inzercia, predaj, predám, bazár

Analógový fotoaparát Minolta Riva 10AF

Kategória: Ostatné

Predám analógovy fotoaparát Minolta riva 100AF spolu s návodom na pouzitie. Kúpeny bol v roku 1999. Fotoaparat Je funkčný. Neobsahuje film.
Dohoda možna.
Analógový fotoaparát Minolta Riva 10AF
Podobné inzeráty
Minolta Auto Winder G
Predám motor Minolta Auto Winder G. Funkčnosť overená s Minoltou X-300. Súčasťou je originálne puzdro. Motor je kompatibilný s fotoaparátmi Minolta radov X a XG ako sú napríklad Minolta XG-1, Minolta X-300, Minolta X-370, Minolta X-500, Minolta X-700. Možné osobné vyzdvihnutie v Kežmarku, alebo v Bratislave. Pozrite si ďalšie moje inzeráty.
Analógový fotoaparát Riva panorama
Predám analógový 35mm fotoaparát na film. Značky Riva Panorama od spoločnosti Minolta. Vyznačuje sa veľmi kvalitnými panoramatickými fotkami. Funkčný a zachovalý no samozrejme vek na ňom vidno(iba chybičky krásy). Cena je 30+ dohoda možná.
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne.
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY
Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 7.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 15.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne. Predám nepouzite LCS CSVF/N puzdro na fotoaparát SONY Puzdro na fotoaparát, mäkké puzdro na prenášanie z napodobeniny kože pre fotoaparáty série Sony T a W. Chráni fotoaparát pred prachom a poškriabaním Zabudované vrecká umožňujú uloženie náhradnej pamäťovej karty Memory Stick Rozmery: 112 x 73 x 29 mm Farba:cierna Cena 9.-eur osobne Vráble,. Zasielkovna , posta alebo kurier + postovne.
Predám ANALOGOVÝ FOTOAPARÁT MINOLTA F10BF
Predám ANALÓGOVÝ FOTOAPARÁT MINOLTA F10Bf. Len osobný odber. Na sms neodpovedam.
retro komponenty na PC
Predam retro komponenty na stavbu starsich PC. Vhodne pre zberatelov, alebo nadsencov, co stavaju historicke pocitace. -CD/RW mechanika biela rok 2002, (plus nejake, co sa nevysuvaju same, len mechanicky) -IDE disky: Maxtor 40GB, Hitachi 80GB a Maxtor 80GB. otestovane funkcne. -FDD mechanika biela 3.5'' -DDR1,SDR a SIMM FPM pamate (pozri dalsie inzeraty) -chladice na socket AM2, LGA775 (mozno aj socket 478 a socket A) -AGP graficke karty (pozri dalsie moje inzeraty) -funkcne maticne dosky (pozri dalsie inzeraty) -PCI sietove karty. (aj na modem, aj na LAN) -IDE a FDD kable, Sata kable (zopar ks) NA OPRAVU: Graficke karty na opravu- (predane) DVD-ROMky, niekolko ks, nevysuvaju sa, niekto si to mozno opravi. VYMENA: Je mozna. Niektore veci zhanam na svojich zopar retro kompov, popripade pre zbierku dosiek a grafickych kariet, z ktorych ma casom ako hobby bude mozno bavit nejaky dalsi postavit. KUPA: o niektore veci mam zaujem, ale vacsinu som uz nazbieral, takze sanca sa zmensuje. Dochadza mi aj miesto na to, takze neberem hromadne, ako hoarderi alebo nieco take. Len do zbierky, co by som vyuzil nejak. Zaujem urcite neni o: IDE kable, FDD mechaniky, neskore SATA CD/DVD mechaniky (rok 2005 a neskor), DDR1/SDR RAM, prilis moderne veci, drvivu vacsinu neznackovych slabych zdrojov a ciernych skriniek, notebooky ani prislusenstvo na ne. Zaujem je o: -Starsie dosky na bazi socket 7,slot 1, socket 370. Trochu menej socket A a Pentium 4 (socket 478,423). z modernejsich: O LGA775 915G chipset, AM2 Asus M2N-SLI deluxe. -o graficke karty Ati RageII PCI (aj +DVD verziu) S3 Virge DX/MX/GX PCI 4MB, S3 Savage 3dfx, Matrox G400, Millennium (aj II) Intel 740 Nvidia Riva 128, Riva TNT,TNT2,Geforce 3,FX5700,FX5800,5900,Geforce 6800/GT, 7600GT, 7800GT/7900GTX ,X1950 Pro, HD3870, HD4850, HD4770. biele retro skrinky, Biele CDROM z roku 2000 a starsie, HDD s kapacitou do 20GB.