inzercia, predaj, predám, bazár

Alpinestars Andes V3 Drystar nohavice 4XL

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

predam malo nesené (3 mesiace):
Alpinestars Andes V3 Drystar Pants Black M Textilné nohavice
Nohavice Andes v3 boli navrhnuté s použitím konštrukcie Alpinestars Drystar® a ponúkajú 100 % vodotesnosť a vysokú úroveň priedušnosti. Vďaka dodatočnej ochrane v strategických oblastiach sa tieto nohavice dokážu prispôsobiť všetkým poveternostným podmienkam a sú plne kompatibilné s bundou Andes Drystar® Jacket.

Alpinestars Andes V3 Drystar nohavice 4XL
Podobné inzeráty
Moto bunda Alpinestar Andes V2 Drystar
2XL, jazdené málo, asi 2000km, predávam aj nohavice a rifle, schudol som. Motocyklová bunda "ANDES V2 DRYSTAR" prestížneho talianskeho výrobcu Alpinestars - dokonale sa prispôsobí do každého počasia Špecifikácia: Materiál: Polyester 600D s PU povrchovou úpravou pre zvýšenú odolnosť a pevnosť Exkluzívna Drystar® membrána od Alpinestars (100% vodeodolná a maximálne priedušná) Vyberateľná tepelná vložka pre chladné dni Zapínanie na prémiový YKK zips s dvojitým jazdcom s veterným prekrytím Tvarované rukávy pre lepšie posedenie na motocykli Penové chrániče chrbtice a hrudníka (možno vymeniť za pevné) Na zips zatvárateľné vetracie vrecká na ramenách so zadnými výstupmi Čalúnený mäkký okraj goliera oceníte pri dlhých cestách Sťahovanie na rukávoch a v páse na suchý zips Dynamické stretch panely na lakťoch pre väčšie pohodlie Reflexné prvky pre zvýšenú viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienok Vyberateľné CE protektory na ramenách a lakťoch Dve vodotesné veľké predné vrecká a malé vnútorné vrecko Dve prsné vrecúška na zips a jedno veľké zadné Zips pre spojenie s nohavicami Alpinestars viac tu
Moto bunda Alpinestar Andes V2 Drystar
2XL, jazdené málo, asi 2000km, schudol som. Motocyklová bunda "ANDES V2 DRYSTAR" prestížneho talianskeho výrobcu Alpinestars - dokonale sa prispôsobí do každého počasia Špecifikácia: Materiál: Polyester 600D s PU povrchovou úpravou pre zvýšenú odolnosť a pevnosť Exkluzívna Drystar® membrána od Alpinestars (100% vodeodolná a maximálne priedušná) Vyberateľná tepelná vložka pre chladné dni Zapínanie na prémiový YKK zips s dvojitým jazdcom s veterným prekrytím Tvarované rukávy pre lepšie posedenie na motocykli Penové chrániče chrbtice a hrudníka (možno vymeniť za pevné) Na zips zatvárateľné vetracie vrecká na ramenách so zadnými výstupmi Čalúnený mäkký okraj goliera oceníte pri dlhých cestách Sťahovanie na rukávoch a v páse na suchý zips Dynamické stretch panely na lakťoch pre väčšie pohodlie Reflexné prvky pre zvýšenú viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienok Vyberateľné CE protektory na ramenách a lakťoch Dve vodotesné veľké predné vrecká a malé vnútorné vrecko Dve prsné vrecúška na zips a jedno veľké zadné Zips pre spojenie s nohavicami Alpinestars viac tu
Alpinestars Andes Drystar WP 4XL
Vlastnosti Fixné klimatická membrána Drystar® Odnímateľná termo vložka s dlhým rukávom s možnosťou jednoduchého odopnutia pomocou sústavy pútok s patentmi Predĺžená chrbtová časť Systém ventilačných zipsov a otvorov DVS (Direct Ventilation System) s poistnými pútkami pre zaistenie ventilácie v roztvorené polohe 2 vonkajšie vodeodolné vrecká vpredu a 1 veľká zadné vodeodolné vrecko Skryté vrecká s vodeodolným zipsom na hrudi, ktoré môžu slúžiť aj ako ventilačný prvok Vnútorné vodeodolné vrecko v prednej časti bundy Zalomený strih rukávov a strečové textilné panely nad lakte Nastavenie šírky ramien a pása pomocou suchých zipsov s D krúžkami Nastavenie koncov rukávov pomocou pásikov na suchý zips Dvojcestné zipsy na predlaktí slúžiace pre nastavenie a možnosť ventilácie Zvýšený komfortný golier so zapínaním na suchý zips a pútkom pre fixáciu v odepnuté polohe Spojovací zips pre možnosť prepojenia bundy a nohavíc Andes Bezpečnosť Reflexné prvky v oblasti ramien, chrbta, prednej časti bundy a bokov Ochrana lakťov a ramien pomocou odnímateľných chráničov s CE certifikáciou Penová vložka na chrbte Príprava na chránič hrudi Príprava na chránič chrbta Zosilnenie pomocou plôch s potlačou z mäkkého plastu v oblasti lakťov. Nohavice Andes, rukavice, boty, prilba pozri ďalšie moje inzeráty.
Damska moto bunda Alpinestars Bogota
Predam uplne novu damsku bundu Alpinestars Stella Bogota Drystar. Uplne nova, nepoužívana, neprana. Velkost L Popis: Bunda Stella Bogota V2 DRYSTAR®, perfektne navrhnutá a optimalizovaná pre dámske turistické jazdkyne, je ľahká a mimoriadne pohodlná a obsahuje exkluzívnu 100% vodotesnú membránu DRYSTAR® od Alpinestars, ktorá poskytuje vynikajúcu ochranu pred živlami. Táto bunda, ktorá je vysoko konfigurovateľná s inovatívnymi systémami prúdenia vzduchu, tiež obsahuje špičkové CE certifikované chrániče na ramenách a lakťoch. Vlastnosti: - Inovatívny hi-vis náramok možno uložiť do vrecka na rukáve, plus reflexné detaily na prednej a zadnej strane zlepšujú viditeľnosť jazdca. KONŠTRUKCIA: - Anatomicky tvarované pre ženské prispôsobenie. - Konštrukcia z viacerých materiálov s hlavným plášťom z poly-látky vysoko odolným voči oderu a roztrhnutiu a viacpanelovou sieťovinou pre pohodlie a odolnosť. - Odnímateľná a vymeniteľná nepremokavá a priedušná DRYSTAR® plná vložka s podlepenými švami na zabezpečenie dlhodobého vodoodpudivého výkonu. - Tepelná vložka s dlhým rukávom (100 g na tele, 80 g na rukávoch) zaisťuje všestrannosť a pohodlie bundy v chladných a horúcich podmienkach a možno ju úplne stiahnuť pomocou červených zipsov s jednoduchou identifikáciou a integrovaným strečovým pohodlným okrajom. - ... Všade použité prémiové zipsy YKK®. OCHRANA: - Odnímateľná CE certifikovaná ochrana ramien a lakťov pre vynikajúcu ochranu pri náraze. - Priehradky na hrudné a chrbtové vycpávky s PE vypchávkami (Hrudné a chrbtové vložky s certifikátom Alpinestars CE, dostupné ako upgrade príslušenstva). - Anatomický, vopred zakrivený dizajn rukávov zahŕňa dvojité zapínanie na suchý zips a remienky na reguláciu hlasitosti pomocou patentného tlačidla pre väčšie pohodlie, presné prispôsobenie odevu a pomáha udržiavať chrániče lakťov na mieste.
Motobunda Alpinestars
Pánska textilná bunda Alpinestars ANDES Drystar Veľkosť L, 52. Moja postava 183cm, 87cm. Klimatická membrána Drystar® Odnímateľná termo vložka s dlhým rukávom. Predĺžená chrbtová časť Systém ventilačných zipsov a otvorov DVS (Direct Ventilation System) s poistnými pútkami pre zaistenie ventilácie v roztvorené polohe 2 vonkajšie vodeodolné vrecká vpredu a 1 veľká zadné vodeodolné vrecko Skryté vrecká s vodeodolným zipsom na hrudi, ktoré môžu slúžiť aj ako ventilačný prvok Vnútorné vodeodolné vrecko v prednej časti bundy Zalomený strih rukávov a strečové textilné panely nad lakte Nastavenie šírky ramien a pása pomocou suchých zipsov s D krúžkami Nastavenie koncov rukávov pomocou pásikov na suchý zips Dvojcestné zipsy na predlaktí slúžiace pre nastavenie a možnosť ventilácie Zvýšený komfortný golier so zapínaním na suchý zips a pútkom pre fixáciu v odepnuté polohe Spojovací zips pre možnosť prepojenia bundy a nohavíc Andes bezpečnosť Reflexné prvky v oblasti ramien, chrbta, prednej časti bundy a bokov Ochrana lakťov a ramien pomocou odnímateľných chráničov s CE certifikáciou Chránič chrbtice. Stav: pár krát oblečená. Cena 170eur.
Motobunda Alpinestars
Pánska textilná bunda Alpinestars ANDES Drystar Veľkosť L, 52. Moja postava 183cm, 86kg. Klimatická membrána Drystar® Odnímateľná termo vložka s dlhým rukávom. Predĺžená chrbtová časť Systém ventilačných zipsov a otvorov DVS (Direct Ventilation System) s poistnými pútkami pre zaistenie ventilácie v roztvorené polohe 2 vonkajšie vodeodolné vrecká vpredu a 1 veľká zadné vodeodolné vrecko Skryté vrecká s vodeodolným zipsom na hrudi, ktoré môžu slúžiť aj ako ventilačný prvok Vnútorné vodeodolné vrecko v prednej časti bundy Zalomený strih rukávov a strečové textilné panely nad lakte Nastavenie šírky ramien a pása pomocou suchých zipsov s D krúžkami Nastavenie koncov rukávov pomocou pásikov na suchý zips Dvojcestné zipsy na predlaktí slúžiace pre nastavenie a možnosť ventilácie Zvýšený komfortný golier so zapínaním na suchý zips a pútkom pre fixáciu v odepnuté polohe Spojovací zips pre možnosť prepojenia bundy a nohavíc Andes bezpečnosť Reflexné prvky v oblasti ramien, chrbta, prednej časti bundy a bokov Ochrana lakťov a ramien pomocou odnímateľných chráničov s CE certifikáciou Chránič chrbtice. Stav: pár krát oblečená. Cena 170eur.