inzercia, predaj, predám, bazár

AMZCHEF odšťavovač/juicer/kuchyň

Kategória: Ostatné

Odšťavovač AMZCHEF za studena s reverznou funkciou, 7 špirálovými žuvaním pre maximálnu výťažnosť šťavy, minimálna oxidácia. Môže fungovať ako mlynček na mäso alebo krájač. Jeden stroj s viacerými funkciami premení váš odšťavovač do všestranného kuchynského spotrebiča. Jednoducho
AMZCHEF odšťavovač/juicer/kuchyň
Podobné inzeráty
odšťavovač Aicook /juicer/ovoce/zelenina
Odšťavovač, odšťavovač, odšťavovač Aicook s 3'' širokým hrdlom AMR 526 Rýchly, všestranný a účinný odšťavovač AICOOK vám poskytne príležitosť vychutnať si čerstvú šťavu kedykoľvek. Funguje tak, že tlačí ovocie a zeleninu dole podávacím žľabom a drví ich na prášok pomocou rezných nožov Otáčajúcich sa vysokou rýchlosťou proti kovovému sitku. Príkon 400 W zaisťuje, že tento odšťavovač nielen rýchlo pracuje, ale tiež že ovocie dôkladne naseká a vydojí z neho všetku šťavu, ktorú majú. Vlastnosti: 65 mm široká hubica dávkovača 100% šťava vizualizácia 304 hlavné telo z nerezovej ocele 360 ​​° presný filter z nerezovej ocele 400W motor 450 ml odšťavovač džbán 1600 ml zberač dužiny 3 nastaviteľné rýchlosti "p" Naj Odšťavovač môže okamžite dosiahnuť maximálnu rýchlosť a po uvoľnení sa zotaví. "1" Nízka rýchlosť. 12 000 až 15 000 ot./min, "2" vysoká rýchlosť, 15 000 až 18 000 ot./min. 2 rýchlostné voľby maximalizuje výťažnosť šťavy z mäkkej, listovej zeleniny a tvrdého ovocia. Rýchlosť „1“: pomaranče, jablká, hrozno, melóny, broskyne a paradajky, uhorka atď. Rýchlosť „2“: mrkva, zeler, zázvor, špenát atď. Tipy: Pred čistením výrobku vypnite napájanie. pre použitie zostavte podľa schémy "názov a umiestnenie hlavných komponentov". Zapnite napájanie, stlačte vypínač a nechajte stroj bežať naprázdno po dobu 5 sekúnd. Pripravenú zeleninu alebo ovocie vložte do podávacieho portu odšťavovača, stlačte tlačnou lištou, rovnomerne, silne a pomaly.
Amzchef FC-J18 400W sekáčik na jedlo/maso/
Amzchef FC-J18 400W sekáčik na jedlo Krájač na jedlo/mäso s 1,8 l sklenenou misou Bez BAP, 2 pracovné režimy a bezpečnostné funkcie, 4 čepele z nerezovej ocele 1. Efektívny pracovný výkon Maximálny 400W motor z čistej medi poháňa dvojvrstvovú čepeľ z nerezovej ocele a vytvára stav rezania typu tornáda. S vylepšenou čepeľou v tvare S môže elektrický krájač potravín dosiahnuť 360 ° rýchle a rovnomerné mixovanie, aby v priebehu niekoľkých sekúnd rozomlel mäso, ovocie, zeleninu, cibuľu, cesnak, zemiaky a detskú výživu. 2. Dve pracovné rýchlosti Pracovnú rýchlosť na prípravu jedla si môžete ľubovoľne zvoliť. Vysoká rýchlosť je dobrá pre mäso, fazuľa, mrkva; Pomalá rýchlosť sa aplikuje na vajcia, cibuľu, zeleninu, ovocie atď. Ľahko pripravte zemiakovú kašu, mliečne koktaily, šaláty a omáčky na cestoviny. 3. Inteligentné ovládanie a bezproblémové používanie Tento mlynček na mäso AMZCHEF oproti iným vrtuľníkom využíva funkciu brzdy, vrtuľa sa zastaví okamžite, keď zdvihnete motor. Žiadne špliechanie jedla! 3 vrstvy hrubého plášťa z nerezovej ocele, odolné a odolné proti deformácii. Vstavaná podložka stlmenia môže účinne znížiť hluk vysokorýchlostného motora a vytvoriť tak pohodlné prostredie na varenie.
ODšTAVOVAč HROZNA
PREDAM ODšTAVOVAč HROZNA 20 L , Odštavovač Ribezle , šipky , Odštavovač citrusovych plodov
Rucny odstavovac liatina
Rucny mlyncek / odstavovac na ovocie.
MLYNČEKY + ODŠŤAVOVAČ
Ponúkam na predaj tieto mlynčeky a odšťavovač, mlynček na mäso za 5€, starý mlynček za 20€, odšťavovač 15€
Predám lacno  pouzitu vodov.kuchyn.batériu Blanco
Predám lacno funkcnu pouzitu vodov.kuchyn.batériu Blanco Daras so sprskou vo farbe siva metaliza. Druhy obrazok je ilustracny.