inzercia, predaj, predám, bazár

Akreditovaný kurz licenia

Kategória: Zdravie a krása

Tento akreditovaný kurz líčenia, je ukončený akreditáciou a ziskaním diplomu o úspešnom ukončení kurzu líčenia. Diplom oprávňuje držiteľa podnikať v oblasti vizážistiky. Je to skrátená forma stredoškolského vzdelanie v oblasti vizážistiky a koloristiky.

V kurze aplikujeme najnovšie techniky a trendy dnešnej doby, prispôsobujeme sa materiálom a využívame značky svetových make up artistov. Na konci kurzu je absolvent schopný nie len zvládať najnovšie techniky líčenia ale tiež si sám viem upraviť fotku v digitálnej forme.

Prezenčná forma vzdelávania s rozsahom 160 h. vzdelávacieho programu.
Cieľová skupina sú študenti so záujmom podnikať, či zamestnať sa ako vizážisti
Požadované vstupné vzdelanie je ukončené stredoškolské vzdelanie
Prednáška, výklad, brainstorming, prípadová štúdia, inštruktáž, praktické cvičenia a odborný výcvik zameraný na získanie a upevňovanie praktických zručností.

Viacej info na našej stranke:

Akreditovaný kurz licenia
Podobné inzeráty
Autopatia - knihy, CD
redám knihy a CD o autopatii : - knihy o autopatii (Autopatická svépomoc, uzdrav se s autopatii, autopatie cesta k tělesné a duševní harmónii - 1ks za 6,-eur) - knihy - Příbehy nejěn s ordinace I, II - kus za 9,- - CD o kurzoch autopatie - 1CD za 13,-eur (kurz I, kurz II, kurz II, kurz pre pokročilých)
Diamantova mikrodermabrazia Kosice
Studio VIZAZ Kosice-sidl.Tahanovce ponuka omladenie,vyhladenie pleti Diamantovou mikrodermabraziou za vynikajucu cenu 16 €.Objednavky .Ponukame aj osetrenie ultrazvukom 20 €,Farbenie a formovanie obocia 8 €,Farbenie rias 6 €,Vsetky druhy licenia 25-30 €,Ozon na vzpruzenie,okyslicenie pleti a aj proti vypadavaniu vlasov 9 €,lifting rias 28-30 €,minikurzy licenia,poradenstvo.Profesionalny pristup,kvalita :)
Líčenie - AKCIA plesová sezóna 2023 Líčenie na ples 15€
Ponúkam líčenie na rôzne príležitosti: - svadobné líčenie, či už pre nevestu alebo hosťa, družičku - oslavy - plesy - stužkové - fotenie (aj TFP) Cena štandardného líčenia je 25 € , líčenie nevesta 35 € vrátane skúšky líčenia. Ponúkam aj špeciálny "Team Bride" balíček - nevesta + 2 osoby = 70 €. Ponúkam individuálny, profesionálny prístup, líčenie profesionálnou dekoratívnou kozmetikou. NENECHAJTE SI UJSŤ ŠPECIÁLNU AKCIU NA PLESOVÚ SEZÓNU! Líčenie na PLES v mesiacoch január - február 2023 - len za 15€. Spolu so svojim kufríkom prídem za Vami podľa dohody, v rámci Bratislavy, Senca, Pezinka. Uvedené ceny sú konečné, vrátane dopravy za klientkou. Ďalšie informácie a viac foto nájdete na webovej stránke:
Ličenie a účes v Trnave
Ponukam rôzne druhý líčenia a účesov Líčim u seba na adrese v Trnave Teším sa na vás Cena líčenia je 35€ Účes od 35€ závisí od dĺžky
Líčenie - AKCIA plesová sezóna 2023 Líčenie na ples 15€
Ponúkam líčenie na rôzne príležitosti: - svadobné líčenie, či už pre nevestu alebo hosťa, družičku - oslavy - plesy - stužkové - fotenie Cena štandardného líčenia je 25 € , líčenie nevesta 35 € vrátane skúšky líčenia. Ponúkam aj špeciálny "Team Bride" balíček - nevesta + 2 osoby = 70 €. Ponúkam individuálny, profesionálny prístup, líčenie profesionálnou dekoratívnou kozmetikou. NENECHAJTE SI UJSŤ ŠPECIÁLNU AKCIU NA PLESOVÚ SEZÓNU! Líčenie na PLES v mesiacoch január - február 2023 - len za 15€. Spolu so svojim kufríkom prídem za Vami podľa dohody, v rámci Bratislavy, Senca, Pezinka. Uvedené ceny sú konečné, vrátane dopravy za klientkou. Ďalšie informácie a viac foto nájdete na webovej stránke:
Líčenie
Ponúkam líčenie na rôzne príležitosti: - svadobné líčenie, či už pre nevestu alebo hosťa, družičku - oslavy - plesy - stužkové - fotenie Cena štandardného líčenia je 25 € , líčenie nevesta 35 € vrátane skúšky líčenia. Ponúkam aj špeciálny "Team Bride" balíček - nevesta + 2 osoby = 70 €. Ponúkam individuálny, profesionálny prístup, líčenie profesionálnou dekoratívnou kozmetikou. Spolu so svojim kufríkom prídem za Vami podľa dohody, v rámci Bratislavy, Senca, Pezinka. Uvedené ceny sú konečné, vrátane dopravy za klientkou. Ďalšie informácie a viac foto nájdete na webovej stránke: