inzercia, predaj, predám, bazár

Akumulátorové nožnice na vetvy

Kategória: Náradie

Predám nové, nepoužité akumulátorové nožnice na vetvy
* jednoduché rezanie vetví do 13mm,
* s výkonnou 3,7V Li-ion batériou,
* nožnice s čepeľou z nerezovej ocele pre ostrý a istý rez,
* s bezpečnostným vypínačom ZAP/VYP,
* ergonomicky tvarované úchopové oblasti s protišmykovým povlakom,
* stabilný a nárazuvzdorný plastový kryt,
* vrátane nabíjačky a úložného vaku:
- menovité napätie 3,6V DC
- kapacita batérie 1,5Ah
- doba nabíjania cca 90minút.
Len SMS a e-mail. Dodanie najradšej osobne od CA po TN, príležitostne po BJ. Za 20€ + poštovné tiež na dobierku.
Akumulátorové nožnice na vetvy
Podobné inzeráty
Akumulátorové nožnice DOLMAR
Predám použité akumulátorové nožnice Dolmar.Predávam s nabíjačkou a dvoma batériami.  Produkt je vo funkčnom stave. Akumulátorové nožnice na vinič DOLMAR AR-3733 Z Max. hrúbka konárov  33 mm Akumulátor  2x 18 V Hmotnosť  3,9 kg Rozmery  305 x 43 x 106 mm. Odpovedám SMS alebo e-mailom
Akumulátorové búracie kladivo - HECHT 1022
Ponúkam na predaj Akumulátorové búracie kladivo - HECHT 1022. Otáčky bez zaťaženia 0 - 1420 ot / min. Sila úderu 2,2 J. Skľučovadlo SDS Plus. Skľučovadlo SDS-PLUS pre jednoduchú výmenu nástroja bez použitia kľúča otočný prepínač s možnosťou aretácie nástroja v požadovanej polohe funkcie: vŕtanie (pre vŕtanie do dreva, plastu alebo kovu), vŕtanie s príklepom (pre vŕtanie do betónu, tehál či muriva) a sekanie (odstraňovanie dlaždíc a keramických povrchov, sekanie vedenia pre káble atď.) prídavná, nastaviteľná rukoväť umožňuje prácu oboma rukami kompatibilné s batériami HECHT001277B (2Ah) alebo HECHT001278B (4Ah) a rýchlonabíjačkou 001277CH bezuhlíkový (bezkefkový) motor Akumulátorové vŕtacie a búracie kladivo HECHT 1022 poháňané moderným bezuhlíkovým motorom, je vybavené skľučovadlom SDS plus. S akumulátorom 20V 2Ah (nie je súčasťou dodávky) je doba prevádzky bez príklepu a zaťaženia až 35 min. S príklepom je doba prevádzky cca 20 minút. Sila úderu je 2,2 J. Tento produkt je súčasťou ACCU programu 1278. Je to tento produkt: Predávam bez nabíjačky a akumulátora - dajú sa dokúpiť k programu HECHT 1278 - Plne funkčné, minimálne využívané.
Akumulátorové LED svetlo - HECHT 1707
Ponúkam na predaj Akumulátorové LED svetlo - HECHT 1707 Akumulátorové svietidlo HECHT 1707 je osadené deviatimi vysoko svietivými LED, vďaka čomu je príkon iba 2,2 W pri svetelnom výkone 40 lumen. S plne nabitým akumulátorom 20 V/1,5 Ah tak vydrží nepretržite svietiť až 18 hodín. Akumulátor ani nabíjačka však nie sú súčasťou dodávky, svietidlo je preto vhodné zaobstarať ako doplnok niektorému z aku vŕtačiek HECHT 1277 alebo HECHT 1278. Svietidlo HECHT 1707 je ideálnym pomocníkom nielen do dielne, využitie určite nájde aj ako núdzové osvetlenie pri výpadku energie, na chatách, chalupách, pri kempovaní, rybárčení atď. Hmotnosť svietidla bez akumulátora je len 239 g, s akumulátorom 001277B je potom celková hmotnosť 683g. Vrchná časť s reflektorom je pripevnená na kĺbe, je teda polohovateľná v piatich pozíciách. Pri práci v zle osvetlených priestoroch vďaka tomu môžete ľahko smerovať svetlo, zatiaľ čo svietidlo stojí stabilne na akumulátore a obe ruky môžete mať voľné pre prácu. Je to predošlá verzia tohto modelu: Predávam bez nabíjačky a akumulátora - dajú sa dokúpiť k programu HECHT 1278 - Takmer nepoužívané.
Predám teleskopické nožnice na vetvy
Ponúkam na predaj teleskopické nožnice na vetvy. HECHT - Pákové dvojčepeľové nožnice na kríky - teleskopické rukoväte. Dĺžka 63 - 95 cm. Teleskopické rukoväte z oceľových profilov, s jednoduchou aretáciou v nastavenej dĺžke pootočením. Plastové protišmykové madlá.
Akumulatorove nožnice FELCO
Predám profi akumulatorove nožnice švajčiarskeho výrobcu FELCO, je to kombinácia akumulátora a hydrauliky. Nožnice sú ako nové , neboli veľa užívané , nie sú nijako poškodené . Je to model s batériou s dvojnásobnou kapacitou. Súčasťou balenia je nabíjačka a transportný kufor. Cena nových 2290 . Bližšie info telefonicky. Striahaju do priemeru 45 mm. Vhodne pre ovocinárstva alebo do vinosadu.
Spodný kryt na Güde akumulátorove nožnice
Predám za symbolické 1€ tento náhradný diel. Je to úplne nový, nepoužitý spodný kryt na Güde akumulátorove nožnice, pravdepodobne na model 95506 (asi diel 95501-01007). Kryt sa ku mne dostal omylom, ja mám model 95505 a na ten to nepasuje :-(