inzercia, predaj, predám, bazár

Antik box Juice mini REZERVOVANÉ

Kategória: Ostatné drobné

Predám používaný Antik setobox Juice mini, bez diaľkového ovládača. Plne funkčný, len nesvieti svetielko (on - off).
Antik box Juice mini REZERVOVANÉ
Podobné inzeráty
Antik Mini 3S
ANTIK Mini 3S je vylepšený satelitný set-top box, ktorý súčasne umožňuje sledovať satelitné, internetové a aj pozemné terestriálne (DVB-T/T2) vysielanie a je unikátny aj podporou 4K/ Ultra HD rozlíšenia. Jedinečná je služba TV archívu, z ktorého si vyberiete ľubovoľnú reláciu najsledovanejších staníc až 7 dní dozadu, prípadne aktuálny program pozastavíte alebo pretočíte späť (timeshift). Služba IPTV obohacuje satelitné programové balíky s veľkým množstvom TV programov a rádií, vďaka čomu používateľovi umožní prístup k najväčšiemu počtu kanálov medzi satelitnými službami - takmer 200! predaj až kolo 25.5.2023
Predám kvalitný výkonný odšťavovač MOULINEX JUICE MACHINE
Predám výkonný KVALITNÝ väčší ODŠŤAVOVAČ funkčný MOULINEX JUICE MACHINE,nepoužívaný už dlhší čas.Nerobíme už šťavy.Kvalitný nerezový diel-sitko/odšťavovač,silný motor!Kvalitné nádoby z odolného tvrdeného zdravotne nezávadného polyméru!Predaj za SYMBOLICKÚ CENU!!Najlepšie OSOBNÝ ODBER na trase Rajka-Bratislava.Pošlem aj na dobierku ak sa inak nedá..Bol to drahý odšťavovač.Cena len symbolických 10-,EUR!
Tefal Infiny Juice odstavnovac
Snekovy odstavnovac, parkrat pouzity, ide bezchybne, bola som velmi spokojna! Kupila som vsak multifunkcny robot a tak tento posuvam dalej. Vsetky info dostupne napr. tu:
Odšťavovač Tefal
Predám odšťavovač značky Tefal ZN 655H66 Juice extractor XXL. Je úplne ako nový plne funkčný. Tefal ZN 655H66 Juice extractor XXL.
Špirálový odšťavovač - lis na ovocie Zelmer Juice Maker JP15
Predám špirálový odšťavovač - lis na ovocie Zelmer Juice Maker JP1500 s komplet príslušenstvom.
ANTIK SmartHome Inteligentná zásuvka
Predám ANTIK SmartHome Inteligentnú zásuvku. Úplne nové, iba vyskúšané. Popis a info na poslednej fotke. Pomocou zástrčky je veľmi ľahké merať spotrebu chladničky alebo televízora. Signalizuje, ktoré zo spotrebičov sú príliš drahé prostredníctvom svetla. Ich účinná výmena zníži mesačnú fakturáciu za elektrinu. Ovládajte zariadenia na diaľku! Vďaka mobilnej aplikácii ich skontrolujte a pohodlne ich vypnite. S týždenným plánovačom plánujte zapínanie a vypínanie zariadení podľa individuálnych potrieb. Telefonickou aplikáciou ohrievaním vody v noci alebo meniacou sa intenzitou svetla doma neskoro večer a je možné nastaviť mnoho ďalších. Cena 15€ (iba pre info, nové stojí 30,5€ pre antik zakaznikov) pri osobnom odbere v Košiciach. Po dohode (a prevode poštovného vopred na účet) posielam aj na dobierku, resp. celej sumy aj s pošnovným. PROSÍM píšte LEN MAIL cez formulár, tel.číslo neplatné! Ďakujem