inzercia, predaj, predám, bazár

Antikorové umývadlá

Kategória: Vybavenie prevádzkarne

Ponúkam na predaj 2 antikorové umývadlá: väčšie s nohami má rozmery š:v:h 60x85x70. Cena 150€. Menšie je závesné na stenu a má rozmery š:v:h 50x30x45cm. Cena je 100€. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Iba osobný odber. V ponuke aj Ohrevný výdajný pult a "mastná" vzdochotechnika do kuchyne.
Antikorové umývadlá
Podobné inzeráty
Ohrevný antikorový výdajný pult do reštaurácie
Ponúkam na predaj plne funkčný ohrevný výdajný pult do reštaurácie z antikoru. Rozmery sú š:v:h 190x180x70cm. Pult je možné pripojiť na vodu aj elektriku. Iba osobný odber. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. V ponuke aj antikorové umývadlá a komplet "mastná" vzduchotechnika do kuchyne.
Kompletná vzduchotechnika (mastná) do reštaurácie
Ponúkam kompletnú vzduchotechniku do reštaurácie. Skladá sa z 3 zberných digestorov 100x45x100cm, 150x45x150cm a 100x45x90cm, približné 9m potrubia, 3 kolená a sacia jednotka. Všetko plne funkčné. Iba vlastný odber. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Cena za komplet 2800€. V ponuke tiež 2 antikorové umývadlá a ohrevný výdajný pult.
Nerezový stôl s lisovaným umývadlom a policou
Predám kvalitný nerezový stôl s lisovaným umývadlom, šuflíkmi na pravej strane a spodnou policou. Rozmer 190 x 70 cm. Cena 540 eur. Ďalej ponúkame nerezový stôl s veľkým lisovaným umývadlom na pravej strane. Rozmer 160 x 70 cm, rozmer umývadla 50 x 50 cm, hĺbka 30 cm. Cena: 390 eur. Nerezový stôl s lisovaným umývadlom na ľavej strane. Rozmer 110 x 70 cm, rozmer umývadla 40 x 40 cm, hĺbka 25 cm. Cena: 330
Misy Na Polievky3Litrove S Naberačkou Do ReštauraciAj Poštou
Dobry den. Pozrite aj dalšie moje inzeraty. Stlačte v inzerate nižšie na meno Gastrotovar a zobrazia sa Vam všetky moje gastro inzeraty. Predam osobne alebo možem poslať aj poštou. Pri odbere každych 5 kusov pridam dva servirovacie nerezove kotliky. Alebo Poštu uhradim ja. Popis: Predam celonerezove Teriny - nerezove misy 3 litrove s nerezovou naberačkou - Misy na Polievku,Guľáš atd atd ... Veľmi vhodne na stoly roznych prevadzok ktore ponukaju denne menu vhodne do roznych restauracii,jedalni,bufetov,pizzerii atd atd ... Nadoby su vhodne na servirovanie na gulaš,fazuľovicu,kapustnicu,halaszle,rozne polievky,omačky,privarky atd atd ... Teriny - polievkove misy su vyrobene z nehrdzavejuceho materialu original potravinarskej nereze,antikorove ... Velmi pekne a efektne do reštauracii,salašov pizzerii,jedalni,bufetov na gulašparty,zahradne grilovačky,rozne rodinne oslavy a zabavy atd atd ... Pozri foto. Ak nahodou nebudem dvihat mobil pravdepodobne nebudem ho mat pri sebe a ozvem sa na Vaše zmeškane hovory alebo zmeškane SMS hned ako to bude možne. V pripade zaujmu o kupu Teriny-Mis na polievku pište,volajte .......... Dakujem.
Kotlíčky Na Servirovanie Guľašov,Polievok Posielam Aj Poštou
Pozri dalšie moje inzeraty. Stlač v inzerate nižšie na meno gastrotovar a zobrazia sa ti všetky moje gastro inzeraty. Predam osobne alebo pošlem kurierom. Popis : Predam male nerezove kotličky velmi vhodne ako misky,nadoby na servirovanie na gulaš,fazuľovicu,kapustnicu,halasle rozne omačky,polievky atd atd... Kotliky su vyrobene z nehrdzavejuceho materialu original potravinarskej nereze,antikorove... Veľmi pekne a efektne na Salaše do Reštaruacii na gulašparty,zahradne grilovačky,rodinne oslavy a zabavy, atd atd ... Cena : 1 Kus = 4,90 EUR Zľava : Pri odbere každych 10 kusov zľava 5 Eur. alebo 1 kus zadarm.o. V pripade zaujmu pisať,volať ...... Dakujem ...
Nerezové, antikorové nádoby , gril , fritezu a iné.
Predám rôzne nevyužité zariadenia do reštauračnéj prevádzky ako gril, friteza , pec na pečenie pizze, nerezové nádoby, ventilátor.