inzercia, predaj, predám, bazár

AKCE - termály,turistika,cyklo. ČR Jeseníky LEVNĚ

Kategória: Ubytovanie

od 35€/NOC/ZA CHATU v krásném prostředí Sobotína. Chaty jsou umístěny na zahradě poblíž rodinného domu s úžasnými výhledy na okolní hory, pastviny, lesy a louky. V letních obdobích velké využití turistiky ,cykloturistiky a v zimě úžasné lyžařské podmínky . Nedaleko termální koupaliště, zámek a ruční papírna-Velké Losiny. Chaty jsou kompletně vybaveny. Jedna je pro max. 4 osoby, druhá pro max. 6 osob. Domácí zvířátka neubytováváme.
AKCE - termály,turistika,cyklo. ČR Jeseníky LEVNĚ
Podobné inzeráty
Záp. Tatry,Roháče-Orava,lyžov. a term. kúp.
V CENE JE: ubytovanie, WIFI, 15% zľava na lyžiarsku školu, 15 % zľava na poľské Chocholovské termály, pinpong, parkovanie, rekreačný poplatok, televízor, kuchyňa, úschovňa lyží, .... V okolí je 12 lyžiarskych vlekov, rôznej náročnosti, aj s umelým zasnežovaním, večernou lyžovačkou, bežecké lyžovanie a oddychová zóna 100 m od objektu. Lyžiarska a snowboardová škola, skibus, požičovňa lyží. Rôzne term. kúpanie počas celého roku : Nový Meanderpark ORAVICE ( 50 m od bazénov je 1200 m dlhá sedačková lanovka s vyhrievanými sedačkami, poľské Chocholovské termály 30 km od objektu, Aqupark – Dolný Kubín, Aqupark Tatralandia Liptovský Mikuláš, Bešeňová..., skanzen, novootvorená Brestovská jaskyňa, Oravský hrad, ľadové jaskyne, Bowling, sauna, biliard, plavecký bazén, možnosť klasickej masáže, regionálna hudba, rybolov, ľadové jaskyne, Oravský hrad, možnosť prípravy stravy zo svojich zásob, ( potraviny a sú 40 m od objektu )
Prenájom CHATA / CHALUPA
Pobyt na horách & čarovné kráľovské mesto Kremnica ♥️♥️♥️ Termíny voľné po dohode: (minimálne 3 noci). Kapacita 12 ľudí. Obytná plocha 190m2. Oplotenie pozemku, 3x parkovanie pri objekte. Kompletne vybavená: -4x spálňa (2, 2, 4, 4) -2x kúpelka + 2x WC, -obývacia izba, -spoločenská izba vrátane Smart TV, -Wifi-celý objekt, kuchyňa: -plyn. sporák, pec pevné palivo, -umývačka riadu, -automat espresso, -detský kútik+hračky, -vonkajšie sedenie -prekrytá terasa, -plynový grill, - kotlík, -trampolína,šípky,lopty, bedbinton. Rodiny s deťmi (detské ihrisko 150m). MOŽNOSTI: sankovačka v obci. pešia turistika, feraty, cyklo-turistika, hubárčenie, KÚPANIE-RELAX: Aquapark & SPA Turč. Teplice, kúpaliská ZH, TR, prírodné tajchyv okolí. LYŽOVAČKA-SÁNKOVAČKA: SKI Krahule, SKI Skalka aj bežky+kurzy, SKI Valčianska dolina, SKI Jasenská dolina, Gaderská dolina. Rôzne iné aktivity a výlety v dostupnosti priamo z obce aj vláčikom alebo busom: Turčianske Teplice, Kremnica, Banská Štiavnica, Zvolen, Banská Bystrica, Martin.
Ubytov.- Záp.Tatry,Roháče-Orava,lyžov. a term. kúp.
V okolí je 12 lyž. vlekov, rôznej nároč, aj s umelým zasnežov., večernou lyžov., bežecké lyžov. a oddych. zóna 100 m od objektu. Lyžiar. a snowboard. škola, skibus, požič. lyží. Rôzne term. kúp. počas celého roku : Nový Meanderpark ORAVICE ( 50 m od bazénov je 1200 m dlhá sedačková lanovka s vyhrievanými sedačkami, poľské Chocholovské termály 30 km od objektu, Aqupark – Dolný Kubín, Aqupark Tatralandia Liptovský Mikuláš, Bešeňová..., skanzen, novootvorená Brestovská jaskyňa, Oravský hrad, ľadové jaskyne, Bowling, sauna, biliard, plavecký bazén, možnosť klasickej masáže, regionálna hudba, rybolov, ľadové jaskyne, Oravský hrad, možnosť prípravy stravy zo svojich zásob, ( potraviny a sú 40 m od objektu )
SILVESTER- Záp.Tatry,Roháče-Orava,lyžov. a term. kúp.
5 NOCI. V okolí je 12 lyž. vlekov, rôznej nároč, aj s umelým zasnežov., večernou lyžov., bežecké lyžov. a oddych. zóna 100 m od objektu. Lyžiar. a snowboard. škola, skibus, požič. lyží. Rôzne term. kúp. počas celého roku : Nový Meanderpark ORAVICE ( 50 m od bazénov je 1200 m dlhá sedačková lanovka s vyhrievanými sedačkami, poľské Chocholovské termály 30 km od objektu, Aqupark – Dolný Kubín, Aqupark Tatralandia Liptovský Mikuláš, Bešeňová..., skanzen, novootvorená Brestovská jaskyňa, Oravský hrad, ľadové jaskyne, Bowling, sauna, biliard, plavecký bazén, možnosť klasickej masáže, regionálna hudba, rybolov, ľadové jaskyne, Oravský hrad, možnosť prípravy stravy zo svojich zásob, ( potraviny a sú 40 m od objektu )
Horská chata pre 10 osôb
Ponúkam horskú chatu v krásnom prostredí pohoria Vtáčnik neďaľeko Partizánskeho na rekreačné pobyty pre cca 10 ľudí. Chata je obklopená horami - úplné súkromie. Chata má 4 spálne a obývačkovo-jedálenskú halu s kuchyňou, kúpeľňou s WC. K dispozícií je kompletné vybavenie kuchyne (chladnička, mikrovlnka, plynový sporák s rúrou), televízor, hudobný reproduktor, nerezový 30 l kotlík a aj výčapné dvojpákové zariadenie (pivo + Kofola). Chata je vhodná na celoročné ubytovanie. V zimnom období sa vykuruje kotlom na drevo (9radiatorov) v lete sa teplá voda vyhrieva elektrickým bojlerom. Parkovanie pre viac vozidiel je možné priamo pri chate. Vítané sú aj menšie bytové zvieratá. V chate nie je Wifi a mobilný signál je miestami obmedzený. V okolí sa nachádza veľké množstvo turistických chodníkov, cyklistických trás alebo možnosť zimného bežkovania. V dostupnej vzdialenosti sú napr. Buchlovské skaly, Žarnov, Vtáčnik, pohorie Tríbeč,Termály Malé Bielice (15km), Bojnice (30km), Vyhne termál (30km) a pod... Bližšie info telefonicky alebo WhatsApp
Ubytovanie na Liptove - LIPTOVSKÁ MARA - JASNÁ
Ubytovanie na Liptove - LETNÁ TURISTIKA, KÚPANIE, ZIMNÁ LYŽOVAČKA. Ponúkam ubytovanie v rekreačnom domčeku na Liptove v blízkosti priehrady LIPTOVSKÁ MARA. Je to objekt na okraji obce v tichom prostredí s troma izbami, dvoma kuchyňami a dvoma kúpeľňami. Možnosť samostatne si prenajať horné poschodie, 2 x izba kuchyňa a kúpeľňa, alebo spodnú izbu spolu s komplet kuchyňou a kúpeľňou. V okolí turistika - Prosiecka, Kvačianska dolina, Západné a Nízke Tatry, kúpanie na Liptovskej Mare a v aquaparku Tatralandia a Bešeňová a kúpele Lúčky.Pohodlná dostupnosť túr vo Vysokých Tatrách. V celom zariadení je bezplatné pripojenie na wi-fi. Parkovanie priamo pri objekte.V blízkom dostupnom okolí šesť lyžiarskych stredisk k dispozícii. Priamo z centra obce jazdí SKIBUS do lyžiarskeho strediska JASNÁ. POTVRDENIE PRE ZAMESTNÁVATEĽA NA REKREAČNÝ POUKAZ SAMOZREJMOSŤOU. Podrobnosti: Kontakt: penzionjuraj@ Kapacita max. 9 osôb - deti viac. Silvestrovská lyžovačka- zatiaľ volné.