inzercia, predaj, predám, bazár

AMEXA » PREDAJ 4-izb. byt, 87 m2, rekonštruovaný, Žehrianska

Kategória: Byty

AMEXA REAL ponúka na predaj 4-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na Žehrianskej ulici v Petržalke. Byt je ideálny pre pár či rodinu, ktorí ocenia dobrú dostupnosť do centra mesta, neďaleké lužné lesy ako aj neďaleký bratislavský obchvat. Vhodný je aj ako investičný byt na prenájom.

» 3D SCAN ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
» Žehrianska ulica, Petržalka - Lúky
» 4-izbový, 86,77 m2 + pivničná kobka
» 2./8 p. s výťahom, bezbariérový vstup
» 3 samostatné nepriechodné izby, obývačka, samostatná kuchyňa, kúpeľňa s wc
» Kompletne zrekonštruovaný, zariadený
» Orientácia bytu: juh - sever

» BENEFITY
» Kompletne vkusne zrekonštruovaný
» Zariadený
» Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
» 3 minúty autom na obchvat
» 1km od Dunajskej hrádze
» Dobrá dostupnosť MHD

» POPIS NEHNUTEĽNOSTI
Byt prešiel kompletnou vkusnou rekonštrukciou a nachádza sa na 2. poschodí z 8. v zateplenom panelovom dome s výťahom. Má rozlohu 86,77 m2 Do bytu vstupujete priamo do priestrannej obývačky kde sa nachádza aj klimatizačná jednotka, ďalšie 3 izby sú nepriechodné. Kúpeľňa je spojená s WC. Byt prešiel rekonštrukciou.

» LOKALITA a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ale aj prírodu lužných lesov, jazero Draždiak a chránené prírodné zóny ktoré sú obľúbenými miestami na vychádzky a relax.

OBCHODY A SLUŽBY: LIDL, KAUFLAND, TESCO, BILLA a Malina, Slnečnice - mäsiarstvo Starý otec, 101 Drogerie, Super ZOO, Pepco, trafika, lekáreň, JYSK, Planeo Elektro, Farby laky a kvetinárstvo.

ZDRAVIE A KRÁSA: Slnecčnice - kaderníctvo, pánsky barber shop, solárium, nechtové štúdio, kozmetický salón, urologická, gynekologická a veterinárná ambulanciu, optika a rehabilitačné centrum.

ŠPORT A VOĽNÝ ČAS: jazero Draždiak, Lužné lesy, Dunajská hrádza. Slnečnice - rehabilitačné centrum, detské ihriská.

» DOSTUPNOSŤ a MHD
MHD: 90, 98 / nočné spoje: N91 a N93.
AUTO: TESCO Petržalka, LIDL, KAUFLAND (4 min), Aupark (9 min), Autobusová stanica a OC NIVY (8 min), Hlavná stanica (11 min), Letisko (11 min), Diaľničný obchvat (2 min)

» PARKOVANIE
Verejná parkovacia politika PAAS

» CENA
258.000 €
150,48 € Správca + energie podľa spotreby

V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.
NEDOVOLALI STE SA ? Pošlite SMS s označením bytu, o ktorý máte záujem - ozvem sa Vám naspäť.
Budem sa na Vás tešiť na obhliadke.

Ing. Michal Kulla

kulla@


» V cene je započítaná provízia realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa kompletný manažment predaja a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti

» Zabezpečíme bezplatný Hypotekárny servis prostredníctvom špecialistu na financovanie nehnuteľností

» Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu

AMEXA » PREDAJ 4-izb. byt, 87 m2, rekonštruovaný, Žehrianska
Podobné inzeráty
AMEXA » PREDAJ 2-izb. byt, 61 m2, loggia, Trenčianska, Nivy
AMEXA REAL ponúka na predaj 2-izb. byt v širšom centre Bratislavy na Trenčianskej ulici v Ružinove, časť Nivy, neďaleko Donwtownu. Byt je vhodný za účelom bývania, alebo investície. » 3D SCAN » ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE » Trenčianska ulica, Ružinov – Nivy » 2-izbový, 61,25 m2 + 5,5 m2 loggia + 7,58 m2 pivnica » 2./4 p. v tehlovom dome bez výťahu » 2 nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, loggia (z izby) » Orientácia bytu: západ - východ » BENEFITY » Loggia » Pivnica » Širšie centrum » Vhodný na investíciu » Výborná dostupnosť » Výborná lokalita » POPIS NEHNUTEĽNOSTI Vstup je cez bezpečnostné dvere do chodby z ktorej sa vchádza do všetkých miestností. Pred vchodom sa nachádza spálňa s loggiou. Vľavo je obývacia izba, samostatná kuchyňa orientovaná do tichého dvora, kúpeľňa a wc. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi a americkou chladničkou. Byt prešiel v minulosti kompletnou rekonštrukciou. » LOKALITA a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ Byt sa nachádza vo výbornej lokalite m.č. Nivy s vynikajúcou dostupnosťou do centra, či na dôležité miesta. Vo vnútrobloku sa nachádza tichý dvor. Nivy sú jednou z najvyhľadávanejších lokalít v Bratislave. OBCHODY A SLUŽBY: OC NIVY, EUROVEA , TESCO EXPRESS, Trhovisko Miletičova (najväčšie v Bratislave), YEME, LIDL, DM Drogerie, 101 Drogerie, papiernictva, kvetinárstva, hračkárstva, obchody s módou, oblečením aj športovými potrebami, banky, pošta, notár, NAY Elektrodom, či ALZA » DOSTUPNOSŤ a MHD MHD: 50, 68 (AS NIVY) 21, 25, 40, 42, 60, 72, 88 / nočné spoje: N61 (AS NIVY) N33, N72 AUTO: Centrum (5 min), Autobusová stanica a OC NIVY (2 min), Hlavná stanica (7 min), Diaľničný obchvat (4 min), Letisko (10 min) » PARKOVANIE Verejná parkovacia politika PAAS Voľné parkovanie vo dvore » CENA 245.000 € V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať. NEDOVOLALI STE SA ? Pošlite SMS s označením bytu, o ktorý máte záujem - ozvem sa Vám naspäť. Budem sa na Vás tešiť na obhliadke. Ing. Michal Kulla kulla@ » V cene je započítaná provízia realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa kompletný manažment predaja a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti » Zabezpečíme bezplatný Hypotekárny servis prostredníctvom špecialistu na financovanie nehnuteľností » Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu » Predávajúci si vyhradzuje právo vyžiadať si ponuky na cenu v prípade viacerých záujemcov » Na nehnuteľnosti bola použitá služba HOMESTAGING, PROFESIONÁLNE NAFOTENIE a 3D SCAN » Obsah inzerátu, fotografie a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti AMEXA REAL© s.r.o.
PREDAJ 3-izb. byt, 80 m2, balkón, Krížna, Staré Mesto
AMEXA REAL ponúka na predaj 3-izb. byt v širšom centre Bratislavy na Krížnej ulici v Starom Meste. Byt je v čiastočne rekonštruovaný a vhodný aj ako investícia na ďalší predaj, či prenájom. » ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE » Krížna ulica, Staré Mesto » 3-izbový, 80,38 m2 + 3,6 m2 loggia + francúzsky balkón + 5,70 m2 pivnica » 6./7 p. v tehlovom dome s výťahom » 3 nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, balkón (z izby) » Orientácia bytu: severozápad - juhovýchod » BENEFITY » Klimatizácia » Loggia » Pivnica » Širšie centrum » Vhodný na investíciu » Výborná dostupnosť » Výborná lokalita » Výborná občianska vybavenosť » POPIS NEHNUTEĽNOSTI Vchádza sa cez bezpečnostné dvere do priestrannej chodby so vstavanou skriňou, z ktorej sa vchádza do všetkých miestností. Po pravej strane sa nachádzajú dve spálne a kuchyňa. Na konci chodby je kúpeľňa a wc. Na konci vľavo je obývacia izba orientovaná do vnútrobloku. » LOKALITA a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ Byt sa nachádza vo výbornej lokalite Starého Mesta s vynikajúcou dostupnosťou do centra, či na dôležité miesta. Vo vnútrobloku sa nachádza zelený park. Kompletná občianska vybavenosť umocňuje vhodnosť lokality. OBCHODY A SLUŽBY: OC CENTRÁL, OC NIVY, TERNO, tržnica, YEME, LIDL, BILLA, DM Drogerie, 101 Drogerie, papiernictva, kvetinárstva, hračkárstva, obchody s módou, oblečením aj športovými potrebami, banky, pošta, notár, NAY Elektrodom, či ALZA. » DOSTUPNOSŤ a MHD MHD: 4, 9, 21, 25, 39, 40, 78 (Trnavské mýto) 49, 61, 64, 71 / nočné spoje N33, N53, AUTO: Centrum (3 min), OC CENTRÁL (1 min), Autobusová stanica a OC NIVY (2 min), Hlavná stanica (5 min), Diaľničný obchvat (5 min), Letisko (10 min) » PARKOVANIE Verejná parkovacia politika PAAS » CENA 278.900 € V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať. NEDOVOLALI STE SA ? Pošlite SMS s označením bytu, o ktorý máte záujem - ozvem sa Vám naspäť. Budem sa na Vás tešiť na obhliadke. Ing. Michal Kulla kulla@ » V cene je započítaná provízia realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa kompletný manažment predaja a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti » Zabezpečíme bezplatný Hypotekárny servis prostredníctvom špecialistu na financovanie nehnuteľností » Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu » Predávajúci si vyhradzuje právo vyžiadať si ponuky na cenu v prípade viacerých záujemcov » Na nehnuteľnosti bola použitá služba HOMESTAGING, PROFESIONÁLNE NAFOTENIE a 3D SCAN » Obsah inzerátu, fotografie a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti AMEXA REAL© s.r.o.
PREDAJ 3-izb. byt, 96 m2, súkromý výťah, centrum, Tolstého
AMEXA REAL ponúka na predaj zariadený, veľkometrážny 3-izbový byt v historickej budove na Tolstého ulici v centre mesta pri Prezidentskom paláci. Byt je ideálny pre jednotlivca, či pár, ale aj rodinu, ktorí ocenia výbornú lokalitu s dobrou dostupnosťou do centra mesta, ale aj na obchvat. Vhodný je aj ako investičný byt na dlhodobý, či krátkodobý prenájom. V prípade záujmu o kúpu za účelom investície máme pre Vás pripraveného klienta – nájomníka so začiatkom prenájmu ihneď. » ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Rozloha bytu je 95,71 m2,nachádza sa na 3. poschodí z 3, so súkromným výťahom pre 2. Skladá sa z 2 veľkých spální, obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne a samostatným wc. Na budove je plánovaná kompletná rekonštrukcia. » 3D SCAN » BENEFITY » zariadený » súkromný výťah » pešia dostupnosť do centra » 3 minúty autom na obchvat » výborná dostupnosť MHD » POPIS NEHNUTEĽNOSTI Byt sa nachádza na najvyššom 4. poschodí v novovstavanej časti strechy historického Swetlikovho domu (r.v. 1878) a má rozlohu 95, 71 m2. Zo vstupnej chodby sa vchádza do všetkých miestností v byte. Prvá izba s rozlohou 16,81 m2 susedí s priestrannou dennou miestnosťou tvoriacu obývaciu izbu s kuchyňou s rozlohou až 34,54 m2. Ďalej sa nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatné wc. Druhá izba je v dostatočnom súkromí na konci chodby s oknami do tichého dvora a rozlohou neuveriteľných 27.58 m2. Byt je kompletne zariadený a pripravený na bývanie. » LOKALITA Vyhľadávaná a atraktívna lokalita v centre mesta s pešou dostupnosťou do historického centra Starého mesta, ale aj 3 minúty autom od obchvatu, či jednu zastávku od hlavnej stanice. Priamo oproti bytovému domu sa nachádza Prezidentský palác s nádhernou záhradou. Obchody a služby » na blízkom Hodžovom námestí sa nachádza základná občianska vybavenosť. Potraviny BILLA, DM drogéria, farmárske potraviny, lekáreň, kaderníctvo, barber shop, nechtové štúdio a kozmetika. V pripade potreby rýchleho nákupu sú o ulicu vedľa malé potraviny. Pešo do starého mesta si môžete vychutnať širokú paletu reštaurácií, kaviarní, či spoločenských udalostí. » PARKOVANIE Parkovanie je možné s parkovacou kartou Starého Mesta priamo na ulici. » DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE Byt je voľný ihneď. » CENA A NÁKLADY 373.300 € 132,60 € mesačný náklad za užívanie bytu V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať. Ak nie som dostupný, pošlite prosím SMS, ozvem sa Vám naspäť. Budem sa na Vás tešiť na obhliadke. Ing. Michal Kulla kulla@ » V cene je započítaná provízia realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa kompletný manažment predaja a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. » Predávajúci si vyhradzuje právo vyžiadať si ponuky na cenu v prípade viacerých záujemcov » Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponu
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
3 izbový byt, Žehrianska ulica, BA V Petržalka 209.990 EUR
Ponúkame na predaj pekný 3 izbový byt v 8 poschodovej bytovke, s priestrannou vstupnou halou, klimatizáciou, Žehrianska ulica, Petržalka, Bratislava V, VYHĽADÁVANÁ TICHÁ LOKALITA, s dostatkom zelene, 10 MINÚT DO CENTRA, ZATEPLENÝ PANELOVÝ DOM po kompletnej rekonštrukcii, 1x nový výťah. Byt sa nachádza na 8. poschodí z 8. poschodí (strecha je po rekonštrukcii - izolovaná), s celkovou výmerou podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva je 73,53 m2 ( z toho je pivnica cca 1,67 m a loggia z kuchyni 3,60 m2). Byt prešiel v roku 2010 kompletnou rekonštrukciou okrem elektriky, je vo veľmi slušnom udržiavanom stave, nakoľko bol málo užívaný, TREBA VIDIEŤ, v ponuke EXKLUZÍVNE IBA U NÁS. V byte boli menené plastové okná so žalúziami, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, loggia presklenená plastovými oknami, jadro kúpeľňa murované (sprchovací kút s masážnymi triskami), v izbách a v chodbe drevené podlahy - parkety, vstupná hala kombinácia parkiet s dlažbou, kuchyňa dlažba, v spálni vstavaná skriňa na mieru ROLLDOR, merače na radiátoroch. Dispozičné riešenie - 3 izby majú samostatné vstupy, kuchyňa samostatná, WC samostatné, priestranná vstupná hala plus chodba, presklenená loggia z kuchyni. Poplatky správcovskej spoločnosti - nájomné: 115,- Eur/2 osoby + zálohové platby za energie - elektrika 18 Eur a plyn ročný poplatok 48 EUR. Slušný čistý vchod, uzamyká sa, dom prešiel kompletnou rekonštrukciou zateplenie, nová brána, nové okná na schodisku, rekonštrukcia vnútra domu, parkovanie pred domom, bezproblémoví susedia, dvaja nájomníci na poschodí. Byt sa nachádza v príjemnom prostredí Petržalky, blízkej dostupnosti je pestrá občianska vybavenosť: škola, škôlka, detské ihriska, zdravotne stredisko Antolská, pošta, Bratislavská hrádza je ideálne miesto na relax, víkendovú pohodu, prechádzky, cyklotrasa, supermarkety. Blízka dostupnosť DO CENTRA 10 MINÚT. Celková cena: 209.990,- EUR, možnosť kúpy aj na hypotekárny úver, v ponuke EXKLUZÍVNE IBA U NÁS. Všetky informácie o nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: ,