inzercia, predaj, predám, bazár

Airsoftova pistol HK USP

Kategória: Ostatné

Airsoftova pistol na CO2 bombicky. Malo pouzivana. Pridam k nej puzdro, 3/4 balenia guliciek, plnicka, 3 bombicky, okuliare a masku na tvar.
Predaj iba osobám starsim ako 18 rokov, v pripade mladsich, iba so suhlasom rodica.
Pri rozumnom jednani dohoda mozna.
Airsoftova pistol HK USP
Podobné inzeráty
Airsoftová pištol Walther p22
Airsoftová pištol Walther p22 je manuálna, pištol ktorá obsahuje jeden zásobník. Do balenia pridávam ešte zopár bbčiek (strelivo). Skoro nepoužívaná. V prípade záujmu kontaktujte ma po 14:00. Ďakujem
Tavná pištoľ s tyčinkami
Ponúkam tavnú pištoľ aj s tavnými tyčinkami. Tavná pištoľ je čiernej farby a po zapojení do elektrickej siete hneď nahrieva tyčinku v hrote. Pištoľ je na tyčinky s priemerom 7 mm. Ponúkam k nej aj tyčinky v balení po 20 ks v prevedeniach farebné a trblietavé. Dĺžka jednej tyčinky je 10 cm. Predávam z dôvodu mne nevyhovujúceho krátkeho kábla (asi 60 cm). Pištoľ nebola použitá. Cena pištole: 3,00 €. Cena 20 kusov tyčiniek: 1,00 €. Cena poštovného na dobierku je 2,90 € alebo pri platbe vopred na účet za 1,20 €.
Všívacia pištoľ/ Tufting gun
Predám všivaciu pištoľ na robenie domácich kobercov. Pištoľ je použitá dva krát, nepoškodená, úplne nová. Balenie obsahuje (viď obrázky): Samotnú pištoľ, Potrebné káble na zapojenie do elektriny, Drôtik na prevlečenie bavlny cez ihlu, Kľúče na šróby a závity na pištoli, Manuál na používanie pištole. Pištoľ je objednávaná z nemeckej stránky, nie z Číny.
Airsoftova puška
Predám Airsoftova M4 WARRIOR W4A1 RIS v komplet stave plus puzdro a pridám aj 3000guliciek
Airsoftová maska
Airsoftová maska, nová len rozbalená, univerzálna. Prosím kontaktujte ma na tel. čislo od 15-19:00. Ďakujem.
Airsoftová maska
Airsoftová maska, úplne nová len rozbalená.Univerzálna. Prosím kontaktujte ma na tel. číslo od 15-19:00. Ďakujem.