inzercia, predaj, predám, bazár

AKUST.GITARA ALVAREZ MD60BG-MASTERWORKS

Kategória: Strunové nástroje

Predám kvalitnú Celomasivnu gitaru Dreadnought.Gitara je stav Novej v 100%stave.Gitara má 3mesiace používaná iba vhodná pre pokročilého hrac':Predná doska:Smrek Sitka masív:A.A.A,Zadok a Luby;Africký mahagón masív.Hmatnik a kobylka Palisander.Krk-Mahagon.Matica;44.5mm práva Kosť aj most je Kosť.Gitara má výborný bohatý a vyvážený zvuk. nízky.Cena novej gitary bola 660Eur.Mam aj puzdro Rock Bag cena 36Eur.Teraz predám gitaru za450Eur a puzdro za 20Eur.Dovod.predaja mám viacej možné odskúšať u mňa alebo po dohode sa môžeme stretnut'.Vazeni Inzerenti
Nemusíte sa bat'.ako Nová.S pozdravom Peter.

AKUST.GITARA ALVAREZ MD60BG-MASTERWORKS
Podobné inzeráty
ALVAREZ MD60BG-NAT-MASTERWORKS
Predám výbornú Celomasivnu gitaru Dreadnought s vynikajúcim zvukom gitara má nízky dohnať a nové struny Ernie Ball.Gitara je v 100%stave ako úplne nová ani jeden s'krabanec.Gitara bola použitá iba doma cca vhodná pre pokroc'ileho hráča. Info;Predná doska:Smrek Sitka A.A.A.Zadok.a Luby:Masív.Africky Mahagón.Hmatnik.a kobylka;Indický Palisander.Kolicky-Ebenove.Krk-Africky Mahagón.Nultak a kobylka z pravej kosti.Gitara má bohatý a vyvážený zvuk.Cena.novej.gitary bola 660Eur.Ja predám za 410Eur.Mam aj puzdro Rock Bag predám za 20Eur.Dovod predaja vlastním už 3Gitary.Firma.Alvarez.uz vyrába gitary 55Rokov tak vyrába úchvatné gitary.Masterworks je najvyššia rada.Sidli.v.Saint.Louis v USA.Gitaru je možné odskúšať.u mňa.
AKUST.GITARA ALVAREZ MD60BG-NAT-MASTERWORKS
Predám veľmi kvalitnú Celomasivnu gitaru tvaru Dreadnought.Gitara je ako Nová v 100%stave,bez akýchkoľvek s'krabancov používaná iba v Byte má 3mesiace od kú vhodná pre pokročilého hráč;Predná doska:Masívny smrek Sitka:A.A.A".Zadná doska a luby:Masívny africký mahagón.Krk je tiez':Mahagón.Hmatnik.a kobylka je.Indicky palisander.Kolicky;Ebenove.Nulty praz'ec a sedlo práva Kost'.Mechanika premium Niklová otvorená.Je vyrobená firmou Alvarez z 55rocnymi skúsenosťami v USA.Gitara má kvalitný.bohaty a vyvážený.zvuk.Cena gitary pri kúpe bola 660Eur.Mam aj na predaj puzdro :Rock Bag 10mm polstrovanie vid.Foto,cena bola 36Eur.Teraz predám.gitaru za 499Eur a puzdro za 20 Eur.Su nahodené nové struny Ernie Ball zvuk je vyborny.Dovod predaja mám už 3gitary.Moznost vyskúšať gitaru u mňa doma alebo po dohode.Dohoda je možná?. Cena je zniz'ena !!??
AKUST.GITARA ALVAREZ MD60BG-MASTERWORKS
Predám kvalitnú Celomasivnu gitaru Dreadnought.Gitara je stav Novej v 100%stave.Gitara má 3mesiace používaná iba vhodná pre pokročilého hrac':Predná doska:Smrek Sitka masív:A.A.A,Zadok a Luby;Africký mahagón masív.Hmatnik a kobylka Palisander.Krk-Mahagon.Matica;44.5mm práva Kosť aj most je Kosť.Gitara má výborný bohatý a vyvážený zvuk. nízky.Cena novej gitary bola 660Eur.Mam aj puzdro Rock Bag cena 36Eur.Teraz predám gitaru za475Eur a puzdro za 20Eur.Dovod.predaja mám viacej možné odskúšať u mňa alebo po dohode.Vazeni Inzerenti Nemusíte sa bat'.ako Nová udržiavaná vPuzdre a aj so zvlhc'ovac'om.
AKUST.GITARA ALVAREZ MD60BG-MASTERWORKS
Predám kvalitnú Celomasivnu gitaru Dreadnought.Gitara je stav Novej v 100%stave.Gitara má 3mesiace používaná iba vhodná pre pokročilého hrac':Predná doska:Smrek Sitka masív:A.A.A,Zadok a Luby;Africký mahagón masív.Hmatnik a kobylka Palisander.Krk-Mahagon.Matica;44.5mm práva Kosť aj most je Kosť.Gitara má výborný bohatý a vyvážený zvuk. nízky.Cena novej gitary bola 660Eur.Mam aj puzdro Rock Bag cena 36Eur.Teraz predám gitaru za470Eur a puzdro za 20Eur.Dovod.predaja mám viacej možné odskúšať u mňa alebo po dohode.Vazeni Inzerenti Nemusíte sa bat'.ako Nová udržiavaná vPuzdre a aj so zvlhc'ovac'om.S pozdravom Peter
AKUST.GITARA ALVAREZ MD60BG-MASTERWORKS
Predám kvalitnú Celomasivnu gitaru Dreadnought.Gitara je stav Novej v 100%stave.Gitara má 3mesiace používaná iba vhodná pre pokročilého hrac':Predná doska:Smrek Sitka masív:A.A.A,Zadok a Luby;Africký mahagón masív.Hmatnik a kobylka Palisander.Krk-Mahagon.Matica;44.5mm práva Kosť aj most je Kosť.Gitara má výborný bohatý a vyvážený zvuk. nízky.Cena novej gitary bola 660Eur.Mam aj puzdro Rock Bag cena 36Eur.Teraz predám gitaru za490Eur a puzdro za 20Eur.Dovod.predaja mám viacej možné odskúšať u mňa alebo po dohode.
Alvarez Regent RF26
Predám akustickú gitaru Alvarez Regent RF26 vo vynikajúcom stave spolu s originálnym púzdrom. Kúpená v roku 2022. Ku gitare ponúkam aj stojan na gitaru.