inzercia, predaj, predám, bazár

Athom Homey

Kategória: Ostatné drobné

Predám inteligentný systém Athom Homey Smart home hub

Inteligentný systém Athom Homey Smart home hub vytvára prepojenie všetkých smart domácich zariadení do jedného, pre zjednodušenie ich ovládania. Vysokú výkonnosť zabezpečuje 1 GHz procesor ARMv7, 4 GB flash pamäť a 512 MB pamäť RAM. Homey podporuje až 40000 zariadení a zjednocuje ich systémy prenosu údajov, od Z-Wave cez ZigBee až po Wi-fi a Bluetooth. Zmena osvetlenia, spustenie hudby/videí a TV, zmena teploty, alebo kontrola bezpečnosti, všetko si môžete prepojiť s Homey a ovládať na jednom mieste, aplikáciou Homey na iOS/Android alebo Windows/Mac. Automatizácia procesov Flow, integrované hlasové ovládanie a vysoké zabezpečenie robia z Athom Homey Smart vynikajúcu voľbu.

Využitie inteligentnej domácnosti bez hraníc
Inteligentný systém Athom Homey Smart home hub ponúka vysoko výkonný systém kontroly a ovládania vášho inteligentného domova, zaručujúci nadštandardný komfort a bezpečnosť. Jeho dizajn je naozaj štýlový a moderný a svojou kompaktnou veľkosťou s priemerom 12 cm sa hodí k rôznym doplnkom interiéru. Zariadenia inteligentnej domácnosti využívajú rôzne systémy komunikácie a Athom Homey je tu na to, aby ich všetky zjednotil a vytvoril priestor bez systémových hraníc. Kompatibilný je zo systémami Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, Z-Wave plus, 433 MHz, 868 Mhz, Infrared a NFC. Použitím kvalitného procesora ARMv7 1 GHz, vnútornej pamäte Flash 4 GB a 512 MB RAM pamäte, sú procesy vykonávané spoľahlivo a rýchlo. Napájanie je zabezpečené adaptérom 5 V/2 A a v balení obsahuje taktiež 1 USB A na Mini-USB B kábel.

Nové možnosti prepojenia zariadení bez kompromisov
Kombináciou funkcií inteligentnej domácnosti, dostanete zo svojho inteligentného systému maximum a máte možnosť prepojiť všetky bezdrôtové a inteligentné zariadenia domácnosti do jedného. Všetky potrebné informácie, notifikácie a ovládanie sú zabezpečené prostredníctvom aplikácie Homey (kompatibilná s iOS aj Android). S podporou cez 40000 zariadení ako (Nest, Honeywell, Philips, Sony, LG, Sonos a iných), si dokážete rozšíriť kolekciu jednoducho stiahnutím príslušnej aplikácie do systému Homey. Použitím Bluetooth alebo Wi-Fi môžete ovládať klímu, kúrenie, zavlažovanie, multimédiá, ako aj alarmy a spojiť ich do sekvencií Flow. Funkcia Flow je používaná na automatizáciu procesov, napríklad po zobudení (otvorenie žalúzií, zapnutie rádia/TV, nastavenie kúrenia). Inteligentné domácnosti dokážu byť veľmi energeticky náročné a tak si vďaka funkcii kontroly energie Insights dokážete optimalizovať výkon a funkciu všetkých vašich zariadení, bez akejkoľvek námahy. Ušetrite na nákladoch,užite si pocit bezpečia a kontroly a využite potenciál celej vašej inteligentnej domácnosti vďaka inteligentnému systému Athom Homey Smart home hub.

Hub má ulomenú vnútornú plastovú časť - obruč, ale zlepil som ju a funkčnosť to neovplyvňuje.

Zašlem aj cez packetu.
Platba predom + 4€
Platba na dobierku + 6€
Athom Homey
Podobné inzeráty
Homey 2.0 Athom
Predám Homey, málo používane, ale bez krabice Homey je : Centrálna jednotka, ktorá ovláda celú chytrú domácnosť Môžete si nastaviť svetlá, teplotu, hudbu, zabezpečenie a mnoho ďalšieho Kompatibilný s viac než 50 000 chytrými zariadeniami rôznych značiek Zaručí vám pohodlie, bezpečie i úsporu energie
Predám Athom HOMEY Pro (Early 2019)
Predám Athom HOMEY Pro (Early 2019) resp. HOMEY-PRO-EU-02-583. Ešte v záruke kupované na 5.9.2022. Viď faktúra. Zašlem aj na dobierku. Dobierka a poštovné v cene. Prechádzam na inú automatizáciu. Prosím použite email alebo mi zavolajte. Na SMS neodpovedám. Bezdrôtový protokol: Z-Wave Plus, Zigbee, WiFi, Infrared, NFC, 868 MHz, 433 MhZ Procesor: Dual Core 1 GHz CPU Pamäť: 1 GB Memory, 4GB Flash Viac info:
ATHOM HOMEY PRO 2.0
Centrálna jednotka Athom Homey Pro 2.0 spája všetky vaše bezdrôtové zariadenia do jedného, užitočného a ľahko použiteľného smart systému. Takto budete mať domov bez diaľkových ovládačov, ktorý vás bude počúvať a starať sa sám o seba. Homey Pro je vhodnou voľbou, ak plánujete použiť viac ako 20 aplikácií rôznych značiek v jednom celku. Poháňaný je procesorom Dual Core 1 GHz s 1 GB pamäťou RAM. Podpora funkcií Z-Wave, Zigbee, WiFi, Bluetooth. Na cene sa ešte vieme dohodnúť.
Athom HOMEY Pro (Early 2019)
Predám Athom HOMEY Pro (Early 2019). Používané niečo cez 2 roky, takže už nie je v záruke. Stav a príslušenstvo ako na obrázkoch - jednotka je funkčná. Dôvod predaja - prechod na iné riešenie. Homey Pro Early 2019, Dual Core 1 GHz CPU, 1 GB Memory, 4 GB Flash Storage, Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4 GHz Bluetooth 4.0 Low Energy Zigbee 2.4 GHz Z-Wave Plus 500 Series 433 MHz / 868 MHz Infrared (6x LED, 1x Receiver) Na SMS nereagujem, poprosím volať alebo využiť formulár pod inzerátom. Zasielam aj na dobierku, ale požadujem uhradiť poštovné vopred. Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny. Ďakujem.
Homey Athom automatizacia domacnosti
Predam smart home ovladac. Homey Athom. Viac info emailom
Homey Athom automatizacia domacnosti
Predam smart home ovladac. Homey Athom. Verzia 2018. Viac info emailom