inzercia, predaj, predám, bazár

AKAI

Kategória: Klávesové nástroje

Predám midi/audio keyboard AKAI SYNTSTATION 49. Funguje samostatne ako midi kontoller/keyboard alebo s ipadom ako syntetizer. Možnosť púšťať podklady, vhodné aj pre kapelu. Cena 100 Eur.

Viac na:
AKAI
Podobné inzeráty
AKAI MPK 249 Midi controller
Predám midi controller Akai MPK 249. Je v bezchybnom stave. Preferujem osobný odber v okolí Žiliny. Predám za 200€ alebo poprípade vymením za DJ pult. Cena úplne nového je 400€. Viac si o ňom môžte prečítať tu
Akai mpk mini play mk2
Predám malo používaný Akai play kláves aj s krytom Decksaver LE Akai Professional MPK Mini Play Cover. Používanbý len v domácom štúdiu. Bez chýb a bez škriabancou. TOP STAV. Prípadne bez krytu za 70€
Klávesy pre začiatočníkov aj pokročilých, Akai MPK mini MK3
Ponukám na predaj klávesy na tvorbu hudby Akai MPK mini MK3. Použité boli len raz a ku klávesom je aj účet v ktorom je na stiahnutie software na tvorenie hudby.
Predám Akai MPK mini MK3
Predám Akai MPK mini MK3 kláves , málo používaný , vyzerá ako nové. Dohoda je možná. Informacia len cez sms!
Akai MPD218 pad
Predam Akai MPD 218
Akai ADVANCE 49 (klávesový midi controller)
Profesionálny MIDI keyboard/controller zo série Advance, navrhnutý špeciálne pre skvelú integráciu s virtuálnymi nástrojmi. Je vybavený klaviatúrou Premium so 49 polo vyváženými, dynamicky citlivými klávesmi s tlakovou citlivosťou, z ktorej je priamo možné ovládať všetky virtuálne nástroje a pluginy. 100% stav, používaný necelé 3 roky. Pri rýchlom jednaní sustain pedal ZDARMA. Viac info: