inzercia, predaj, predám, bazár

Alca splachovač

Kategória: Ostatné

Predám splachovac, nepoužitý. Dôvod predaja zlý tip splachovaca. Cena 18 eur nový stojí okolo 35 , osobný odber Biely Kostol, v rámci TT priveziem . Pozri aj ďalšie inzeráty.
Alca splachovač
Podobné inzeráty
Sprchový rošt alca ZIP-850M
Ponúkam na PREDAJ (2ks) líniový rošt Alca-plast ZIP - 850M z nehrdzavejúcej ocele - matný Je vhodný pre odtokový žľab značky Alca-plast APZ 13. Rozmery dĺžka 844 mm. Šírka 61.5 mm. Hĺbka 26 mm. Dôvod predaja zakúpený nesprávny rozmer na už zabudovaný odtokový žĺab. Obidva rošty sú nepoužité a jeden je ešte originálne zabalený. Som ochotný predať aj jeden kus. Cena za jeden kus je 30 €
tlakový splachovač wc, pákový, chróm
predám úplne nový -nepoužitý tlakový splachovač wc v prevedení chróm. Používa sa na priame splachovanie wc misy -bez použitia nádržky. Ide o klasický resp. retro spôsob splachovania záchoda. Prevedenie je podomietkové v 3/4" závite. Je v originálnom obale, krytka je opatrená pôvodnou ochrannou fóliou modrej farby. Cena prípadne malá dohoda (na internet. obchodoch stojí 68 €) Zašlem aj na dobierku. (schell, geberit, alcaplast, kúpelna, chata, chalupa, skoro zdarma, skoro zadarmo)
Predám nadomietkový splachovač.
Predám úplne nový ešte zabalený nadomietkový tlačný splachovač 3/4". Prípadne info po telefóne.
Tlakový splachovač Schellomat Basic
Predám nový, nepoužívaný tlakový splachovač Schellomat Basic. Dôvod predaja - nevhodná kúpa. Chýba z neho nerezova krytka ktorá ide k stene. Je to zohľadnené v cene. Nový kus je v hodnote cca 65€.
splachovač Geberit typ 212
Novy splachovač geberit. Len namontovany, nam nesadol.
Predám nadomietkový splachovač - znížená cena
Predám úplne nový ešte zabalený nadomietkový tlačný splachovač 3/4". Prípadne info po telefóne.