inzercia, predaj, predám, bazár

Alarm na sim kartu

Kategória: Ostatné - biela

Predám plne funkčný alarm na sim kartu. Pri narušení objektu volá na vybrané tel. čísla a na mieste spustí alarm. Po zdvihnutí telefónu vypne zvukový alarm a je možné v telefóne počúvanie hlasy ž z narušeného miesta. Napojenie do siete cez adaptér. V prípade že vypne sieť 220v. oznámi sms správou. Je tam záložný zdroj. Krabica a návod na spojazdenie.V Bratislave
Alarm na sim kartu
Podobné inzeráty
Etiger S4 domaci bezpecnostny alarm, kupeny v NAY za 199euro
gsm (sim) domaci alarm s jednym sensorom na dvere a sietovym zapajanim. ma rezervne baterie, ktore pri odpojeni drzia alarm v pohotovosti cca 3hodiny. vsetko funguje ako ma len treba dokupit dalsie prislusenstvo
Koncentrátor kyslíka 5L CONTEC21 OC5B
Predám koncentrátor kyslíka 5L, ktorý slúži na liečenie a ako aj podporu dýchania. Kyslíkový koncentrátor OC5B pozostával zo vzduchového kompresora, adsorpčnej veže molekulového sita, snímača a prietokomeru. S molekulárnym sitom, ktoré má byť absorbované, stroj využíva metódu PSA (tlmiče tlakových výkyvov) na priamu koncentráciu medicinálneho kyslíka s vysokou koncentráciou zo vzduchu. Je malý a prenosný. Stroj využíva výhody malého objemu, nízkej hmotnosti, pohodlného pohybu (keďže má otočný vozík), stabilného výkonu, vysokej bezpečnosti, ľahkej obsluhy, nízkej hlučnosti, bezpečnosti pri práci, čo spĺňa požiadavky zdravotnícka pomôcka. Prístroj môže tiež realizovať meranie a zobrazenie SpO2 a pulzovej frekvencie pripojením príslušenstva. Stroj má široké uplatnenie, vrátane rodiny, kliniky, nemocnice, kyslíkového baru, náhornej základne, telocvične atď. Funkcia 1)S pracovným indikátorom 2)Vstavané filtre na čistenie plynu 3)Ukazovateľ stavu koncentrácie kyslíka 4)Funkcia akumulačného času 5)Funkcia vypnutia časovania 6)Alarm pri výpadku prúdu 7)Alarm pre ochranu vysokého/nízkeho tlaku 8 )Alarm pre nízky prietok 9)Alarm pre vysokú teplotu 10)Zmerajte SpO2 a tepovú frekvenciu Pri rýchlom odbere možná dohoda na cene.
TP-LINK TAPO C310 - IP kamera
Ponúkam na predaj: TP-LINK TAPO C310 - IP kamera Bezpečnostná WiFi kamera TP-Link Tapo C310 je určená do exteriéru a sníma obraz vo vysokom rozlíšení 2304 × 1296 pod uhlom 104°. Je vybavená nočným videním až do vzdialenosti 30 m, obojsmerným zvukom, inteligentnou detekciou pohybu. svetelnými a zvukovými výstrahami s následnou notifikáciou na váš inteligentný telefón. Zábery ukladá na pamäťovú kartu microSD až do veľkosti 128 GB. Nastavenie kamery je jednoduché pomocou aplikácie Tapo. Kamera vhodná do exteriéru Vlastnosti a výhody TP-Link Tapo C310 Video v ultra vysokom rozlíšení: Každý obraz v krištáľovo čistom 3MP rozlíšení. S káblom aj bez neho: Pripojte kameru k sieti pomocou ethernetu alebo bezdrôtovo. Pokročilé nočné videnie: Poskytuje vzdialenosť až na 30 metrov a to aj v úplnej tme. Detekcia pohybu: Dostanete notifikáciu na váš mobil, v prípade, že kamera zaznamená pohyb. Zvukový a svetelný alarm: Spustením svetla a zvukového alarmu odoženie neželaných hostí. Obojsmerné audio: Umožňuje komunikáciu pomocou integrovaného mikrofónu a reproduktora. Bezpečné úložisko: Lokálne uloženie 3MP videa až do veľkosti 128 GB na microSD kartu. Hlasové ovládanie: Kompatibilita s Google Assistant a Amazon Alexa. Technická špecifikácia TP-Link Tapo C310 Umiestnenie: exteriér Objektív: 3,89 mm Uhol záberu: 104° Napájanie z elektrickej siete: 9 V DC Senzor: 1/27° Rozlíšenie: 3MP (2304 x 1296) 15fps Kompresia videa: H.264 Šošovka: F/NO: 2.2 Frekvencia WiFi: 2,4 GHz Obojsmerná komunikácia: áno Nočné videnie: IR prísvit, až 30 m Záznamové médium do 128 GB: microSD, microSDHC, microSDXC Kompatibilita: iOS 9 a staršie, Android 4.4 a staršie Podpora: Google Assistant, Amazon Alexa Je to tento model: Súčasťou je aj 32GB micro SD karta. Používal som ju v exteriéri. Je spravovateľná v aplikácii TP LINK Tapo -celý ekosystém aplikácií (mám aj ďalšie kamery z tohto radu - viď. moje ďalšie inzeráty) Je prepojiteľná aj s NAS systémami (konlkrétne ja som to mal prepojené cez Synology NAS)
Alarm Evolveo Sonix
predam tento alarm,su to vlastne dve centralne jednotky,takže su to dva alarmy,niečo celkom nove nepoužite,da sa dať sim a hlasi poplach,všetko čo je na foto,.Navod škatula všetko.dymovy senzor,otrasove,pir,vonkajšia+vnutorna sirena,bezkablove všetko kupil som ho v roku 2017.
Predám hodinky
Predám volacie hodinky na sim kartu plne funkčné mam ktorú už iba nabíjačku cena 30 eur stali 79 eur
Modem na SIM kartu značky STRONG
Predám modem značky STRONG, veľmi silný, 2.4GHz. Potiahne 5G sieť a vyššiu. Lepšie si písať SMS alebo e-mail, nemusím zdvihnúť telefón, ďakujem.