inzercia, predaj, predám, bazár

anibal

Kategória: Ostatné

pouzity par krat pred porodom, bez chyb, vysterilizovany
anibal
Podobné inzeráty
Anibal
Predám anibal pouzity asi raz, zo zdravotných dôvodov som pomocku nemohla pouzivat. Povodna cena vtedy 50€ Povodne balenie, ktoré obsahuje puzdro, anibal, balonik,kt sa da dokupit novy, meter, zapisnicek
Anibal
Ponúkam na predaj anibal. Nový nepoužitý. Nestihol sa využiť.
Anibal
Predám velmi malo používaný anibal, bol sterilizovany, obsahuje návod na použitie, dezinfekčné utierky (chyba 7ks zo 100), sterilizačný pohárik nepoužity, tasticku a umývaci gél.
Anibal
Predam anibal. Iba vyskusany. Nestihla som pouzit. Osobny odber Zilina.
Náhradný balónik Aniball
Predám čistý, vysterilizovaný náhradný balónik Anibal.
Anibal,Medela,SmartChoices: Predpôrodné a popôrodné pomôcky
Predám predpôrodnú pomôcku Aniball, podporné pásy na tehotenské bruško a popôrodné pomôcky: vankúšiky na prsia a chladivé vložky, viz link: Pomôcky sú rozbalené, ale použité boli len pár krát vankúšiky na prsia (inak výborná vecička, s tými mám skúsenosť, tak ich viem odporučiť). Podporné pásy čierny a biely. Béžový nebol použitý, vystačila som si s dvomi, Béžový je podľa mňa na väčšie bruško, ja som mala docela malé. Ostatné sa nestihlo použiť, alebo nebolo treba. Pribalím zdarma Medela taštičku s pomôckami na prsia a mliečko, keď si niekto vezme viac vecí (3 a viac). Ceny polovičné, poprípade sa viem dohodnúť na cene.