inzercia, predaj, predám, bazár

Apple MagSafe

Kategória: Nabíjačky batérií

Predám Apple MagSafe bezdrôtové nabíjačky, úplne nové, zabalené, 25€ ks
Apple MagSafe
Podobné inzeráty
držiak na iPhone do auta s MagSafe 15W bezdrôtovým nabijanim
Predam novy, nerozbaleny NUVO držiak na iPhone do auta s MagSafe a 15 W bezdrôtovým nabíjaním... Váš iPhone sa bude nabíjať rýchlo vďaka technológii Quick Charge 3.0* a výkonom až 15 W.Vďaka mechanizmu MagSafe ľahko pripevníte svoj iPhone k držiaku.Otočný kĺb umožňuje umiestniť držiak do ľubovoľnej polohy. Váš iPhone bude v pozícii, v akej ho chcete mať.Vymeniteľné držiaky umožňujú namontovať držiak buď do mriežky vetracieho otvoru (svorky) alebo na čelné sklo či palubnú dosku* (prísavka). Na držiak môžete umiestniť akýkoľvek iPhone s technológiou MagSafe bez obalu alebo iPhone s puzdrom MagSafe. iPhone s bežným krytom by sa k držiaku nepripevnil. Upevňovacie svorky vetracieho otvoru sú kompatibilné iba s mriežkami obdĺžnikového tvaru, kde sú lamely ploché a predĺžené.
NUVO externa bateria 5000 MAH cierna,biela
Predam novu,nerozbalenu externu bateriu s magsafe v ciernej alebo v bielej farbe.... Externá batéria dodá šťavu tvojmu mobilu na cestách a miestach bez pripojenia do elektrickej siete. Batéria má dostatočnú kapacitu na to, aby nabila na jedno nabitie väčšinu mobilov na 100%. Navyše vďaka podpore Power Delivery bude nabitie tvojho smartfónu bleskové. Ak máš iPhone, vďaka MagSafe ju pripneš k svojmu mobilu a nemusíš riešiť žiadne káble Externá batéria s podporou rýchleho nabíjania Tri výstupy - bezdrôtový Qi, USB-A, USB-C Podpora štandardu rýchleho nabíjania Power Delivery 3.0 Zabudovaný MagSafe - jednoducho pripevni powerbank k svojmu iPhone (s MagSafe) a nabíjaj bezdrôtovo Qi štandard pre bezdrôtové nabíjanie umožní nabíjať bezdrôtovo aj ostatné zariadenia s podporou Qi USB výstupy umožnia nabíjať aj ďalšie zariadenia pomocou kábla
Magsafe nabíjačka Belkin
predám magsafe nabijacku belkin (oficiálne predávanú applom) 20w charger na usb a 2m magsafe kábel. Komplet nové, nepoužívané, len rozbalené. Dovezené z Nemecka. Pôvodná cena 49€.
Apple MagSafe
Predám Apple MagSafe bezdrôtové nabíjačky, úplne nové, zabalené, 25€ ks + poštovné
Apple magsafe
Mam na predaj originál kus Apple MagSafe 1460mAh veľmi malo používaná bez známok používania to je aj dovod predaju .
Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch  USB-C
Na predaj úplne nový Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m). Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch s konektorom USB-C. - originálny kábel pre magnetické nabíjanie Vašich inteligentných hodiniek Apple Watch. Chceme, aby bolo nabíjanie vašich hodiniek Apple Watch úplne bezproblémové. A teraz, keď sa spáruje s Apple Watch Series 7, nabíja sa až o 33% rýchlejšie, takže 80% nabitie dosiahnete približne za 45 minút. Jednoducho držte konektor v blízkosti zadnej časti hodiniek, kde magnety spôsobia zapadnutie na svoje miesto automaticky. Je to úplne zapečatený systém bez odhalených kontaktov. A tiež veľmi zhovievavé, pretože nevyžaduje žiadne presné zarovnanie. *Rýchle nabíjanie je kompatibilné iba s Apple Watch Series 7.