inzercia, predaj, predám, bazár

Airsoft pištoľ CZ SP-01 SHADOW

Kategória: Ostatné

Predám Airsoft pištoľ CZ SP-01 SHADOW plus druhý zásobník a guličky.
Režim streľby
Iba jednotlivo
Princíp funkcie
Manuálna
Orientačný výkon zbrane (+/- 10%)
Energia projektilu
0,4 J
Úsťová rýchlosť
65 m/s (213 FPS)
Teoretický dostrel
29 m
Vhodná váha guličiek
0,16g (zakúpite tu)
Vonkajšie popis
Dĺžka
207 mm
Hmotnosť
~500 g
Telo
Plast
Vnútorný popis
Vnútorná hlaveň
~100 mm
Hop-up
Fixný, neregulovateľný
Zásobník
Kapacita zásobníka
14
Typ zásobníka
Tlačný pružinový
Obsah balenia
Zásobník
Áno
Akumulátor
Nie
Nabíjačka
Nie
Ďalšie príslušenstvo
vzorka guličiek
Airsoft pištoľ CZ SP-01 SHADOW
Podobné inzeráty
Kwc airsoft pištoľ Co2
Dobrý deň, predám plne funkčnú, zhruba 3x použitú airsoft pištoľ. Dôvod predaja je, že ju vôbec nevyužívam a len mi zaberá miesto. Kupovaná cez Catus. Cena pištoľ: 45€ Cena pištoľ, airsoft rukavice, gulicky zhruba 1000ks a bombicky: 55€ Pri rýchlom jednaní je Cena možná dohodov a pre bližšie info/fotky mi napíšte sms na číslo:
Airsoft CZ 75 shadow 2
Predám Airsoft pištoľ CZ 75 shadow 1 Green gas celokov cena 90 eur. CZ 75 shadow 2 CO2 celokov cena 120 eur mám k tomu aj orginal krabičku
WE Colt 1911 Plynivá Blowback Airsoft pistol
Pištoľ bola veľmi malo použivaná vyzerá ako nová. Plne funkčna bez škrabancov. Váha:1,2kg(celokovová) Farba:čierna matná Má funkciu Blowback. Za 5€ viem priložiť aj celý 2kg balik guličiek. V prípade vážneho záujmu ma môžeš kontaktovať aj na Instagrame:@misosalata (airsoft, pistol, gas pistol, blowback)
Airsoft Specna Arms HK416 SA-H03 Full Metal AEG 6mm
Predám airsoftovú zbraň - samopal Airsoft Specna Arms HK416 SA-H03 Full Metal AEG 6mm + batéria (Airsoft batéria Delená NiMH 9,6V 1600mAh Tamiya konektor malý 8FIELDS) + nabíjačka NiMH (Nabíjačka batérii Compact Balance Charger Mikroprocesor Tamiya Large (veľký). V záruke do 21.04.2024. Predávam to z dôvodu nevyužitia, bol to nevhodný darček. Odstrieľaná cca 1 hodina. Možný osobný odber v Žiline alebo v KNM. Možna dohoda na cene. Predaj od 18 rokov.
Tavná pištoľ s tyčinkami
Ponúkam tavnú pištoľ aj s tavnými tyčinkami. Tavná pištoľ je čiernej farby a po zapojení do elektrickej siete hneď nahrieva tyčinku v hrote. Pištoľ je na tyčinky s priemerom 7 mm. Ponúkam k nej aj tyčinky v balení po 20 ks v prevedeniach farebné a trblietavé. Dĺžka jednej tyčinky je 10 cm. Predávam z dôvodu mne nevyhovujúceho krátkeho kábla (asi 60 cm). Pištoľ nebola použitá. Cena pištole: 3,00 €. Cena 20 kusov tyčiniek: 1,00 €. Cena poštovného na dobierku je 2,90 € alebo pri platbe vopred na účet za 1,20 €.
Všívacia pištoľ/ Tufting gun
Predám všivaciu pištoľ na robenie domácich kobercov. Pištoľ je použitá dva krát, nepoškodená, úplne nová. Balenie obsahuje (viď obrázky): Samotnú pištoľ, Potrebné káble na zapojenie do elektriny, Drôtik na prevlečenie bavlny cez ihlu, Kľúče na šróby a závity na pištoli, Manuál na používanie pištole. Pištoľ je objednávaná z nemeckej stránky, nie z Číny.