inzercia, predaj, predám, bazár

ALONZ MUCHA - set drahokamy

Kategória: Starožitnosti

Posledna volna - kvalitna krizikova vysivka setu drahokamy od A.Muchu : topas rubin smaragd a ametyst - ako original..len spolu, predavam i predlohy .. mam i predlohy set rocne obdobie za 20eur, set umenie 20eur ..vysivky umenie a rocne obdobie uz predane !...rozmer obrazov po vysiti 52x27cm
ALONZ MUCHA - set drahokamy
Podobné inzeráty
Náhrdelník a náramok Giovanni Raspini
Náhrdelník a náramok Giovanni Raspini Reef Krásne šperky pre náročných. Vyrobené zo striebra 925, modrého achátu, zeleného achátu a živice. Prepletené koralové vetvy a vzácne drahokamy v zelenej, tyrkysovej a modrej farbe, kde hviezdica odpočíva. Kolekcia Mare od Giovanni Raspini. Ručné vyrobené v Taliansku. Náramok má mierne odštiepený konček tyrkysového kameňa. Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM Predám ozdobný nepoúžívaný keramický náboženský set s motívom pápeža. Bez poškodení. Nové. Odber možný v KE.Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM
ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM ZDOBENÝ SET S PÁPEŽOM Predám ozdobný nepoúžívaný keramický náboženský set s motívom pápeža. Bez poškodení. Nové. Iba vystavené. Odber možný v KE.Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Set pozlátených pohárov na stopke
Set pozlátených pohárov na stopke Set pozlátených pohárov na stopke Set pozlátených pohárov na stopke Predám set sklenených pohárov na stopke - 4ks na prípitok so zlatým zdobením. Bez poškodení. Nepoužívané, len vystavené. Preferujem osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty
starožitný obraz Alfonz Mucha
rozmer 54cm x 25,5cm starý ofest ošetrený
Starý obraz
Predám starý zasklenny obraz mucha Alfonz rozmer 56x38 cena dohodou ponuknite