inzercia, predaj, predám, bazár

Aplikácie na zákazku

Kategória: IT, webdesign

Aktuálne mám otvorené miesta na zákazky (presnejšie 4). Som junior java developer a snažím sa získať nejakú jemnú prax. Mám za sebou už dve úspešné aplikácie odovzdané a dvoch spokojných zákazníkov :)

Link na moj GitHub kde je kúsok mojej práce uložený : ku zákazkám:
- je nutné mať popis projektu detailne so všetkým, čo má byť implementované v danej aplikácii
- taktiež je nutné mať vopred vybavený grafický dizajn/vizuály danej aplikácie (ak ide o appku ktorá beži ako GUI, pri konzolovej aplikácii samozrejme toto nie je povinné), prípadne vedieť detailne popísať vizuál a ja ho zhotovím do grafického návrhu(grafický návrh: 50 eur).
- záloha: polovica z finálnej sumy, platí sa vopred buď prevodom na účet alebo cez
PayPal.
- za hodinu si účtujem 25 eur ako začiatočník (podľa môjho prieskumu je to normálna suma pre junior developerov)

Ak máte záujem , kontaktujte ma na tento email: orioncatspaceradarsr@ a komunikáciu ďalej budeme riešiť cez Google Meet, Discord alebo iné.
Aplikácie na zákazku
Podobné inzeráty
iOS a Android mobilné aplikácie
Aplikácie kódujeme v Angulari, v Ionic Frameworku. Z výsledného projektu vieme spraviť export na Android, iOS, alebo Webovú verziu. Aplikácie sa následne dajú stiahnuť z Google Play, alebo Appstore. Výsledné aplikácie majú všetky natívne funkcie pre iOS ako aj pre Android (platby, GPS, prístup k internetu, kontaktom atď.) Vieme Vám nalinkovať do aplikácií aj napr. eshop alebo web. Možnosti sú neobmedzené. Orientačný cenník -------------------------- - Cena je od 600€ (link na už funkčný web/eshop) - Custom aplikácie sa pohybujú zo skúsenosti medzi 5 000 - 50 000€. Všetko záleží na vami požadovanej funkcionalite a časovej náročnosti. Kompletný rozpis našich služieb a referencií si môžete prečítať na Pozývame Vás na spoločné stretnutie v našich kancelárskych priestoroch v Michalovciach. Pred osobným stretnutím je potrebné si zarezervovať termín schôdzky. S nami Váš projekt uspeje!
[DO 5 MIN] DOŽIVOTNÝ Microsoft Office 365 ProPlus + 5TB OneD
FUNGUJE AJ NA MAC ZARIADENIACH!!! => Veľmi rýchle dodanie => Má doživotnú platnosť => Možno použiť s akýmkoľvek jazykom => Určená pre 5 zariadení => Vhodná pre Windows a MacOS => Pre osobné, školské a firemné využitie => Obsahuje 5TB OneDrive úložiska => Obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, Sway, Forms, SharePoint, Delva, Yammer, PowerApps, Flow, Stream, Teams, Dynamics 365, OneDrive, Skype for Business a ďalšie .. Po zakúpení obdržíte => Prihlasovacie údaje - pri prvom prihlásení si nastavíte heslo a účet bude len váš => Návod na prihlásenie, stiahnutie a aktiváciu Office 365 ProPlus obsahuje známe desktopové aplikácie Outlook, Word, Excel, PowerPoint i menej známy OneNote, Publisher a mnohé ďalšie. Tieto aplikácie sú dostupné vždy v najnovšej verzii a spoločnosť Microsoft stále vydáva drobné vylepšenia. Balíček umožňuje nainštalovať plnej verzie aplikácií Office 2019 Professional Plus až do piatich rôznych počítačov, tabletov alebo telefónov. Ukladanie a zdieľanie súborov s 5TB úložiskom, prístup k neustále aktuálnym súborom, možnosť úpravy dokumentov v reálnom čase s viacerými užívateľmi. Predaj licencií sa deje v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/24 / ES (čl.4.ods.2) a judikatúrou Európskeho súdneho dvora.
[DO 1 MIN] DOŽIVOTNÝ Microsoft Office 365 ProPlus + 5TB OneD
FUNGUJE AJ NA MAC ZARIADENIACH!!! => Veľmi rýchle dodanie => Má doživotnú platnosť => Možno použiť s akýmkoľvek jazykom => Určená pre 5 zariadení => Vhodná pre Windows a MacOS => Pre osobné, školské a firemné využitie => Obsahuje 5TB OneDrive úložiska => Obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, Sway, Forms, SharePoint, Delva, Yammer, PowerApps, Flow, Stream, Teams, Dynamics 365, OneDrive, Skype for Business a ďalšie .. Po zakúpení obdržíte => Prihlasovacie údaje - pri prvom prihlásení si nastavíte heslo a účet bude len váš => Návod na prihlásenie, stiahnutie a aktiváciu Office 365 ProPlus obsahuje známe desktopové aplikácie ako Outlook, Word, Excel, PowerPoint i menej známy OneNote, Publisher a mnohé ďalšie. Tieto aplikácie sú dostupné vždy v najnovšej verzii a spoločnosť Microsoft stále vydáva drobné vylepšenia. Balíček umožňuje nainštalovať plnej verzie aplikácií Office 2019 Professional Plus až do piatich rôznych počítačov, tabletov alebo telefónov. Ukladanie a zdieľanie súborov s 5TB úložiskom, prístup k neustále aktuálnym súborom, možnosť úpravy dokumentov v reálnom čase s viacerými užívateľmi. Predaj licencií sa deje v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/24 / ES (čl.4.ods.2) a judikatúrou Európskeho súdneho dvora.
[IHNEĎ] Microsoft Office 365 ProPlus + 5 Zariadení +5TB OneD
FUNGUJE AJ NA MAC ZARIADENIACH!!! => Veľmi rýchle dodanie => Má doživotnú platnosť => Možno použiť s akýmkoľvek jazykom => Určená pre 5 zariadení => Vhodná pre Windows a MacOS => Pre osobné, školské a firemné využitie => Obsahuje 5TB OneDrive úložiska => Obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, Sway, Forms, SharePoint, Delva, Yammer, PowerApps, Flow, Stream, Teams, Dynamics 365, OneDrive, Skype for Business a ďalšie .. Po zakúpení obdržíte => Prihlasovacie údaje - pri prvom prihlásení si nastavíte heslo a účet bude len váš => Návod na prihlásenie, stiahnutie a aktiváciu Office 365 ProPlus obsahuje známe desktopové aplikácie Outlook, Word, Excel, PowerPoint i menej známy OneNote, Publisher a mnohé ďalšie. Tieto aplikácie sú dostupné vždy v najnovšej verzii a spoločnosť Microsoft stále vydáva drobné vylepšenia. Balíček umožňuje nainštalovať plnej verzie aplikácií Office 2019 Professional Plus až do piatich rôznych počítačov, tabletov alebo telefónov. Ukladanie a zdieľanie súborov s 5TB úložiskom, prístup k neustále aktuálnym súborom, možnosť úpravy dokumentov v reálnom čase s viacerými užívateľmi. Predaj licencií sa deje v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/24 / ES (čl.4.ods.2) a judikatúrou Európskeho súdneho dvor
Tvorba webových stránok
Moderné webové aplikácie, responzívny dizajn, úprava aktuálnych stránok. Pomoc a podpora aj pri odovzdaní práce. Toto a ďalšie veci na ktorých pracujeme aby sme sa ďalej rozširovali a ponúkali ďalšie služby v IT. Po dohode možnosť vytvorenia aplikácie pre mobily. Komunikácia mail, tel., Alebo osobne. Napíšte alebo zavolajte pre viac info
Web Dizajn, Dizajn mobilných aplikácií, Logá, Logo manuály
Ponúkame moderné a kvalitne spracované dizajny web stránok a mobilných aplikácií podľa vašich predstáv, tvorené na všetky typy zariadení a obrazoviek. Dizajn vytvoríme na základe vašich požiadaviek alebo necháte cely proces na nás. Vaše požiadavky (ak ich nemáte, nechajte to na nás): • Základná predstava o dizajne, obsahu a rozložení stránky / aplikácie • Texty, obrázky, farby a všetok ostatný materiál, ktorý by mala stránka / aplíkácia obsahovať • Opis firmy • Predstava výsledného produktu • Vaše špeciálne požiadavky Naše služby: • Dizajn Web stránok • Dizajn Mobilných aplikácií • Responzívny Web dizajn • Tvorba loga • Tvorba logo (brand) manuálu Čo od nás môžete očakávať vo všetkých službách: • pravidelná konzultácia s klientom • riešenie požiadaviek klienta • možnosť výberu z viacerých návrhov Základné sumy: • Web dizajn - 198,99€ • Dizajn mobilnej alebo webovej aplikácie - 298.99€ • Dizajn Eshopu - 298.99€ • Logo - 98.99€ • Logo (brand) manuál - 80€ • Cena za špecifické požiadavky - po konzultácií (dohodou) Kontaktujte nás, po konzultácií na základe vašich požiadaviek sa na CENE DOHODNEME. Prosím kontaktujte nás Emailom alebo SMS správou. Náš Web