inzercia, predaj, predám, bazár

Alibaba croissant - Tupperware

Kategória: Ostatné drobné

Predám novú formu Alibaba croissant na výrobu croissantov od Tupperware. Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Ba - Rača, alebo Račianska ul. pri Figare. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty na produkty TW na bazosi.
Alibaba croissant - Tupperware
Podobné inzeráty
Eco fľaša Tupperware - 500 ml oranžová
Eco fľaša Tupperware - 500 ml. Predám novú Eco fľašu vodička zn. tupperware objem 500 ml. Fľaša je hranatá so šróbovacím vrchnákom. oranžová farba. Pošlem aj na dobierku. Osobný odbera BA-Rača, alebo Račianska ul. pri Figare.
Priezračné poháre Tupperware 4 ks nové
Predám priezračné poháre Tupperware nové, objem 400 ml. Cena kus 4€. Všetky 4 ks za 16 €.Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Bratislava-Rača. Pozrite si aj ďalsie moje inzeráty na výrobky TW na bazosi.
Tupperware - Set zázračných misiek Retro dizajn
Predám nový Set Zázračných misiek od Tupperware objem 775 ml, 1,1 l, 1,75 l...miska je vzducho - vodotesná vhodná na uchovávanie a aj prenášanie potravín. Mám viac kusov. Po kuse cena 7 €, 9 €, 11 € Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Bratislava - Rača, alebo Račianska ulica pri Figare.
Tupperware - zázračná miska 1,75 litra
Predám novú Zázračnú misku od Tupperware objem 1,75 l...miska je vzducho - vodotesná vhodná na uchovávanie a aj prenášanie potravín. mám viac kusov/2/ Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Bratislava - Rača, alebo Račianska ulica pri Figare.
Tupperware - zázračná miska 775 ml
Predám novú Zázračnú misku od Tupperware objem 775 ml...miska je vzducho - vodotesná vhodná na uchovávanie a aj prenášanie potravín. mám viac kusov/5/ Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Bratislava - Rača, alebo Račianska ulica pri Figare.
Tupperware - zázračná miska 1,1 litra
Predám novú Zázračnú misku od Tupperware objem 1,1 litra...miska je vzducho - vodotesná vhodná na uchovávanie a aj prenášanie potravín. Mám viac kusov/2/ Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Bratislava - Rača, alebo Račianska ulica pri Figare.