inzercia, predaj, predám, bazár

Atraktívne domy v radovej zástavbe Prešov - N. Šebastová, p

Kategória: Domy

Ponúkame predpredaj šestnástich rodinných domov v radovej zástavbe, ktorá je dispozične rozčlenená do dvoch samostatných celkov, každý po osem domov. Projekt je realizovaný vo vyhľadávanej a veľmi atraktívnej lokalite Nižná Šebastová, miestnej časti krajského mesta Prešov. Lokalita poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť a služby, od centra Prešova je vzdialená 4 kilometre. Cesta autom trvá okolo 5 minút, zastávka MHD/SAD je vzdialená cca 200 metrov.
Jednotlivé rodinné domy budú dvojpodlažné, päťizbové s podlahovou plochou 134 m2, situované na pozemkoch o výmere 200 až 350 m2.
Dispozičné riešenie domov: 1. NP: zádverie, chodba, obývacia izba s kuchynskou a jedálenskou časťou, špajza, izba, šatník, kúpeľňa a toaleta. 2. NP: schodisko, chodba, kúpeľňa, toaleta, tri izby, šatník a balkón.
Dom sa bude predávať v prevedení holodom+, pričom budú v cene zahrnuté: pozemok, všetky rozvody a inštalácie, vnútorné omietky s finálnou maľbou, sadrokartónové stropy, vypínače a zásuvky Legrand, 2 x príprava na sanitu Geberit, fasáda s izoláciou o hrúbke 15 cm vo finálnej farbe, okná plastové s trojsklom. Bonusom bude aj komínové teleso a asistencia so získaním dotácie na tepelné čerpadlo. Pred domom bude dláždená parkovacia plocha a chodník, za domom terasa s trávnikom. Na terasu sa bude vychádzať cez hliníkové HST portálové (zasúvacie) dvere. Jednotlivé pozemky budú oplotené. Predpokladaný termín dokončenia a kolaudácie 12/2023.
Počet poschodí: 2
Počet izieb: 5
Dodatok k cene: , možnosť HÚ
Zastavaná plocha: 100m²
Obytná plocha: 134m²
Celková rozloha: 400m²
Rozloha pozemku: 400m²
Úžitková plocha: 134m²
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: áno
Internet: optika
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: vlastné
Balkón: áno - 1
Terasa: áno - 1
Pivnica: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Ytong
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: predpríprava
Energetický certifikát: A
Predzáhradka: áno
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Atraktívne domy v radovej zástavbe Prešov - N. Šebastová,  p
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBY RD V RADOVEJ ZÁSTAVBE - NIŽNÁ ŠEBASTOVÁ
Ponúkame na predaj novostavby rodinných domov v radovej zástavbe, ktoré sa nachádzajú vo vyhľadávanej lokalite - katastrálnom území Nižná Šebastová. Celkovo ide o 16 rodinných domov, v dvoch radových zástavbách po 8 domov. 5 izbové rodinné domy sú 2 podlažné s podlahovou plochou 134 m2, situované na pozemkoch o veľkosti od 200 do 350m2. Dispozičné riešenie: 1.NP: zádverie, chodba, obývacia izba s kuchyňou a jedálenskou časťou, izba, šatník, komora, kúpeľňa s WC. 2.NP: schodisko, chodba, kúpeľňa s WC, 2x detská izba, spálňa, šatník, balkón. Dom je na predaj v štádiu holodom, pričom v cene je zahrnuté: pozemok, všetky rozvody (elektroinštalačné, vodovodné, kanalizačné), sadrokartónový strop, vnútorné omietky, maľba, zásuvky a vypínače LEGRAND, 2x Geberit, fasáda vo finálnom prevedení. Je tu možnosť aj úplného dokončenia domu podľa Vašich predstáv.
Dva murované domy v radovej zástavbe - Rajec
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruované dva murované rodinné domy v radovej zástavbe na ul. Partizánska v meste Rajec, vzdialeného od krajského mesta Žilina 20 km, od kúpeľného mesta Rajecké Teplice 5 km. Domy sa nachádzajú na rovinatom pozemku o celkovej výmere 434 m so vstupom z miestnej komunikácie, zastavaná plocha domov je 204 m2 s úžitkovou plochou 270 m2. Dom č. 1 je murovaný, čiastočne podpivničený a postavený z plnej tehly 400 mm so zateplením fasádnym polystyrénom 100 mm, strecha pozinkovaný plech, okna drevené eurookná. Dispozične riešenie: vstupná chodba, samostatná kuchyňa, tri samostatné izby, samostatná kúpeľňa s WC, infrasauna a WC. Dom č. 2 je murovaný, dvojpodlažný, postavený z dutej červenej tehly 450 mm, strešná krytina vlnitý plech, plastové okná. Dispozičné riešenie: vstupná chodba so vstavanými skriňami, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, veľká obývacia izba s kuchynskou linkou vyrobenou na mieru so zabudovanými spotrebičmi a výstupom na prekrytú terasu, drevené schodisko, veľká spálňa so samostatným WC a šatníkom, detská izba. Domy sú napojené na všetky IS, plyn, elektrina 220/380V, mestská voda a kanalizácia, optický internet od T - Com. Vykurovanie domov je zabezpečené kondenzáčnymi plynovými kotlami, alternatíva krbová pec alebo krb s prieduchmi. Domy sa nachádzajú v blízkosti centra mesta Rajec v tichej a pokojnej lokalite s komplexnou občianskou vybavenosťou škola, škôlka, obchody COOP Jednota, Tesco, pošta, zdravotná poliklinika, železničná stanica. Domy sú vhodne aj ako dvojgeneračné alebo aj ako investícia na prenájom ( v jednom dome sa dá bývať a druhý dom sa dá prenajímať, momentálne majitelia majú nájomníkov ). Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte na tel.č. Nehnuteľnosť je výhradne ponúkaná v realitnej kancelárií Žilinareal s.r.o.
Rodinný dom, Strážnická ulica, Prešov - Nižná Šebastová
Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj poschodový rodinný dom v prevažne pôvodnom stave, nachádzajúci sa na Strážnickej ulici v Prešove - mestská časť Nižná Šebastová. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Strážnická ulica, Prešov - Nižná Šebastová Zastavaná plocha domu: cca 72 m2 Zastavaná plocha dielne: cca 28 m2 Úžitková plocha domu: cca 115 m2 Plocha pozemku: 425 m2 Plocha záhrady (nezastavaná plocha): 325 m2 Vlastníctvo: osobné Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: PRÍZEMIE: vstupná chodba, chodba, obývacia izba, kuchyňa s jedálňou, komora, kúpeľňa, technická miestnosť spojená s toaletou, úložný priestor pod schodiskom POSCHODIE: spálňa, detská izba, detská izba s výstupom na balkón POPIS RODINNÉHO DOMU: Dom je v prevažne pôvodnom stave, vyžadujúci si kompletnú rekonštrukciu. • rodinný dom bol postavený v roku 1968 • v roku 1982 realizovaná prístavba vstupnej verandy a detskej izby na poschodí s výstupom na balkón • stavebný materiál tehla a kváder • vnútorné omietky vápenné • pultová plechová strecha • drevené okná na prízemí • plastové okná na poschodí (s výnimkou chodby) • podlahy - kamenná dlažba, linoleum, laminátová podlaha a drevené dile • vykurovanie domu je ústredné, plynovým kotlom POPIS POZEMKU: • rovinatý • kompletne oplotený • na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza dielňa INŽINIERSKE SIETE: • elektrina • kanalizácia • plynovod • vodovod (na pozemku sa tiež nachádza studňa) CENA A PLATBA: • CENA: 159.000 Eur • platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) POPIS OKOLIA: Rodinný dom sa nachádza vo veľmi obľúbenej a vyhľadávanej časti Prešova - mestská časť Nižná Šebastová. V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - materská a základná škola, pošta, zdravotnícke zariadenie, obchod a veľký park nazývaný Panská záhrada. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Rodinný dom je vhodný pre ľudí, ktorí túžia vymeniť bývanie v byte za bývanie v rodinnom dome, navyše v lokalite, pri ktorej nemusia robiť žiadne kompromisy. Dom v prevažne pôvodnom stave má veľký potenciál a som presvedčený, že jeho rekonštrukciou získa nový vlastník nový, skvelý domov.
RODINNÉ DOMY Beluša Rybníky
Poctivé stavby s.r.o. Vám ponúkajú na PREDAJ 5 rodinných domov v rádovej výstavbe v obci Beluša časť Rybníky s MOŽNOSŤOU ODPOČTU DPH. Rodinné domy sa nachádzajú na slnečnom pozemku, ktorý je situovaný kúsok od lesnej cesty, ktorú ocenia najmä milovníci prírody. Pitie rannej kávy na terase Vám spríjemní nádherný výhľad na okolité polia. Naše domy sú vhodné pre rodiny s deťmi, sú postavené v novovzniknutej časti obce, ktorá je tichá a bezpečná bez veľkej cestnej premávky. Najmenší ocenia využitý priestor v podkroví, ktorý slúži ako spiaci priestor. Detská izba má plne využitý spodný priestor ako denná časť izby. Pozemky rodinných domov budú upravené- zrovnané a položené chodníky zo zámkovej dlažby. Na oknách je predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie. Rodinné domy majú predprípravu na nabíjaciu stanicu pre elektromobil. Novostavba rodinných domov je vo výbornej prístupnosti k diaľnici a okolitým mestám. Vzdialenosť od diaľnice BA/ZA 1km Vzdialenosť od mesta Púchov: 8 km Vzdialenosť od mesta Ilava: 11 km Vzdialenosť od mesta Považská Bystrica: 14km 4i rodinné domy sú postavené na slnečnom pozemku situované vo veľmi vyhľadávanej a modernej obci Beluša, časť Rybníky. Úžitková plocha domov je 135 m2 + 29,22m2 terasa Veľkosti pozemkov a ceny domov: Pozemok č.1: 463,50m2_252 990,-€ Pozemok č.2: 294,62m2_ 229 990,-€ Pozemok č.3: 294,10m2_229 990,-€_REZERVOVANÝ Pozemok č.4: 293,47m2_229 990-€_REZERVOVANÝ Pozemok č.5: 551,86m2_264 500,-€_REZERVOVANÝ Ceny sú za dom v prevedení HOLODOM Naše domy majú praktické a moderné dispozičné riešenie: Prízemie: zádverie, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, otvorený priestor - kuchyňa spojená s obývačkou s výstupom na priestrannú terasu /29,22m2/, pracovňa Poschodie: 3 x izba, kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť 2x detská izba na poschodí má k využitiu ako spiaci priestor podkrovie, spodná časť môže slúžiť výhradne ako denný priestor. Rodinné domy sú postavené z kvalitného materiálu-tehly a radia sa medzi nízkoenergetické stavby s certifikátom A0. Pre všetky domy je zdrojom vody studňa. Na pozemku bude žumpa, s predpokladom, že domy budú v budúcnosti napojené na obecnú kanalizáciu. Kúrenie je podlahové - zdroj - tepelné čerpadlo. Prístupová cesta je nová asfaltová. Rodinné domy sú zateplené minerálnou vlnou hr. 200 Naplánované ukončenie výstavby je v 10/2022. V prípade záujmu po vzájomnej dohode je možné Váš rodinný dom dokončiť podľa Vašich požiadaviek. Kontaktujte ma na e-mail info@ alebo mi zavolajte na tel. č. a dohodnite si obhliadku. info@ Video prehliadka:
AKCIA rodinné domy v radovej zástavbe
Ponúkame na predaj rodinné domy v radovej zástavbe vo veľmi žiadanej lokalite v obci Rovinka, tesne pri Bratislave s výbornou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do Bratislavy a na obchvat. Blízko nákupné centru, čerpacia stanica, autoumyvárka, samoobslužná autoumyvárka, všetky služby, blízko na hrádzu – šport, bicyklovanie a pod. Radová zástavba je vo výstavbe, dokončenie koniec roka 2023. Ide o murovanú stavbu – 30 tka presná tehla Porotherm + 15 cm zateplenie, podlahové vykurovanie – tepelné čerpadlo, predpríprava na krb, 6-komorové trojsklo okná z vonku antracit, z vnútra biele. Celkovo je k dispozícii 14 ks bytov v domoch v radovej zástavbe. Pôdorysne sú k dispozícii dva varianty: A a B. A – ú.p. 112,86 m2 + terasa a pozemok + parking na dve autá B – ú.p. 110,51 m2 + terasa a pozemok + parking na dve autá Pozemok od 260m2 do 462m2. V cene je aj parkovanie pre dve autá – zámková dlažba, trativody a napojenie na IS (voda, elektrika a kanalizácia). Cena je pre 5ks teraz v limitovanej AKCII – 325.000 Eur v holodom + 20.000 Eur štandard. Zavolajte na a dohodnite si stretnutie a obhliadku. Tepelné čerpadlo – Vzduch / Voda S týmto domom budete pripravení na najekonomickejšiu prevádzku bývania, nakoľko byty budú vybavené podlahovým vodným vykurovaním, kde zdroj tepla bude tepelné čerpadlo a bude tiež predpríprava na solárne zariadenie. V byte bude tiež predpríprava na vonkajšie žalúzie. Elektrika – rozvody internetu a TV do každen obytnej miestnosti, predpríprava na alarm, vypínače a zásuvky Legrand. V každom byte bude predpríprava na krb – komín. Budete tak pripravení na takmer každú energetickú situáciu. + predpríprava na fotovoltiku, ktorú vieme aj komplet zrealizovať za výhodnú cenu a budete mať moderné a takmer pasívne bývanie. Viac info na tel.:
Ponúkame na predaj rodinné domy v radovej zástavbe
Ponúkame na predaj rodinné domy v radovej zástavbe vo veľmi žiadanej lokalite v obci Rovinka, tesne pri Bratislave s výbornou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do Bratislavy a na obchvat. Blízko nákupné centru, čerpacia stanica, autoumyvárka, samoobslužná autoumyvárka, všetky služby, blízko na hrádzu – šport, bicyklovanie a pod. Radová zástavba je vo výstavbe, dokončenie koniec roka 2023. Ide o murovanú stavbu – 30 tka presná tehla Porotherm + 15 cm zateplenie, podlahové vykurovanie – tepelné čerpadlo, predpríprava na krb, 6-komorové trojsklo okná z vonku antracit, z vnútra biele. Celkovo je k dispozícii 14 ks bytov v domoch v radovej zástavbe. Viac info na tel.: