inzercia, predaj, predám, bazár

Assassin's creed - Opustený

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Predám knihu Assassin's creed - Opustený, od autora Olivera Bowdena.

Rok vydania: 2013
Čítaná: ani raz
Počet strán: 283
Cena: 6€ + pošta

Stav je vynikajúci. Žiadne roztrhané, popísané alebo inak znehodnotené strany. Napriek tomu, že ide o papierovú väzbu, kniha je rovná a bez ohnutí.
Assassin's creed - Opustený
Podobné inzeráty
Assassin's creed - Opustený
Predám knihu Assassin's creed - Opustený, od autora Olivera Bowdena. Rok vydania: 2013 Čítaná: ani raz Počet strán: 283 Cena: 6€ + pošta Stav je vynikajúci. Žiadne roztrhané, popísané alebo inak znehodnotené strany. Napriek tomu, že nejde o papierovú väzbu, kniha je rovná a bez ohnutí.
Assassin´s creed knihy
Predám knihy a komixy zo sveta Assassin´s creed. Cena od 5 do 9,50€: Assassin´s creed: Revelations art - 5€ Tajná křížová výprava- 9,50€ Bratrstvo- 9,50€ Odhaleí- 9,50€ Všetky sú vo vynikajúcej kvalite, nepreháňam ak napíšem že sú ako nové keďže niektoré z nich neboli ani čítané. Možný je osobný odber alebo platba na účet + poštovné
Assassin's creed, Warhammer,Brána smrti fantasy/ scifi atd
Assassin's creed 2. - Bratrstvo...350kč Assassin's creed 1. - Renesance...prodáno Válečná loď Černá flotila 1...prodáno Císař v exilu..prodáno Krev a kosti.....300kč Sonea, Královna zrádkyň.....300kč Strážcové varadínu.....240kč Železný grál.....320kč Nevěsta byla v černé kůži.....200kč Bestie v sametu.....200kč Jestřáb a rybářka zabíječ bohů.....300kč Gileadova krev.....170kč Synové Ellyrionu..prodáno obránci Uthuanu.....270kč Poslední hlídka.....170kč Horká půda JFK.....170kč Vahadlo osudu.....230kč Konspirace umbrella.....prodáno Královská magie.....600kč Chlapec, který bude žít navěky.....prodáno Sekera z bronzu, rouno ze zlata.....prodáno Brána smrti 3. - Ohňové moře.....250kč Krásky a vetřelci.....380kč Spad omnibus...prodáno mrkněte i na moje další nabídky :)
Komix Assassin's Creed Zkouška ohněm
Predám komix Assassin's Creed Zkouška ohněm v češtine. Komix je vo veľmi dobrom stave, nemá žiadne poškodenia. O knihe: Obyčejný život Charlotty De La Cruzové se obrátí vzhůru nohama, když ji okolnosti zničehonic vrhnou přímo do šerého světa bratrstva asasínů a učiní z ní součást jejich staletí starého soupeření s řádem templářů. Její genetická paměť je klíčem k tajemství jednoho z jejích předků, asasína Toma Stoddarda, a bratrstvo se musí dozvědět pravdu. Zoufalé pátrání po vzpomínce, která by mohla zachránit mnoho životů, přinutí Charlottu na vlastní kůži prožít panický strach a hysterii panující v době nechvalně proslulých salemských čarodějnických procesů. ▶️ Cena + poštovné 1,30€ obyčajne alebo 2,40€ doporučene. ◀️ ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma prosím formou SMS alebo mailom, telefón nezdvíham.
Komix Assassin's Creed Zkouška ohněm
Predám komix Assassin's Creed Zkouška ohněm v češtine. Komix je vo veľmi dobrom stave, nemá žiadne poškodenia. Cena + poštovné. O knihe: Obyčejný život Charlotty De La Cruzové se obrátí vzhůru nohama, když ji okolnosti zničehonic vrhnou přímo do šerého světa bratrstva asasínů a učiní z ní součást jejich staletí starého soupeření s řádem templářů. Její genetická paměť je klíčem k tajemství jednoho z jejích předků, asasína Toma Stoddarda, a bratrstvo se musí dozvědět pravdu. Zoufalé pátrání po vzpomínce, která by mohla zachránit mnoho životů, přinutí Charlottu na vlastní kůži prožít panický strach a hysterii panující v době nechvalně proslulých salemských čarodějnických procesů.
assassin's creed, Warhammer,Brána smrti fantasy/ scifi atd
Assassin's creed 2. - Bratrstvo...320kč Krev a kosti.....300kč Strážcové varadínu.....240kč Železný grál.....320kč Nevěsta byla v černé kůži.....200kč Bestie v sametu.....200kč Jestřáb a rybářka zabíječ bohů.....300kč Gileadova krev.....170kč obránci Uthuanu.....270kč Poslední hlídka.....170kč Horká půda JFK.....170kč Vahadlo osudu.....230kč Královská magie.....500kč Brána smrti 3. - Ohňové moře.....250kč Krásky a vetřelci.....350kč neuvedené tituly již nejsou mrkněte i na moje další nabídky :)