inzercia, predaj, predám, bazár

Apartmány na predaj v Egypte s vlastnou plážou

Kategória: Byty

Firma ILP má pre vás EXKLUZÍVNE na predaj apartmány v Hurghade v novom hotelovom projekte SCANDIC. Budova je postavená v časti Arabia, čo je staré mesto Hurghady. Fotky na inzeráte sú fotené počas výstavby. Avšak dnes už je hotelový rezort dokončený.
K dispozícií sú posledné 3 byty o výmere 51 m2 a LEN za cenu 45 500 eur.

Výhoda tohto projektu je, že je len 10 minút pohodlnej chôdze od úplného centra mesta.
Má vlastnú pláž, ste hneď pri mori. Je to posledná možnosť si zaobstarať nehnuteľnosť pri mori v centre mesta za takúto cenu.

Za posledné týždne s narastajúcim dopytom po nehnuteľnostiach v Egypte, stúpajú ceny nehnuteľností každým mesiacom o desiatky percent.

Jedna časť budovy bude fungovať ako hotel, čo je výhoda pre budúceho majiteľa nakoľko si vie zaplatiť ALL INCLUSIVE služby. V rezorte sa budú nachádzať až 3 bazény.

V ponuke predaja máme aj ďalšie apartmány v týchto hotelových rezortoch:

TIBA GOLDEN REZORT – centrum mesta Hurghada
AL ANDALOUS – v Sahl Hashees
PARADISE GARDENS – v Sahl Hashees
TURTLES REZORT – v časti Al Ahyaa
SELENA BAY – medzi Hurghadou a El Gounou
RED CORAL – v Sahl Hashees
FLORENZA – Hurghada staré mesto Arabia

Zaujala vás táto príležitosť?
Volajte na číslo Ing. Iva ZVOLENSKÁ vám veľmi rada pomôže a poradí.

Naša firma vám je k dispozícii v právnom poradenstve, príprave zmlúv, PREPISE ENERGIÍ a aj v prípade hľadania možnosti FINANCOVANIA.
Firma ILP svojím klientom zároveň vie poradiť s prerobením priestoru novej nehnuteľnosti, s jej predbežným rozpočtom a s VÝSTAVBOU RODINNÝCH DOMOV.

Ceny nehnuteľností sú stanovené priamo majiteľmi a naše uvedené ceny zahŕňajú provízie s kompletným servisom spojeným so zmenou bývania.

Viac fotiek, ďalšie nehnuteľnosti a informácie o našej firme nájdete na našej webovej stránke
Apartmány na predaj v Egypte s vlastnou plážou
Podobné inzeráty
Apartmány v Dubaji s privátnou plážou
Využite platobný plán a dostupné bývanie v Dubaji. V predpredaji si môžete kúpiť apartmán za tú najnižšiu cenu a preto sa apartmány rýchlo vypredávajú. Apartmány v Plážovej Oáze v Dubai Studio City sú cenovo dostupné apartmány v Dubaji, kde si môžete vychutnať pokoj predmestia a zároveň zostanete v spojení so srdcom mesta, čo obľubujú aj umelci z celého sveta, ktorí tu točia filmy a seriály. Ďalej si môžete v tejto lokalite vychutnať známe reštaurácie, bary, filmové štúdia a jednoduché napojenie do každej časti Dubaja ( v blízkosti sa nachádza The Dubai Miracle Garden, Mall of the Emirates, Dubai Autodrome, Football Academy Dubai, Sport Park, Polo Club). Rezidenti budú mať prístup na bazén v štýle lagúny s plážou, ktorá je jedinečná pre túto oblasť. Ďalej budete mať prístup nádvoria plného kaviareň a reštaurácií. Samozrejmosťou je plne vybavená posilňovňa. Platobný plán: 40 % z ceny nehnuteľnosti počas výstavby a 60 % pri odovzdaní apartmánu (presný platobný plán nájdete v galerií). Ceny apartmánov: Garsónky začínajú od 127 000 eur 1 spálňové apartmány ( + obývačka a kuchyňa) začínajú od 200 000 eur 2 spálňové apartmány (+ obývačka a kuchyňa ) začínajú od 280 000 eur Plážová Oáza ponúka: Dostupné sú garsónky, 1 a 2 spálňové byty Bazén v štýle lagúny Umelá pláž Prémiové kaviarne a reštaurácie Vonkajšie priestory Športové zariadenia Vzdelávacie zariadenia Nachádza sa v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite Apartmány budú spracované do elegantného a moderného štýlu V blízkosti nájdete školy a vysoké školy V blízkosti areálu Expo City Budova a komunita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť Flexibilný platobný plán Sme priamo Dubajská realitná kancelária, ktorú zakladala Slovenka, ktorá ma viac, ako dekádu skúseností na realitnom trhu v Dubaji. Pred založením kancelárie pracovala na manažérskych funkciách u najväčších developerov v Dubaji a spolupracovala s ľuďmi, ktorí postavili Burj Khalifu, Dubai Marinu a tie najikonickejšie lokácie v Dubaji. Preto poznáme realitný trh aj zo strany developerstva a pre klientov vieme vyriešiť všetky náležitosti priamo v Dubaji. Zároveň jej vízia bola ponúkať kompletný servis. Preto ponúkame aj následnú správu nehnuteľnosti dlhodobým a krátkodobým prenájom, zariaďovanie a prerábanie nehnuteľnosti, zakladanie spoločnosti a investorských víz, právne poradenstvo, zastupovanie klientov a zmenáreň kryptomien.
Dubajské apartmány s plážou za dostupnú cenu
Vychutnajte si oázu pokoja za dostupnú cenu. V predpredaji si môžete kúpiť apartmán za tú najnižšiu cenu a preto sa apartmány rýchlo vypredávajú. Apartmány v Plážovej Oáze v Dubai Studio City sú cenovo dostupné apartmány v Dubaji, kde si môžete vychutnať pokoj predmestia a zároveň zostanete v spojení so srdcom mesta, čo obľubujú aj umelci z celého sveta, ktorí tu točia filmy a seriály. Ďalej si môžete v tejto lokalite vychutnať známe reštaurácie, bary, filmové štúdia a jednoduché napojenie do každej časti Dubaja ( v blízkosti sa nachádza The Dubai Miracle Garden, Mall of the Emirates, Dubai Autodrome, Football Academy Dubai, Sport Park, Polo Club). Rezidenti budú mať prístup na bazén v štýle lagúny s plážou, ktorá je jedinečná pre túto oblasť. Ďalej budete mať prístup nádvoria plného kaviareň a reštaurácií. Samozrejmosťou je plne vybavená posilňovňa. Platobný plán: 40 % z ceny nehnuteľnosti počas výstavby a 60 % pri odovzdaní apartmánu (presný platobný plán nájdete v galerií). Ceny apartmánov: Garsónky začínajú od 127 000 eur 1 spálňové apartmány ( + obývačka a kuchyňa) začínajú od 200 000 eur 2 spálňové apartmány (+ obývačka a kuchyňa ) začínajú od 280 000 eur Plážová Oáza ponúka: Dostupné sú garsónky, 1 a 2 spálňové byty Bazén v štýle lagúny Umelá pláž Prémiové kaviarne a reštaurácie Vonkajšie priestory Športové zariadenia Vzdelávacie zariadenia Nachádza sa v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite Apartmány budú spracované do elegantného a moderného štýlu V blízkosti nájdete školy a vysoké školy V blízkosti areálu Expo City Budova a komunita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť Flexibilný platobný plán Sme priamo Dubajská realitná kancelária, ktorú zakladala Slovenka, ktorá ma viac, ako dekádu skúseností na realitnom trhu v Dubaji. Pred založením kancelárie pracovala na manažérskych funkciách u najväčších developerov v Dubaji a spolupracovala s ľuďmi, ktorí postavili Burj Khalifu, Dubai Marinu a tie najikonickejšie lokácie v Dubaji. Preto poznáme realitný trh aj zo strany developerstva a pre klientov vieme vyriešiť všetky náležitosti priamo v Dubaji. Zároveň jej vízia bola ponúkať kompletný servis. Preto ponúkame aj následnú správu nehnuteľnosti dlhodobým a krátkodobým prenájom, zariaďovanie a prerábanie nehnuteľnosti, zakladanie spoločnosti a investorských víz, právne poradenstvo, zastupovanie klientov a zmenáreň kryptomien.
Dostupné apartmány v Dubaji s prístupom na pláž
Nový projekt s privátnou plážou priamo v Dubaji. V predpredaji si môžete kúpiť apartmán za tú najnižšiu cenu a preto sa apartmány rýchlo vypredávajú. Apartmány v Plážovej Oáze v Dubai Studio City sú cenovo dostupné apartmány v Dubaji, kde si môžete vychutnať pokoj predmestia a zároveň zostanete v spojení so srdcom mesta, čo obľubujú aj umelci z celého sveta, ktorí tu točia filmy a seriály. Ďalej si môžete v tejto lokalite vychutnať známe reštaurácie, bary, filmové štúdia a jednoduché napojenie do každej časti Dubaja ( v blízkosti sa nachádza The Dubai Miracle Garden, Mall of the Emirates, Dubai Autodrome, Football Academy Dubai, Sport Park, Polo Club). Rezidenti budú mať prístup na bazén v štýle lagúny s plážou, ktorá je jedinečná pre túto oblasť. Ďalej budete mať prístup nádvoria plného kaviareň a reštaurácií. Samozrejmosťou je plne vybavená posilňovňa. Platobný plán: 40 % z ceny nehnuteľnosti počas výstavby a 60 % pri odovzdaní apartmánu (presný platobný plán nájdete v galerií). Ceny apartmánov: Garsónky začínajú od 127 000 eur 1 spálňové apartmány ( + obývačka a kuchyňa) začínajú od 200 000 eur 2 spálňové apartmány (+ obývačka a kuchyňa ) začínajú od 280 000 eur Plážová Oáza ponúka: Dostupné sú garsónky, 1 a 2 spálňové byty Bazén v štýle lagúny Umelá pláž Prémiové kaviarne a reštaurácie Vonkajšie priestory Športové zariadenia Vzdelávacie zariadenia Nachádza sa v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite Apartmány budú spracované do elegantného a moderného štýlu V blízkosti nájdete školy a vysoké školy V blízkosti areálu Expo City Budova a komunita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť Flexibilný platobný plán Sme priamo Dubajská realitná kancelária, ktorú zakladala Slovenka, ktorá ma viac, ako dekádu skúseností na realitnom trhu v Dubaji. Pred založením kancelárie pracovala na manažérskych funkciách u najväčších developerov v Dubaji a spolupracovala s ľuďmi, ktorí postavili Burj Khalifu, Dubai Marinu a tie najikonickejšie lokácie v Dubaji. Preto poznáme realitný trh aj zo strany developerstva a pre klientov vieme vyriešiť všetky náležitosti priamo v Dubaji. Zároveň jej vízia bola ponúkať kompletný servis. Preto ponúkame aj následnú správu nehnuteľnosti dlhodobým a krátkodobým prenájom, zariaďovanie a prerábanie nehnuteľnosti, zakladanie spoločnosti a investorských víz, právne poradenstvo, zastupovanie klientov a zmenáreň kryptomien.
Apartmány v Dubaji za dostupné ceny a súkromnou plážou
Mimoriadna ponuka apartmánov v Dubaji. V predpredaji si môžete kúpiť apartmán za tú najnižšiu cenu a preto sa apartmány rýchlo vypredávajú. Apartmány v Plážovej Oáze v Dubai Studio City sú cenovo dostupné apartmány v Dubaji, kde si môžete vychutnať pokoj predmestia a zároveň zostanete v spojení so srdcom mesta, čo obľubujú aj umelci z celého sveta, ktorí tu točia filmy a seriály. Ďalej si môžete v tejto lokalite vychutnať známe reštaurácie, bary, filmové štúdia a jednoduché napojenie do každej časti Dubaja ( v blízkosti sa nachádza The Dubai Miracle Garden, Mall of the Emirates, Dubai Autodrome, Football Academy Dubai, Sport Park, Polo Club). Rezidenti budú mať prístup na bazén v štýle lagúny s plážou, ktorá je jedinečná pre túto oblasť. Ďalej budete mať prístup nádvoria plného kaviareň a reštaurácií. Samozrejmosťou je plne vybavená posilňovňa. Platobný plán: 40 % z ceny nehnuteľnosti počas výstavby a 60 % pri odovzdaní apartmánu (presný platobný plán nájdete v galerií). Ceny apartmánov: Garsónky začínajú od 127 000 eur 1 spálňové apartmány ( + obývačka a kuchyňa) začínajú od 200 000 eur 2 spálňové apartmány (+ obývačka a kuchyňa ) začínajú od 280 000 eur Plážová Oáza ponúka: Dostupné sú garsónky, 1 a 2 spálňové byty Bazén v štýle lagúny Umelá pláž Prémiové kaviarne a reštaurácie Vonkajšie priestory Športové zariadenia Vzdelávacie zariadenia Nachádza sa v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite Apartmány budú spracované do elegantného a moderného štýlu V blízkosti nájdete školy a vysoké školy V blízkosti areálu Expo City Budova a komunita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť Flexibilný platobný plán Sme priamo Dubajská realitná kancelária, ktorú zakladala Slovenka, ktorá ma viac, ako dekádu skúseností na realitnom trhu v Dubaji. Pred založením kancelárie pracovala na manažérskych funkciách u najväčších developerov v Dubaji a spolupracovala s ľuďmi, ktorí postavili Burj Khalifu, Dubai Marinu a tie najikonickejšie lokácie v Dubaji. Preto poznáme realitný trh aj zo strany developerstva a pre klientov vieme vyriešiť všetky náležitosti priamo v Dubaji. Zároveň jej vízia bola ponúkať kompletný servis. Preto ponúkame aj následnú správu nehnuteľnosti dlhodobým a krátkodobým prenájom, zariaďovanie a prerábanie nehnuteľnosti, zakladanie spoločnosti a investorských víz, právne poradenstvo, zastupovanie klientov a zmenáreň kryptomien.
Prekrásne apartmány v Dubaji so súkromnou plážou
Mimoriadna ponuka apartmánov v Dubaji. V predpredaji si môžete kúpiť apartmán za tú najnižšiu cenu a preto sa apartmány rýchlo vypredávajú. Apartmány v Plážovej Oáze v Dubai Studio City sú cenovo dostupné apartmány v Dubaji, kde si môžete vychutnať pokoj predmestia a zároveň zostanete v spojení so srdcom mesta, čo obľubujú aj umelci z celého sveta, ktorí tu točia filmy a seriály. Ďalej si môžete v tejto lokalite vychutnať známe reštaurácie, bary, filmové štúdia a jednoduché napojenie do každej časti Dubaja ( v blízkosti sa nachádza The Dubai Miracle Garden, Mall of the Emirates, Dubai Autodrome, Football Academy Dubai, Sport Park, Polo Club). Rezidenti budú mať prístup na bazén v štýle lagúny s plážou, ktorá je jedinečná pre túto oblasť. Ďalej budete mať prístup nádvoria plného kaviareň a reštaurácií. Samozrejmosťou je plne vybavená posilňovňa. Platobný plán: 40 % z ceny nehnuteľnosti počas výstavby a 60 % pri odovzdaní apartmánu (presný platobný plán nájdete v galerií). Ceny apartmánov: Garsónky začínajú od 127 000 eur 1 spálňové apartmány ( + obývačka a kuchyňa) začínajú od 200 000 eur 2 spálňové apartmány (+ obývačka a kuchyňa ) začínajú od 280 000 eur Plážová Oáza ponúka: Dostupné sú garsónky, 1 a 2 spálňové byty Bazén v štýle lagúny Umelá pláž Prémiové kaviarne a reštaurácie Vonkajšie priestory Športové zariadenia Vzdelávacie zariadenia Nachádza sa v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite Apartmány budú spracované do elegantného a moderného štýlu V blízkosti nájdete školy a vysoké školy V blízkosti areálu Expo City Budova a komunita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť Flexibilný platobný plán Sme priamo Dubajská realitná kancelária, ktorú zakladala Slovenka, ktorá ma viac, ako dekádu skúseností na realitnom trhu v Dubaji. Pred založením kancelárie pracovala na manažérskych funkciách u najväčších developerov v Dubaji a spolupracovala s ľuďmi, ktorí postavili Burj Khalifu, Dubai Marinu a tie najikonickejšie lokácie v Dubaji. Preto poznáme realitný trh aj zo strany developerstva a pre klientov vieme vyriešiť všetky náležitosti priamo v Dubaji. Zároveň jej vízia bola ponúkať kompletný servis. Preto ponúkame aj následnú správu nehnuteľnosti dlhodobým a krátkodobým prenájom, zariaďovanie a prerábanie nehnuteľnosti, zakladanie spoločnosti a investorských víz, právne poradenstvo, zastupovanie klientov a zmenáreň kryptomien.
Cenovo dostupné apartmány v Dubaji s prístupom na pláž
Kúpte si cenovo dostupné apartmány, ktoré môžete okrem prenájmu aj užívať aj pre seba. V predpredaji si môžete kúpiť apartmán za tú najnižšiu cenu a preto sa apartmány rýchlo vypredávajú. Apartmány v Plážovej Oáze v Dubai Studio City sú cenovo dostupné apartmány v Dubaji, kde si môžete vychutnať pokoj predmestia a zároveň zostanete v spojení so srdcom mesta, čo obľubujú aj umelci z celého sveta, ktorí tu točia filmy a seriály. Ďalej si môžete v tejto lokalite vychutnať známe reštaurácie, bary, filmové štúdia a jednoduché napojenie do každej časti Dubaja ( v blízkosti sa nachádza The Dubai Miracle Garden, Mall of the Emirates, Dubai Autodrome, Football Academy Dubai, Sport Park, Polo Club). Rezidenti budú mať prístup na bazén v štýle lagúny s plážou, ktorá je jedinečná pre túto oblasť. Ďalej budete mať prístup nádvoria plného kaviareň a reštaurácií. Samozrejmosťou je plne vybavená posilňovňa. Platobný plán: 40 % z ceny nehnuteľnosti počas výstavby a 60 % pri odovzdaní apartmánu (presný platobný plán nájdete v galerií). Ceny apartmánov: Garsónky začínajú od 127 000 eur 1 spálňové apartmány ( + obývačka a kuchyňa) začínajú od 200 000 eur 2 spálňové apartmány (+ obývačka a kuchyňa ) začínajú od 280 000 eur Plážová Oáza ponúka: Dostupné sú garsónky, 1 a 2 spálňové byty Bazén v štýle lagúny Umelá pláž Prémiové kaviarne a reštaurácie Vonkajšie priestory Športové zariadenia Vzdelávacie zariadenia Nachádza sa v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite Apartmány budú spracované do elegantného a moderného štýlu V blízkosti nájdete školy a vysoké školy V blízkosti areálu Expo City Budova a komunita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť Flexibilný platobný plán Sme priamo Dubajská realitná kancelária, ktorú zakladala Slovenka, ktorá ma viac, ako dekádu skúseností na realitnom trhu v Dubaji. Pred založením kancelárie pracovala na manažérskych funkciách u najväčších developerov v Dubaji a spolupracovala s ľuďmi, ktorí postavili Burj Khalifu, Dubai Marinu a tie najikonickejšie lokácie v Dubaji. Preto poznáme realitný trh aj zo strany developerstva a pre klientov vieme vyriešiť všetky náležitosti priamo v Dubaji. Zároveň jej vízia bola ponúkať kompletný servis. Preto ponúkame aj následnú správu nehnuteľnosti dlhodobým a krátkodobým prenájom, zariaďovanie a prerábanie nehnuteľnosti, zakladanie spoločnosti a investorských víz, právne poradenstvo, zastupovanie klientov a zmenáreň kryptomien.