inzercia, predaj, predám, bazár

Airsoft zbraň automat a pištoľ

Kategória: Poľovníctvo, lov

Airsoft zbraň automat a pištoľ jedna na batériu druhá plyn cena dohodou špekulanti nevolat +vybava
Airsoft zbraň automat a pištoľ
Podobné inzeráty
Pištoľ CZ45 Strakonice
Predám pištoľ absolútne zachovalú pištoľ CZ45 Strakonice. Výroba týchto zbraní sa vyznačuje vysokou kvalitou výroby a použitých materiálov. História: Pištoľ vz. 45 vznikla pod vedením Jána Kratochvíla na základe Pištoľ vz. 36. Bola určená predovšetkým pre osobnú ochranu a ešte v 80. rokoch nimi boli vyzbrojení príslušníci dopravnej polície (vtedy VB). Konštrukcia: Pištoľ vz. 45 je pištoľ s dynamickým záverom a iba dvojčinnou spúšťou (DAO). Zbraň nie je vybavená manuálnou poistkou ani záchytom záveru. V zásobníkovej šachte sa nachádza zásobníková poistka, ktorá po vybratí zásobníka prerušila kontakt spúšťového tiahla s kohútikom. Technické údaje: - kalibru: 6,35 mm - náboj: 6,35 Browning - celková dĺžka: 128 mm - dĺžka hlavne: 63,5 mm - celková výška: 91 mm - celková šírka: 20 mm - prázdna hmotnosť: 410 g - kapacita zásobníka: 8 nábojov - počet drážok v hlavni: 6 - zmysel stúpania drážok: pravý Výroba: Pištoľ vz. 45 bola vyrábaná v Českej zbrojovke Strakonice od januára 1946 až do roku 1952, kedy bola výroba presunutá do Uhorského Brodu, ale tu výroba zahájená nebola a až v rokoch 1961-1962 tu bola malá séria vyrobená. Rad výrobných čísel začína od 35000. V jednotlivých rokoch boli v Strakoniciach vyrobené nasledujúce počty pištolí vz.45: 1946: 5.100 ks 1947: 32.561 ks 1948: 18.541 ks 1951: 23.885 ks 1952: 15.409 ks Značenie: Pištoľ vz. 45 boli na ľavej strane záveru označené: ČESKÁ ZBROJOVKA NÁRODNÝ PODNIK STRAKONICE V roku 1952 bolo značenie zmenené na: ČESKÁ ZBROJOVKA – PRAHA Dôvod predaja: nevyužitá - uschovaná roky v trezore. Prepis: OR PZ Trnava Inzerát je aktuálny a platný do zmazania.
Predám pištole Glock
1. pištoľ Glock 19 gen.4 v kalibri 9mm Luger. Zbraň je vo vynikajúcom stave. Predáva sa spolu s originálnym kufríkom a čistením. Cena : 540€ 2. pištoľ Glock 19 gen 3 v kalibri 9 mm Luger. Zbraň je vo veľmi peknom stave. Predáva sa vrátane dvoch zásobníkov a originálneho kufríka. Cena : 500€ 3. pištoľ Glock 27 gen3 Zbraň je vo veľmi dobrom stave. Predáva sa vrátane originálneho balenia s dvoma zásobníkmi. Navyše ku zbrani pridávam tretí zásobník. Cena : 480€ 4. pištoľ Glock 23C gen3- Zbraň bola viac nosená, strielaná príležitostne. Predáva sa vrátane originálneho balenia s dvoma zásobníkmi. Navyše ku zbrani pridávam tretí zásobník. Cena : 480€ 5. hlaveň a telo zbrane pre Glock 17 gen.3 v kalibri 9x19. Cena 130€ 6. pištoľ Glock 43 v kalibri 9mm Luger. Zbraň je ako nová, predáva sa vrátane originálneho kufríka, čistenia a dvoch zásobníkov. Cena 520€ Zbrojný preukaz a nákupné povolenie nutné.
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. NP a ZP povinnosťou! Prepis Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 920€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€!
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium / Burnt Bronze
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Hlaveň disponuje závitom na tlmič. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. NP a ZP povinnosťou! Prepis Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 900€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Na predaj je aj verzia Burnt Bronze, k tej je aj rúčka od strike industries (45€), Arisaka angle mount (75€) a surefire svietidlo vo farbe zbrane (200€), kolimátor Holosun AEMS (500€) Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€!
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium / Burnt Bronze
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Hlaveň disponuje závitom na tlmič. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. NP a ZP povinnosťou! Prepis Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 900€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Na predaj je aj verzia Burnt Bronze, k tej je aj rúčka od strike industries (45€), Arisaka angle mount (75€) a surefire svietidlo vo farbe zbrane (200€), kolimátor Holosun AEMS (500€) Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€! Možná výmena za HK SP5 poprípade MR223, MR308
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Hlaveň disponuje závitom na tlmič. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. Nákupné povolenie a Zbrojný preukaz povinnosťou! Prepis na OR PZ Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 900€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Na predaj je aj verzia Burnt Bronze, k tej je aj rúčka od strike industries (45€), Arisaka angle mount (75€) a surefire svietidlo vo farbe zbrane (200€), kolimátor Holosun AEMS (500€) Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€! Možná výmena za HK SP5 poprípade MR223, MR308