inzercia, predaj, predám, bazár

Alberon - Zberateľská porcelánová bábika so stojanom

Kategória: Starožitnosti

Zberateľská porcelánová bábika Aimy v čipkách

V originálnom obale

Jemná tvárička v starom štýle bábik

Krásne čipkované oblečenie

Hlava a končatiny bábiky sú porcelánové, bruško je mäkké, látkové.

Bábika má čisté vlásky, ošatenie je tiež čisté, nepoškodené.

Priložený kovový stojan

Značka na krku je ALBERON, England.

Výška bábiky 40 cm.

Bez poškodenia. Cena je 48 € + pošta.
Alberon - Zberateľská porcelánová bábika so stojanom
Podobné inzeráty
V maminých šatách a črievičkách - porcelánová bábika
Zberateľská porcelánová bábika Ashley - V maminých šatách a črievičkách a v klobúku :) V originálnom balení a s certifikátom Hlava a končatiny bábiky sú porcelánové, bruško je mäkké, látkové. Polohovanie jednotlivých končatín Bábika má čisté vlásky, ošatenie je čisté, nepoškodené. !! Črievičky od výroby nepekné sme oživili našitím drobných perličiek a kvietku Priložený kovový, nerozbalený stojan Značka : Hamilton Heritage Dolls, vzadu na krku Ashley, rok 1991, vytvorené uznávanou umelkyňou menom Helen Kish Výška bábiky je 42 cm. Bez akýchkoľvek poškodení.Cena je 66 € + pošta.
Retro na chalupu
1.stary tanier na stenu drobná výšivka petitpoint... 20eu, 2...znacena zberateľská bábika.15eu. 3.krasna stará vianočná bábika.25eu. 4..stare korčule komplet 25eu. 5.zberatelsky kočík.. 25 eu topstav. 6..dalsi menší staručký kočík zo zbierky.... 25eu. 7..socialistickw vodové farby 4eu. 8..stare zberateľské mydla.. Ks3eu. 9.disco lampa starucka netoci sa len svieti treba asi špičku opraviť na ktorej sa točí.. 35veu.. Zľava! 10..starucky Ježiško..10eu, 11. Zberatelsky psík.. Funkčný.. 30eu. 12. Zberatelske stojanceka na stromček... 15eu. 13..stare okienko... 50wuu. 14..zbierka termosiek.. 45eu. 15...babika telíčko sa ol6puje.. 20eu. 16..zberateľská gondola ... 20eu.
Retro na chalupu
1.stary tanier na stenu drobná výšivka petitpoint... 20eu, 2...znacena zberateľská bábika.15eu. 3.krasna stará vianočná bábika.25eu. 4..stare korčule predané!ostali len kovové dvoje po 5eu! 5.zberatelsky kočík.. 25 eu topstav. 6..dalsi menší staručký kočík zo zbierky.... 25eu. 7..socialistickw vodové farby 4eu. 8..stare zberateľské mydla.. Ks3eu. 9.disco lampa starucka netoci sa len svieti treba asi špičku opraviť na ktorej sa točí.. 35veu.. Zľava! 10..starucky Ježiško..10eu predaný! 11. Zberatelsky psík.. Funkčný.. 30eu. 12. Zberatelske stojanceka na stromček... 15eu. 13..stare okienko... 50wuu. 14..zbierka termosiek.. 45eu. 15...babika telíčko sa ol6puje.. 20eu. 16..zberateľská gondola ... 20eu.
Zberateľská porcelánová soška - párik rybárikov
Zberateľská porcelánová soška - párik rybárikov Soška je položená na drevenom podstavci - na ňom je kovový štítok Ručne robené aj ručne maľované Soška je podlepená látkou na ochranu dreva pred poškrabaním Slávna značka Valentino, séria Kingfishers Materiál je porcelán typu biskvit - bez glazúry Rozmery: 15x15x7 cm Bez akýchkoľvek poškodení. Cena je 34 € + pošta. garantujem bezpečné zabalenie.
Lladro - Zberateľská porcelánová soška - Húsky
Zberateľská porcelánová soška s tromi milými húskami Vytvorená pravdepodobne v rokoch 1970. Ručne robené Nežné tváričky husičiek Vysoký lesk porcelánu s jemnými, tlmenými pastelovými farbami Značka : LLadró - Nao, Made in Spain + vtlačené značenie Rozmery : 12x12,5x6,5 cm Bez poškodenia. Cena je 25 € + pošta.
Valentino Veľká zberateľská porcelánová soška  - rybárik
Valentino Veľká zberateľská porcelánová soška s párikom rybárikov Soška je položená na drevenom podstavci a podlepená látkou na ochranu dreva Ručne robené aj ručne maľované Slávna značka Valentino, séria Kingfishers Porcelán typu biskvit - bez glazúry Rozmery: 15x15x7 cm Bez akýchkoľvek poškodení. Cena je 34 € + pošta.