inzercia, predaj, predám, bazár

Anjel rucne vyrobeny

Kategória: Doplnky

Predam Anjelov rucne vyrobenych z dreva. Su v 3D. Kazdy je original. Rozmer cca 32,5cmx15,5cm. Moderny dizajn. Vhodny ako darcek. Original darcek na Valentina. Cena za kus 25€.
Anjel rucne vyrobeny
Podobné inzeráty
Anjel - Anjeli - Anjelikovia 40 cm .
Predam krasnych novych Luxusnych Anjelov , Kazdy anjel je vhodny aj ako darcek, posielam postou alebo v pripade viac kusov kurierom. material : polyresin + sadra vyska 42-40 cm Povodna cena anjela : 21 EUR Predam teraz anjela cena: 11,95/ 1ks anjel Z kazdeho Anjela mam viac kusov. 1- biely ruky rovne pri tele - viac ks 2- biely ruky na hrudi - viac ks 3- modry anjel posledny 1ks Sona: dobierka + doprava podla slov.posty balik. Pozri vsetky moje inzeraty.
Luxusny velky zlaty Anjel 53 cm XXL
Predam krasneho luxusneho anjela dva druhy. Anjel je nadherna dekoracia Celorocna. Luxusny doplnok do bytov a domu . Velky vysoky rozmer + prepracovanie sochy je velmi luxusne. Nepouzivane,zabalene a krabici, vhodne aj ako darcek . Material mix Kov + polyresin. Krasne prepracovana socha . Mam na predaj dva vzory a z kazdeho anjela viac kusov : 1.Anjel s srdiečkom 2.Anjel s trubou vyska : 53 cm celkovo rozmer:53x22x18cm Povodna cena 1ks = 90,00 EUR predam anjela 1ks = 68,80 EUR Posielam postou alebo kurierom na dobierku . Pozri vsetky moje inzeraty Sona
luxusny biely Anjel - sada 4 ks bielych 40cm
Predam krasnych novych Luxusnych Anjelov , Kazdy anjel je vhodny aj ako darcek, posielam postou alebo v pripade viac kusov kurierom. material : polyresin + sadra vyska 42-40 cm Povodna cena anjela : 21 EUR Predam teraz anjela cena: 11,95/ 1ks anjel Z kazdeho Anjela mam viac kusov. 1- biely ruky rovne pri tele 2- biely ruky na hrudi 3- biely + strieborne kridla - VYPREDANY 4- biely + strieborne kridla - VYPREDANY Sona: dobierka + doprava podla slov.posty balik. Pozri vsetky moje inzeraty.
Puzdro na manikúru - dievčatko anjel, česká značka Bambas
Mám na predaj nové kožené, ručne maľované puzdro anjel na manikúru českej značky Bambas. Ručná maľba. Pravá koža, Bambas art bags.Vnútri sa nachádzajú kožené tri remienka a miesto na pilník. Puzdro obsahuje nové nožničky. Veľkosť zavretého puzdra je výška 12 cm a šírka je 6,5 cm. Kto pozná originál ručne maľované výrobky českej značky Bambas ako tašky, kabelky, peňaženky, puzdrá na okuliare tak vie, že sú dosť drahé. Puzdro je v zľave. Stálo viac. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Prosím píšte na e - mail.
drevený anjel so srdcom
Ručne robený drevený anjel so srdcom na zavesenie na stenu, rozmery cca 33cm x 16cm, každý jedinečný, v prípade záujmu pošlem aktuálnu ponuku do správy, osobný odber Bratislava Nové mesto / poštou / packetou
Ručne vyrobený drevený krčah s nerezovým vnútrom
Predám nový ručne vyrobený drevený krčah, (nevyužitý darček) Je vyrobený klasickou sudovou technológiou z kvalitného dreva, vnútrajšok je z nerezu. Drevená časť má praskliny, tie patria k vzhľadu. Vychutnejte si obľúbené chladené pivko alebo mliečny produkt z vkusného tradičného pohára. Viem poslať aj poštou, poštovné 3,10 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3,30 eur. Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu. --------- Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.