Musc Blanc 100ml - 16 € (PC 35 €) Dolce & Gabbana - The One Desire 30ml - 33 € Agent Provocateur 100ml - 15 €