inzercia, predaj, predám, bazár

ALL INCLUSIVE | PREDAJ 5 IZB. POSCH. RD/NOVOSTAVBY, VYDRANY

Kategória: Domy

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny 5 izbový poschodový rodinný dom, resp. novostavbu vo výbornej lokalite hneď vedľa Dunajskej Stredy.

LOKALITA
Obec Vydrany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce cca 3 minútky.
Neďaleko obce sa nachádza aj diaľnica R7, čo zabezpečí jednoduché spojenie a rýchlu cestu napríklad do Bratislavy, Rakúska atď.

ROZLOHY
Táto krásna novostavba má celkovú úžitkovú plochu 200 m2 spolu s garážou a terasou, celková plocha pozemku je 867 m2.

IS: Elektrina, plyn, verejný vodovod, odpad je riešený kanalizáciou.

Rodinný dom je postavený z tehál a bol skolaudovaný v roku 2015, takisto je kvalitne a vkusne zariadený, vhodný aj pre náročných klientov !!

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:
– Plastové okná, rozvody TV, internet – optický, elektrická brána s diaľkovým ovládaním,
– Videovrátnik, zavlažovací systém, vstavané skrine, namontovaná klimatizácia !!
– Kúrenie plynové podlahové aj s radiátormi, v obývačke je aj krb s prieduchmi,
– Interiér domu tvoria priestranné a svetlé priestory,
– Na pozemku sa nachádza aj bazén a parkovacie státie pre motorové vozidlá majiteľov.

CENA ponúkanej nehnuteľnosti celkom: 329.990 €,-/ celkom

V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru.

Cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.
Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
ALL INCLUSIVE | PREDAJ 5 IZB. POSCH. RD/NOVOSTAVBY, VYDRANY
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: 4IZBOVÁ NOVOSTAVBA - VYDRANY
***NOVINKA*** Realitná kancelária RE/MAX Attractive ponúka na predaj 4 izbovú skolaudovanú novostavbu rodinného domu v novej obytnej štvrti ORECHOVÝ SAD v obci Vydrany (vzdialený od Dunajskej Stredy 3 km, 25 min od Bratislavy cez rýchlostnú cestu R7). ORECHOVÝ SAD je novovytvorená obytná štvrť v obci Vydrany. Táto lokalita ponúka súkromie a pokojné rodinné bývanie v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. Rodinný dom leží na krásnom pozemku na rohu tejto štvrtivo výmere 897m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - Úžitková plocha domu je 111,37m2 - Zastavaná plocha bez terasy a vstupu 160m2 - KONŠTRUKCIA: 30 cm brúsená tehál WIENERBERGER - zateplenie: 15 cm polystyrén - strecha sedlová väzníková - krytina Terran Danubia hnedá DISPOZÍCIA: - predsieň 5,63 m2 - WC 1,78 m2 - špajza 2,25 m2 - kuchyňa 9,08m2 - obývacia izba + jedáleň 27,26m2 - technická miestnosť 3,67m2 - chodba 10,92m2 - izba 12,34m2 - izba 13,45m2 - kúpeľňa + WC 6,82m2 - spálňa 15,12m2 - kúpeľňa + WC 3,06m2 - krytý vstup 6,78m2 - krytá terasa 13,11m2 VÝBAVA: - teplovodné podlahové kúrenie na elektrický kotol PROTHERM RAY12KE - s reguláciou tepla v každej miestnosti s termostatmi SALUS - predpríprava na tepelné čerpadlo - príprava teplej vody zabezpečená bojlerom - chladenie-kúrenie centrálnou monosplit kanálovou klimatizáciou všetkých miestností - parková výsadba a trávnik okolo domu vrátane zavlažovacieho systému s ovládaním Hydrawise - zámková dlažba ABW celkom 240m2 s troma miestami na parkovanie - podbetónované obojstranné betónové oplotenie – drôtené oplotenie a vpredu plotový systém ABW antico - elektrická brána s pohonom Came s možnosťou ovládania cez aplikáciu Jablotron - napojenie na verejný vodovod a na verejnú kanalizáciu - odvodnenie dažďovej vody do vsakovacej nádoby - pre alternatívne riešenie je aj žumpa - vŕtanú studňu - drevený záhradný domček 13,8m2 - murovaný bazén 6mx3m vrátane zastrešenia s murovanou šachtou 3mx3m OSTATNÁ VÝBAVA: - maľovanie 2x na bielo - plastové okná Salamander s izolačným trojsklom - hliníkové podomietkové rolety Aluprof - keramická kachľová pec na drevo - rozvody TV – SAT – štruktúrovaná kabeláž do každej obytnej miestnosti vrátane terasy s Rackom - alarm systém Jablotron s pir detektormi pohybu a detektormi dymu - kamerový systém Hikvison s 7 kamerami - audio vrátnik Golmar Poloha: VYDRANY - Bratislava /diaľnica R7/ 30min VYDRANY – Veľký Meder 20min VYDRANY – Šamorín 20min Inžinierske siete: elektrina, voda, vlastná studňa, kanalizácia, optický kábel, krb a je napojený na alarm. Pokiaľ hľadáte rodinný dom na okamžité bývanie, v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. V prípade záujmu je možná realizácia interiéru - výroba nábytku podľa 3D vizualizácie, prípadne aj inej s vlastnou kuchynskou št
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 4 IZBOVÁ NOVOSTAVBA, VYDRANY
* ZNÍŽENÁ CENA * Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj priestranný 4 izbový rodinný dom - novostavbu v novej časti obce Vydrany blízko Dunajskej Stredy. Obec Vydrany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tam škola, škôlka, potraviny, rôzne obchody atď. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce cca 5 minút. Neďaleko obce sa nachádza aj diaľnica R7, čo zabezpečí jednoduché spojenie a rýchlu cestu napríklad do Bratislavy, Rakúska atď. Táto krásna priestranná novostavba má úžitkovú plochu 160 m2 s čistou výmerou 121 m2 + terasa 17 m2, garáž 21,23 m2, je postavený na pozemku o výmere 743 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE Rodinný dom je perfektne dispozične navrhnutý - obývačka je prepojená s jedálňou a kuchyňou s výhľadom a východom na záhradu a terasu, 3 izby, komora, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou aj sprchou, toaleta. ĎALŠIE INFORMÁCIE: - Rodinný dom sa predáva v stave HOLODOM. - Exteriér – fasádna farba ( svetlo sivá) + dekor tehly, betón na terase, 15 cm zateplenie domu, kvalitné okná 6-komorové 3-sklo, oplotenie z troch strán pozemku, príprava na elektrické vonkajšie žalúzie, spevnená plocha - vydláždené parkovacie miesta pred domom ako aj chodníky. - Interiér - elektroinštalácia, podlahové kúrenie s tepelným čerpadlom + príprava krb, príprava na alarm, sadrová omietka. Ak chcete bývať v kľudnej tichej časti obce ale takisto neďaleko od Dunajskej Stredy v úplne novom priestrannom rodinnom dome tak táto ponuka je výlučne pre Vás !! Nezmeškajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes ! CENA nehnuteľnosti: 249.000 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ NADŠTANDARDNÝ 4 IZBOVÝ RD, VYDRANY
Parkety & zárubne + dvere podľa vlastného výberu ! VIDEO: !!IBA U NÁS!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj NOVOSTAVBU nadštandardného 4 izbového rodinného domu s krytou terasou a s garážou v novovybudovanej časti obce Vydrany a iba 2 km od mesta Dunajská Streda. Celková zastavaná plocha nehnuteľnosti je 169 m2, úžitková plocha 136.10 m2 a výmera pozemku je 750 m2. Interiér domu je tvorený z predsiene (7.41m2) odkiaľ je možný vstup do garáže (19.97m2) a do obrovskej obývacej izby s jedálňou (32.68m2) s východom na priestrannú terasu (29.43m2), ktorá je spojená s kuchyňou ku ktorej prislúcha aj špajza (2.33m2). Z priestrannej obývacej izby v ktorej sa nachádza aj krb je možný vstup do spálne (13.81m2) v ktorej je k dispozícií pre nového majiteľa aj samostatná kúpeľňa (4.95m2) so sprchovým kútom, umývadlom a s toaletou. V rodinnom dome sa taktiež nachádza technická miestnosť (3.17m2), detská izba (11.44m2) a hosťovská izba (12.69m2) a ďalšia kúpeľňa (6m2) s vaňou a s toaletou. Výbava rodinného domu zahŕňa: -plot s bránou ( vo výrobe ) -elektrické podlahové kúrenie s možnosťou regulácie tepla v každej miestnosti s termostatmi , veľkou výhodou je možnosť namontovania fotovoltických panelov s čím znižujete náklady energií na úplné minimum. – možnosť napojenia domu na studňu. -elektrický bojler 2x, ktorý zabezpečuje teplú vodu, -predprípravu na elektrické žalúzie, klimatizáciu, kamerový a alarm systém -2x kúpeľňa, 2x WC -zámkovú dlažbu ABW celkom 100 m2 s troma miestami na parkovanie -napojenie na verejný vodovod a na verejnú kanalizáciu -odvodnenie dažďovej vody do vsakovacej nádoby Ďalej výbava obsahuje: -plastové okná, 4m odsúvateľné dvere v obývačke HS PORTAL s izolačným trojsklom -krb na drevo -rozvody TV – SAT – štruktúrovanej kabeláži do všetkých obytných miestností -audio video vrátnik Rodinný dom sa predáva sa na kľúč ! To jest v cene sú zahrnuté aj zárubne a dvere. CENA: 299.000 €,-/ celkom V prípade kúpy ponúkanej nehnuteľnosti je možnosť zarátať Vašu vlastnú nehnuteľnosť ako protihodnotu +-dohodou ! V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 5 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RD, VYDRANY
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny 5 izbový poschodový rodinný dom, resp. novostavbu vo výbornej lokalite hneď vedľa Dunajskej Stredy. LOKALITA Obec Vydrany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce cca 3 minútky. Neďaleko obce sa nachádza aj diaľnica R7, čo zabezpečí jednoduché spojenie a rýchlu cestu napríklad do Bratislavy, Rakúska atď. ROZLOHY Táto krásna novostavba má celkovú úžitkovú plochu 200 m2 spolu s garážou a terasou, celková plocha pozemku je 867 m2. IS: Elektrina, plyn, verejný vodovod, odpad je riešený kanalizáciou. Rodinný dom je postavený z tehál, bol skolaudovaný v roku 2015, takisto je kvalitne a vkusne zariadený, vhodný aj pre náročných klientov !! ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: – Plastové okná, rozvody TV, internet – optický, elektrická brána s diaľkovým ovládaním, – Videovrátnik, zavlažovací systém, vstavané skrine, namontovaná klimatizácia !! – Kúrenie plynové podlahové aj s radiátormi, v obývačke je aj krb s prieduchmi, – Interiér domu tvoria priestranné a svetlé priestory, – Na pozemku sa nachádza aj bazén a parkovacie státie pre motorové vozidlá majiteľov. CENA ponúkanej nehnuteľnosti celkom: 319.900 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
Na PREDAJ 4 izbový rodinný dom v obci Vydrany
Typ: Rodinný dom Ulica: Vydrany Obec: Vydrany Ponúkame na PREDAJ 4 izbový tehlový rozostavaný rodinný dom v obci Vydrany len pár minút od Dunajskej Stredy! Stavba leží na pozemku o výmere 736 m2, úžitková plocha je 115 m2. Dom sa predáva v stave hrubej stavby, čo zahŕňa obvodové múry a priečky, väzníkovú strechu a krytinu! IS pri pozemku (elektrina, voda, kanalizácia). Aktuálne prebieha výstavba RD, hrubá stavba by mala byť dokončená do konca novembra 2022. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:  vstupná hala samostatná toaleta technická miestnosť chodba(výlez do podkrovia) obývacia izba spojená s kuchyňou terasa 3 samostatné izby kúpeľňa s vaňou a so sprchovým kútom a s toaletou Kúrenie je plánované s tepelným čerpadlom. LOKALITA: Obec ponúka základnú občiansku vybavenosť a jej okolie ponúka dobré možnosti športového vyžitia, napojenia na cyklotrasy. Kultúrne vyžitie je okrem hlavného mesta dostupné aj v okolitých mestách a obciach s bohatými tradíciami. Rýchla dostupnosť do Bratislavy cez R7 (cca 35 minút). V blízkosti sa nachádza Dunajská Streda, kde máte na výber zo širšieho množstva obchodných reťazcov ako Kaufland, Tesco, Lidl OC MAX. Okrem toho tu nájdeme aj Thermalpark, MOL Arénu. Dopravné spojenie s jednotlivými mestami je možné buď osobnou alebo autobusovou dopravou. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Teším sa na Vás! Cena: 150 000 Eur Najlepšie platba v hotovosti. V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!  Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: nedokončený Celková plocha: 736 m2 Úžitková plocha: 115 m2 Plocha pozemku: 736 m2 Zastavaná plocha: 115 m2 Počet izieb: 4 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Materiál: tehla Terasa: áno Terasa plocha: 21 m2
2x rodinný dom na priestrannom pozemku - Vydrany
Realitná kancelária RE/​MAX ponúka na predaj exkluzívny priestranný pozemok v obci Vydrany len 2km od Dunajskej Stredy. Pozemok o rozlohe 2445m2 je situovaný v atraktívnej lokalite na ktorom sa nachádzajú dva samostatné domy - novší a starší. Novší dom o úžitkovej ploche 106m2 je postavený z ytongu so sedlovou strechou. Skladá sa z obývacej miestnosti s krbom, kuchyne s jedálňou, na poschodí s priestrannou spálňou o rozlohe 53m2 a kúpeľne s toaletou. Priestor je možné predeliť priečkou a získať tak ďalšiu miestnosť. Dom je klimatizovaný. Starší dom je tvorený z dvoch častí - staršia časť je postavená z kvalitnej pálenej tehly a má rozlohu 99 m2. Je v pôvodnom stave, a je vhodný na rekonštrukciu alebo na zbúranie a postavenie nového rodinného domu. Nová časť, prístavba 86m2 slúži ako letná záhrada s možnosťou zobytnenia podkrovia a mohla by slúžiť ako hosťovský domček. Pozemok (záhrada) je rovinatý a na ňom sa nachádzajú ovocné stromy a malý zariadený záhradný domček na prespanie. Na pozemku sa nachádza elektrina (220/380), obecná voda, studňa, vlastná žumpa a je predpripravená kanalizácia, internet, satelitná televízia. Ak hľadáte priestranný pozemok s domami v krásnej lokalite, tak pozemok v obci Vydrany je ideálne miesto pre Vás. Pre viac informácií neváhajte kontaktovať realitnú kanceláriu RE/​MAX. Obec Vydrany ponúka základnú občiansku vybavenosť, nájdete v nej potraviny, školu, škôlku a taktiež ponúka rýchle napojenie na rýchlostnú cestu R7 a D4, kde ste za 25min. v Bratislave. Rodinné domy sa nachádzajú 2km od Dunajskej Stredy, kde nájdete široké množstvo obchodných reťazcov Lidl, Kaufland, Billa, Tesco, Nákupné centrum MAX atď. Vo voľnom čase tu v okolí nájdete cyklotrasy, vodný park Thermalpark, Malkia park, kino atď. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.