inzercia, predaj, predám, bazár

Atletické tretry, veľkosť eu41

Kategória: Fitness, jogging

Ponúkam NIKE RIVAL M atletické tretry vhodné na krátke a stredné trate, velkosť eu41. Pridám aj nástroj na výmenu klincov. K cene prosím pripočítať aj cenu poštovného.

!Kontaktujte ma len pomocou mailu, ďakujem!
Atletické tretry, veľkosť eu41
Podobné inzeráty
Bežecké tretry NIKE RIVAL S, veľ. 37,5
Predám bežecké /atletické, šprintérske/ tretry zn. Nike Zoom Rival S, oranžovo-čiernej farby, veľkosť 37,5 , vnútorná dĺžka 23,5 cm, ktoré sú určené na krátke až stredné vzdialenosti od 60 do 1000 metrov, beh cez prekážky a skokanské disciplíny. Majú podrážku s 7 hrotmi, ktoré poskytujú maximálny záber. Boli používané, no sú v dobrom stave. Hroty boli menené nedávno. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Bežecké tretry NIKE RIVAL S, veľ. 37,5
Predám bežecké /atletické, šprintérske/ tretry zn. Nike Zoom Rival S, oranžovo-čiernej farby, veľkosť 37,5 , vnútorná dĺžka 23,5 cm, ktoré sú určené na krátke až stredné vzdialenosti od 60 do 1000 metrov, beh cez prekážky a skokanské disciplíny. Majú podrážku s 7 hrotmi, ktoré poskytujú maximálny záber. Boli používané, no sú v dobrom stave. Hroty boli menené nedávno. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty - kliknutím na meno.
Atleticke tretry Nike
Predam damske Nike tretry, cislo je 39, vhodne predovsetkym na kratke a stredne trate.
Tretry
Predám tretry na skok do diaľky. Model: Nike Zoom Long Jump 4 Veľkosť: 42, 265cm Používané rok, zachované. Tretry je možné zaslať poštou.
Bežecké tretry
Predám bežecké tretry značky Adidas, veľkosť UK 42, 26,5 cm
Tretry Hoka
Predám nové tretry Hoka. Veľkosť 44, 28cm. Pôvodne 120,-€, teraz 40,-€.