inzercia, predaj, predám, bazár

Aquapark vstupenky 4x - velmi vyhodne

Kategória: Ostatné

Ahojte, posuniem 4 vstupenky do Aquaparku Senec za velmi vyhodnu cenu. My takyto darcek nevyuzijeme. Platne do stiahnutia inzeratu. Poslem na mail, prip.osobne NMnV.
zlubika@
tel.c. vymyslene radsej
Dakujem
Aquapark vstupenky 4x - velmi vyhodne
Podobné inzeráty
Vstupenky aquapark Moravia
Predam 2 vstupenky do aquaparku Moravia. Cena za 2 vstupenky je 15e. Platnost do 30.10. Povodna cena 24e/vstupenka.
DEPECHE MODE 28.05.2023 Bratislava VIP vstupenky
DEPECHE MODE | Memento Mori World Tour 2023 Predam 3x sedenie e-vstupenky Sekcia B205 17 rad - Najkrajší výhľad!! Pošlem na mail alebo osobny odber DK alebo ZA(mozeme na mieste cez notebook vyplnit mena na vstupenky a urobit ich export). Iba seriozny zaujemcovia. Vstupenky predavam 3 naraz!! Cena spolu 1000€!
Celodenná vstupenka Aquapark Senec
Predám dve celodenné vstupenky do Aquaparku Senec. Platné do 21.3. Mám na predaj dve vstupenky. Cena za jednu je 15 eur. Osobný odber v Senci.
Madona s Dieťaťom - Vstupenky na RND v Trenčíne
Ponúkam na predaj tri vstupenky na predstavenie Radošinského naivného divadla v Trenčíne s názvom "Madona s dieťaťom" na štvrtok 23.2.2023 o 19:30, je to 6.rad prízemie vpravo č. 3, 4, 5. Každá vstupenka po 20 €, spolu teda 60,- €. Po pripísaní peňazí na účet pošlem vstupenky mailom.
Predám vstupenky do kyna
Predám 3 vstupenky do kina Star Zvolen na film John Wick 4 na 25.3 v Sobotu o 19:50 vstupenky pošlem v maily
PREDAJ: Apartmánový dom so zabehnutou klientelou pri Liptovs
AstonReal Vám ponúka na predaj EXKLUZÍVNY apartmánový dom upravený na športovo-rekreačný komplex vhodný na teambuildingové využitie, organizovanie rodinných, narodeninových osláv alebo krátkodobý prenájom pre turistov. Na nádhernom slnečnom 1170 m2 pozemku sa nachádza apartmánový dom klasifikovaný ako rodinný dom, welness svet, terasa, detské ihrisko a prístrešok s vonkajším ohniskom. Ku areálu je vlastné vyhradené parkovanie s kapacitou 8 aút. Ku nehnuteľnosti je vypracovaný aktuálny znalecký posudok. Areál sa nachádza v krásnom podhorskom prostredí v Liptovských Matiašovciach, neďaleko Liptovskej Mary a Liptovského Mikuláša. Z rovinatého pozemku sa pozeráte na okolité hory a nedotknutú prírodu, ktorá je doslova dych vyrážajúca. Apartmánový dom sa predáva ako zabehnutá prevádzka so stálou klientelou. Navštevujú ho milovníci letných aj zimných športov z celej Európy. Strategická poloha a komplexný servis nehnuteľnosti robí z tejto investície veľmi lákavú príležitosť pre investora, ktorý chce skombinovať relax s investičným zámerom. Pri plnej vyťaženosti a primeranej starostlivosti o areál vie tento podnik ročne zarobiť slušné peniaze. Dom je v bezchybnom stave, predáva sa kompletne zariadený a po dohode s majiteľom sa vie celý podnikateľský projekt aj s klientelou, marketingom a databázou prepísať na nového majiteľa. Všetko je zahrnuté v cene! V prípade seriózneho záujmu možná dohoda. Objekt I. sa skladá z: • Prízemie: Duoapartmán D pre 5 hostí, VIP veľký monoapartmán pre 2/3 hostí s výstupom na terasu a vlastným krbom, technická miestnosť s kotlami a práčkou, samostatné wc • 1. poschodie: Duoapartmán A pre 5 hostí, Duoapartmán B pre 5 hostí so spoločným balkónom a krbom Budova s Welness svetom: • Fínska sauna, masážny srpchový kút, relax zóna a terchovské vedro s ľadovou vodou Celková kapacita objektu je 22 hostí. Aktuálne je nehnuteľnosť vyťažená počas celého leta a zimy. V blízkom okolí sa nachádzajú: Vodná nádrž Liptovská Mara (5 km), Aquapark Tatralandia (7 km), Aquapark Vodný svet Bešeňová (11 km) alebo Lyžiarske stredisko Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách. Po dohode možné odkúpenie iba časti areálu. Kompletné podklady a fotokumentáciu jednotlivých aparmánov poskytneme po overení klienta a potvrdení spôsobu financovania. V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@ | Počet poschodí: 2 Počet izieb: 10 Dodatok k cene: možná dohoda Zastavaná plocha: 527m² Obytná plocha: 250m² Celková rozloha: 1170m² Rozloha pozemku: 1800m² Úžitková plocha: 250m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné Balkón: áno Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po