inzercia, predaj, predám, bazár

Assassin's Creed prívesok

Kategória: Doplnky

Predám herný item a elegantný módny doplnok - Prívesok na krk z franchise universa Assassin's Creed, Syndicate/Victory. Prívesok je kovový, detailný a v top stave.

Cena dohodou/ponúknite. Osobný odber alebo môžem aj poslať poštou. Kontaktujte ma mailom. NEPLATNÉ ČÍSLO NEVOLAŤ, žiadne SMS!
Assassin's Creed prívesok
Podobné inzeráty
Elegantný prívesok na dezinfekciu na kabelku tašku baťoh
Elegantný prívesok na dezinfekciu na kabelku, tašku alebo batoh. Majte so sebou dezinfekciu elegantne a vždy pri ruke. Elegantný prívesok s malou fľaškou na dezinfekciu si obľúbite. Praktická veľkosť, elegantný vzhľad s ozdobným strapcom, a vy si tak pohodlne môžete vyčistiť ruky, nech ste kdekoľvek! Ideálny darček pre celú rodinu! Naplňte fľaštičku dezinfekciou, zaveste – priviažte – pripevnite na kabelku, k taške, na ruksak, na opasok a majte dezinfekciu vždy pri ruke. Puzdro je umelá koža (PU), otvorená z boku s kovovým príveskom na zavesenie. Malý ozdobný brmbolec/strapec je odpojiteľný. Fľaška (PET) je o objemu 30 ml a je jednoducho vyberateľná z puzdra. Puzdro i fľaška sú jednoducho čistiteľné vlažnou vodou. Fľaška sa dodáva vložená do puzdra, prázdna, bez náplne. Fľašku môžete naplniť tekutou alebo gélovou dezinfekciou, krémom, šampónom alebo tekutým mydlom podľa potreby. Cena za 1ks prívesok: 4 EUR / kus V prípade 2 a viac kusov prívesku: 3,50 EUR / kus Poštovné Slovenskou poštou na dobierku: 3,00 EUR Poštovné na dobierku: 3,00 EUR Odoslanie okamžite, dodanie do 2 dní. Dostupné farby: - Tmavo modrá - Béžová - Tmavo žltá - Rudá/Bordó - Pink - Sivá - Čierna
Krásna strieborná súprava (retiazka+náušnice+prívesok)
Krásna strieborná súprava - obsahuje retiazku, prívesok a náušnice. Prívesok a náušnice majú krasny vzor a swarovski kamienky.
Anjelik- prívesky, sošky
Predám rôzne druhy anjelikov. Všetky sú nepoužité. A/ Sediaci anjelik sadrový biely. celková výška 12 cm, výška v sede 6 cm, CENA: 2,00 EUR. B/ Bordový anjelik, 6x4 cm, CENA: 1,90 EUR. C/ Prívesok- modrý anjelik, celková dĺžka vrátane kovovej spony 9cm, samotný prívesok 4,5 cm, CENA: 2,00 EUR. A,B,C sú nepoužité. D/ červený anjelik so štipcom: 1,00 EUR. E/ Biely drevený, závesný anjelik s pohyblivými končatinami, Cena: 1,00 EUR. Odosielam aj obyčajne. Info prosím emailom. Pozri všetky moje inzeráty- v ponuke aj keramická soška anjelika.
Prívesok - ručná práca
Predám tento krásny umelecký privesok, ani raz nenosený, po celú dobu čo ho vlastním bol uložený v krabičke.
Nadherny PomPom privesok na kabelku Madame Coco
Nadherny PomPom privesok na kabelku Madame Coco, nenoseny, len skladovany. Dlzka asi 16cm, cena 10 eur.
Swarovski set prívesok a náušnice - tmavošedá
Predám súpravu náušnice + prívesok v tvare srdiečka v tmavošedej farbe. Srdiečka sú Swarovski crystals, kov striebro Ag925, bezpečnostné zaklapovacie zapínanie. Na svetle sa kryštály nádherne ligocú. Veľkosť prívesku je 27 mm (výška srdiečka 18 mm), náušnice majú 23 mm (výška srdiečka 10 mm). Top stav. Krabička nie je súčasťou. Odber možný osobne v BA Dlhé diely alebo poštou plus poštovné s platbou vopred na účet. Píšte prosím mail, číslo je vymyslené. Ďakujem