inzercia, predaj, predám, bazár

Album zelený venček elegant

Kategória: Doplnky

Album má rozmer 25 x 15 x 2 cm. Vnútro tvorí 24 prázdnych strán, po boku lemovaných ozdobnou bordúrou. Album je vyrábaný od základov, viazaný do pevnej väzby ručným šitím jednotlivých blokov papiera.
Uvedená cena je za 40 bežných strán.

Vhodné aj ako darček.
Album zelený venček elegant
Podobné inzeráty
Vianočný venček na dvere 3€
Predám vianočný venček na dvere, ozdoby na adventný venček a červené fliesové pásy na prestieranie. Všetko 3€. Osobný odber.
Svadobný Venček + pierko
Predám raz použitý svadobný venček od LaVi.la (Ako lúka). Venček je vytvorený z konzervovaných a sušených tráv, listov, machov, plodov a textilných kvietkov... K venčeku je zladené pierko. Predávam v pôvodnej krabičke. Pôvodná cena venčeka 85 € + 35 € pierko. Osobný odber BA. Možnosť poslať aj na dobierku poštou. Prosím z časových dôvodov uprednostňujem prvý kontakt mailom/sms.
Vencek za dobru cenu s napisom Vitajte, novy
Vencek za dobru cenu s napisom Vitajte, 28 cm. S vtacikmi a kvietkami, s velkonocnymi vajickami ktore sa daju odstranit po Velkej noci a moze sluzit ako celorocny vencek. 13 eur.
ELEGANT  analógový telefón
Predám domáci telefónny prístroj ELEGANT za symbolickú cenu. Používaný, ale ako nový. Kontakt prosím mailom.
Kvetinový venček na hlavu
Nový mohutný kvetinový venček vhodný na rôzne fotenia alebo na svadbu.
Červeno-zlatý venček
Vianočný venček na dvere, slamený základ, ktorý je obalený stuhou, umelá čečina, eukalyptus, plastové guľky a červená vianočná ruža Priemer 33 cm Cena: 18 €+ 2,8 € pošta