inzercia, predaj, predám, bazár

Aplinestars chrániče kolien lakťov

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám nepoužité, iba rozbalené chrániče kolien a lakťov od Aplinestars.

Kolená:
Bionic Plus, elbow, knee.
Aplinestars chrániče kolien lakťov
Podobné inzeráty
Chrániče kolien S-Line
Predám tieto NOVÉ kĺbové chrániče kolien vyrobené z odolného polypropylénu pre dlhú životnosť. Chrániče sú homologované. Univerzálna dospelácka veľkosť. Osobný odber v PB alebo pošlem - podľa dohody. Viac info alebo jaro@
MACNA - bunda + nohavice set s chráničmi. Veľkosť L
Predam set bundy a nohavíc značky MACNA. Veľkosť L. Sú veľmi odolné voči vetru. Vďaka odopínateľným nezávislým vložkám je set perfektný na celoročné použitie a do každého počasia. Bunda aj nohavice majú odopínateľné vložky - termo membránu a nepremokavú RAINTEX membránu. Každá je odopínateľná a pripínateľná aj smostatne. Taktiež majú zipsovateľné vetracie otvory a bunda má navyše z celej prednej strany+vrch zadnej strany veľký odopínateľný kus - po odopnutí vznikne veľký vetrací otvor na celú vrchnú časť tela - funguje perfektne, odskúšané. Ďalej set obsahuje - chrániče pliec, chrániče lakťov, veľký chránič chbta, chrániče kolien - všetko CE certifikované. Bunda aj nohavice sa dajú zopnúť dokopy. Model bundy: Macna Area Model nohavíc: Macna Fulcrum Men Originál cena bundy s chráničmi pliec a lakťov : 450€ Originál cena nohavíc s chráničmi kolien: 260€ Originál cena chrániča chrbtice: 80€ Bunda nosená minimálne, nohavice vôbec - jazdím väčšinou len po meste, takže ja to nevyužijem. Celková cena za ktorú set predávam je 320€.
Predám chrániče kolien/laktov/ramien
Predám tieto nepoužité chrániče kolien. V popise pise ze su vhodne aj na ramena ci lakte. To uz necham na kupujuceho.Znacka Sas-tec sc 1/42. Su pruzne, poddajne no pri naraze stvrdnu a ochrania klby. Ponukaju maximalnu ochranu CE level 2. Kupil som ich pre moto nohavice, ktore ale uz mali perfektne chranice zabudovane. Popis tu: V slovencine: Moznost priameho odberu v Bratislave. Pripadne viem poslat postou. Postovne ale plati kupujuci.
Predám moto chrániče kolien/laktov/ramien
Predám tieto nepoužité chrániče kolien. V popise pise ze su vhodne aj na ramena ci lakte. To uz necham na kupujuceho.Znacka Sas-tec sc 1/42. Su pruzne, poddajne no pri naraze stvrdnu a ochrania klby. Ponukaju maximalnu ochranu CE level 2. Kupil som ich pre moto nohavice, ktore ale uz mali perfektne chranice zabudovane. Popis tu: V slovencine: Moznost priameho odberu v Bratislave. Pripadne viem poslat postou. Postovne ale plati kupujuci.
Tschul dámska dvojdielna kombinéza
Predám nepoužitú dámsku koženú čierno-bielu dvojdielnu kombinézu TSCHUL 736 TITANIUM, veľkosť 36. Obvod pása nohavíc do 75 cm Obvod bokov nohavíc do 90 cm Obvod v prsiach bunda do 90 cm Dĺžka nohavíc 98 cm Kombinéza vyrobená z hovädzej kože. Podšitie príjemnou sieťovinou. Perforácia umiestnená na kombinéze zlepší komfort počas horúcich letných dní. Odnímateľné CE chrániče ramien, lakťov, bokov a kolien EN 1621-1:2012. Odnímateľný chrbtový CE chránič EN 1621-2:2014. Vonkajšie titánové chrániče ramien. Kombinéza je tiež vybavená kolennými slidrami, ktoré sú upevnené pomocou suchého zipsu. Elastické panely pre lepší pohyb umiestnené v oblasti ramien, lakťov, bedier, kolien a na bokoch bundy. Voľnejší pohyb zabezpečí tiež stretch materiál umiestnený v podpazuší a v oblasti rozkroku. K výrobe kombinézy boli použité zipsy YKK, ktoré sú považované za najkvalitnejšie. Aerodynamický hrb pre lepšiu aerodynamiku a výrazné zvýšenie bezpečnosti. Mäkký neoprénový materiál na krku, v obvode členkov a zápästí pre extra pohodlie. Zopnutie kombinézy pomocou obvodového zipsu.
KOŽENÁ KOMBINÉZA TSCHUL 575 ČIERNA/ZELENÁ
Predám dvojdielnu koženú kombinézu Tschul 575 - veľkosť 48 , vo veľmi zachoval stave, nikdy nepadnutá ani nešuchnutá. Kombinéza je vyčistená a ošetrená. Bunda - veľkosť 48 Nohavice - veľkosť 48 Slideri v TOP stave, neošúchané Vhodné na postavu cca 70kg - 80kg a 170cm - 180cm Materiál a zloženie: -1,2 - 1,3 mm hrubá full-grain hovädzia koža s matným povrchom pre excelentné pohodlie a odolnosť s rozsiahlymi perforovanými panelmi, ktoré pomáhajú regulovať telesnú teplotu -100 % polyester Mesh - vnútorná priedušná podšívka -85% hovädzia koža a 15% polyamid Ochranné funkcie: -vyberateľný chrbtový chránič Level 2 - CE (EN 1621-2) -vyberateľné chrániče ramien, kolien a lakťov Level 1 - CE (EN 1621-1) -Hard-shell chrániče z titánu na ramenách, lakťoch a kolenách -aerodynamický hrb -zdvojená koža na zadnej časti, lakťoch a ramenách -vymeniteľné PU kolenné slidre na suchý zips -bezpečnostné švy Ergonomické vlastnosti: -rozsiahle Cordura streč panely v oblasti -rozkroku, podpazušia, chrbta, kolien a - zadnej strany kolien pre maximálnu voľnosť pohybu -mäkký neoprénový materiál na krku, v obvode členkov a na zápästí pre extra pohodlie -1 vnútorné vrecko v bunde veľmi kvalitné YKK zipsy Najlepšie osobný odber kvôli vyskúšaniu. Prosím volať len vážny záujem. Na cene možná dohoda. Ak nedvíham, zavolám naspäť