inzercia, predaj, predám, bazár

AK-74M Cyma CM.040C

Kategória: Paintball

Predám párkrát hrané celokovové akačko.
S príslušenstvom:
- Baterka Swiss arms 1600mAh 8,4V
- Mid-cap zásobník Cyma
- vyterák, kľúč na mušku, nabíjačka, návod

Popis zbrane:
predaja - prechod na Mkovú platformu.

V prípade záujmu a otázok neváhajte kontaktovať.
AK-74M Cyma CM.040C
Podobné inzeráty
AK-74M -> CYMA  CM.040C Full Metal (Airsoft)
Ponúkam na predaj airsoftovú zbraň CYMA 0.040C (AK-74M). Zbraň je v prevedení Full Metal pažba je sklopiteľná. Ku zbrani mám pôvodnú originál krabicu a príslušenstvo. Zbraň je ešte v záruke bola kupovaná v decembri minulého roku a záruka platí 2 roky. Zbraň bola málo hraná maximálne 10x je v stave ako nová. Zbraň predávam kvôli tomu, že som prešiel na sniperku a tento kalach mi leží doma nevyužitý. Ku zbrani dávam: - pôvodný točný zásobnik - pôvodnú nabíjačku - pôvodnú batériu 8.4V NiMH Po dohode viem ku zbrani pridať: - 2x tlačný zásobník (vidieť na fotke) - popruh Zbraň bola kupovaná : Ak by bol záujem, viem poskytnúť dalšie fotografie nakoľko sa mi nechcelo zbraň fotiť samotnú, použil som fotografie z airsoftových akcií.
AK-74M Cyma CM.040C
Predám málo používanú celokovovú AK-74 od Cymy. Všetky diely na zbrani sú pôvodné. Príslušenstvo: - Dokúpená Baterka Swiss arms 1600mAh 8,4V - Dokúpený Mid-cap zásobník Cyma - Originálne príslušenstvo - vyterák, kľúč na mušku, nabíjačka, návod Popis zbrane: Dôvod predaja - prechod na Mkovú platformu. V prípade záujmu a otázok prosím píšte mail.
Cyma AK-74M CM.040C
Predám párkrát hrané celokovové akačko. S príslušenstvom: - Baterka Swiss arms 1600mAh 8,4V - Mid-cap zásobník Cyma - vyterák, kľúč na mušku, nabíjačka, návod Popis zbrane: Dôvod predaja - prechod na Mkovú platformu. V prípade záujmu a otázok neváhajte kontaktovať.
AK74M Cyma CM.040C
Predam AK74M od vyrobcu Cyma, model CM 040C, colokov, sklopna pazba, popruh, dva tlacaky, zvacsena bateria.
Ak 74 cyma
Predávam ak74 cyma v menšom upgrade AKS-74M Cyma cm040J 130 m/s = 426 fps - hlaveň 475mm (E&L) - mosfet (Airsoft Guns) - šikmé záťažové kolesá 100:200 (SHS) - zátažový motor (Cyma) - spomalovacia vačka - kovové klzné ložiská 7mm - kovový tŕň s ložiskom - piest s kovovými zubami (SHS) - hlava piestu kovová protitlaká (SHS) - hlava valca kovová - tryska kovová s tesnením - short (SHS) Zbraň je momentálne bez kolimatora a má zavarenu pazbu (neznášam keď to má vôľu ) Pozri aj iný inzerát
Vonkajšie diely zbraní
AK predpažbie Cyma, nepoužité 5€ - PREDANÉ AK grip 3 Cyma, nepoužitý 4€ - PREDANÉ Flashider JG G36, použitý 2€ Flashider AK Cyma, nepoužitý 5€ - PREDANÉ Grip 1 - ako nový 4€ - PREDANÉ Grip 2 - ako nový 4€ M4 diely, použité 1€ kus Montáže O-ring na optiku/svetlo 2€ Prepínač strelby AK Cyma, nepoužitý 4€ Zásobník točák plast AK Cyma 500 rán, nepoužitý 4€ Platí do zmazania. Osobný odber Nitra - Vlčkovce - Vráble. Pošlem aj poštou.