inzercia, predaj, predám, bazár

Aronia čiernoplodá~ melanocarpa - kričkova forma

Kategória: Rastliny

Ponukam na predaj jednoročne rastliny Arónie čiernoplodej.
Cena za kus: 2,5€
T:
Niečo o aronii:
Arónia je považovaná za superplodinu vďaka jej zrelým tmavo fialovým až čiernym plodom – malviciam, ktoré dozrievajú koncom augusta až začiatkom septembra.

Rastlina sa Vam odvďačí svojimi plodmi, pekne dobiela na jar kvitne, na jeseň sa sfarbuje az do vinovocervena.
Je mozne ju vysadiť ako soliter, v radovej výsadbe, popr. Ako živý plot.
Túto rastlinu okrem Vás si rychlo obľúbi aj domorodé vtáctvo.
Aronia čiernoplodá~ melanocarpa - kričkova forma
Podobné inzeráty
Semená paradajok do nádob
Predám semená paradajok vhodných na pestovanie v nádobách: - paradajka kríčková balkónová AZTEK - 40 semien - 1,05€ - paradajka kríčková balkónová BAJAJA - 40 semien - 1,35€ - paradajka kríčková balkónová VENUS - 40 semien – 1,20€ - paradajka kríčková balkónová VILMA - 40 semien – 1,20€ - paradajka kríčková balkónová BALKONZAUBER – 0,20g – 1,35€ - paradajka kríčková balkónová Tomfall 40 semien - 1,65€ - paradajka kríčková previsnutá TUMBLING TOM RED - 10 semien - 2,35€ - paradajka kríčková previsnutá TUMBLING TOM Yellow 10 semien - 2,35€ + poštovné. Semená sú v originálnych baleniach (viď foto). Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt neaktuálny.
Aronia čiernoplodá melanocarpa - kričkova forma
Ponukam na predaj jednoročne rastliny Arónie čiernoplodej. Cena za kus: 2,5€ T: Niečo o aronii: Arónia je považovaná za superplodinu vďaka jej zrelým tmavo fialovým až čiernym plodom – malviciam, ktoré dozrievajú koncom augusta až začiatkom septembra. Rastlina sa Vam odvďačí svojimi plodmi, pekne dobiela na jar kvitne, na jeseň sa sfarbuje az do vinovocervena. Je mozne ju vysadiť ako soliter, v radovej výsadbe, popr. Ako živý plot. Túto rastlinu okrem Vás si rychlo obľúbi aj domorodé vtáctvo.
Priesady pravokorenna zelenina
na predaj priesady paprik odrody: Radmila F1, Alceo F1, Slovanus F1, Amykus F1 cena 0,60€, na predaj priesady paradajok odrody: Rubinek /kričkova, cherry/, Diana /kričkova, priamy konzum/, Šejk /kričková,na kečup/ cena 0,50€ na predaj priesady uhoriek odrody: Anya, Dafne /nakladačka-hruboostná, partenokarpická/ cena 0,80€ kus
Aronia čiernoplodá - Nero - stromkova forma
Ponukam na predaj jednorocne stromky Aronie čiernoplodej. Cena za kus: 9€ Kontakt: Na obrazku je vidiet zarodeny dvoj a trojrocny stromček.
Aronia čiernoplodá - Nero - stromkova forma
Ponukam na predaj jednorocne stromceky Aronie čiernoplodej. Cena za kus: 9€ Kontakt: Na obrazku je vidiet zarodeny dvoj a trojrocny stromček.
Kríčková fazuľa - červená
Fazuľa vyklíči za 7 až 14 dní, môžeme si ju predpestovať v apríli – máji do hĺbky asi 5 cm a po približne mesiaci sadenice vysádzame na slnečné stanovište do kyprej neutrálnej pôdy, ktorá musí byť dobre zásobená živinami a vlahou. Rozstupy medzi rastlinkami stačí 15 – 25 cm. Ja ju sadím po 15. máji keď už nehrozia mrazy priamo na stanovište. Dorastie na cca 20 – 25 cm. Pre pestovanie nie je potrebná opora je kríčková. Úrodu zbierame v júni až októbri. Predám 30 ks semien za 1,50€ Pri osobnom odbere (Levice) je cena 1,50€/30 ks Pri prevode na účet je cena 2,50€/30 ks (1,50€ za semiačka + 1€ poštovné 2. trieda) Pri dobierke je cena 4,90€/30 ks (1,50€ za semiačka + dobierka 2. trieda 3,40€) Pozrite aj ďalšie inzeráty