inzercia, predaj, predám, bazár

Atraktívne rekreačné zariadenie pri Piešťanoch

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj rekreačné zariadenie, ktoré sa nachádza v malebnej prírode Považského Inovca len 10 km od kúpeľného mesta Piešťany.
Samotné rekreačné zariadenie poskytuje priamo vo svojom areáli ubytovacie kapacity v rozsahu cca 200 osôb v turistickom štandarde a ubytovanie v 6-miestnych chatkách a 6 až 8 lôžkových bungalovoch. Celý areál je bezpečne oplotený a osvetlený.
Rekreačné zariadenie pozostáva :
-hlavná podpivničená budova (po kompletnej rekonštrukcii : zateplená, nové plastové okná, generálka strechy) : v suteréne sa nachádza technická miestnosť s kotlami na na ohrev teplej vody a na kúrenie v zimných mesiacoch, na prízemí je samostatný 2. izb. byt s vlastnou kúpeľňou a s WC, spoločenská miestnosť s barom, veľká jedáleň s kompletne vybavenou kuchyňou so skladovacími priestormi, sklady, na poschodí je osem 3 - lôžkových izieb na ubytovanie so spoločnými sprchami a WC na chodbe.
- sociálna samostatná budova - kompletne zrekonštruované dámske a pánske toalety s umyvárňami a sprchami slúžiace hlavne v lete pre ubytovaných na chatkách
- spoločenská budova
- chatky 20 ks, letná jedáleň, letná herňa, priestory pre zdravotníkov, bazén, sauna.
Rekreačné zariadenie je vhodné pre aktivity ako sú : školy v prírode, detské letné tábory, zimné sústredenia a spoločenské akcie ako sú svadby, rodinné oslavy, firemné posedenia, športové sústredenia a pod.
Ubytovanie v lete je s kapacitou 250 lôžok (20 chatiek po 6 lôžok, ubytovňa: 4 vchody po 28 lôžok, hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb).
Ubytovanie v zime s kapacitou 24-29 lôžok ( hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb, prístelky: do piatich izieb po jednej prístelke).
Malebné prostredie poskytuje všestranné možnosti aktívneho oddychu :
ŠPORT - futbalové, volejbalové, nohejbalové a basketbalové ihrisko, 25m plavecký bazén -
do 22C vyhrievaný slnečnými kolektormi, cykloturistické chodníky, pingpong, stolný futbal, biliard, gulečník.
ZÁBAVA - prírodný amfiteáter vhodný na prehliadku letnej záujmovo-umeleckej činnosti, miestnosti na spoločenské večery, ohniská bezpečnostne vybudované, vhodné na opekanie a príležitostné posedenie.
RELAX – Sauna je s kapacitou 12 miest s možnosťou výbehu von, bar je s kapacitou pre 28 ľudí, solárium. Pre milovníkov turistiky sú vhodné pešie túry po okolí, v?
Atraktívne rekreačné zariadenie pri Piešťanoch
Podobné inzeráty
Rekreačné domy Heringeš
Či už hľadáte víkendový dom, alebo cenovo dostupné celoročné bývanie v blízkosti mesta, túto ponuku 4 rekreačných domov na Heringeši by ste nemali prehliadnuť. Realitná kancelária FÉROVO Vám ponúka na predaj 4 novostavby rekreačných domov s úžasnými výhľadmi a moderným architektonickým riešením. Presklená pohľadová fasáda, priestranná terasa, vysoký strop, krb a otvorená scenéria vytvárajú skutočne výnimočnú atmosféru, ktorú v paneláku ani v husto zastavanej obci nenájdete. Rekreačné domy Heringeš sú zaujímavou voľbou aj pre ľudí pracujúcich z domu a kreatívcov, ktorí pri práci potrebujú pohodu a pokoj, ale zároveň chcú byť blízko centra. Domy sú jednopodlažné s čiastočným podkrovným priestorom, štvorcového pôdorysného tvaru so zastavanou plochou 90 a 81m2 a ponúknu pohodlné bývanie pre 2 až 4 člennú rodinu. Dispozičné riešenie prízemia pozostáva zo zádveria, obývacej miestnosti s kuchyňou, spálne, kúpeľne s wc, skladového priestoru a točitého schodiska. Na čiastočnom poschodí v podkrovnom priestore sa nachádza ďalšia spálňa. Dominantou domu je veľká prekrytá terasa, ako stvorená pre posedenia s rodinou a priateľmi pri káve alebo pohári vína. Výhľadová strana domu je orientovaná na juhozápad, takže dom je v každom ročnom období príjemne presvetlený. Strešný a obvodový plášť sú tvorené PUR/PIR panelmi s exteriérovým farebným odtieňom antracit. Podlaha je zateplená tepelnou izoláciou na báze EPS polystyrénu. Výplne exteriérových otvorov v celom objekte tzn. okná, dvere, zasklené steny sú hliníkové s izolačným trojsklom s čírim zasklením. Domy sú napojené na elektrickú energiu zo siete samostatnou prípojkou. Vykurovanie je elektrické podlahovými rohožami v kombinácií s krbom resp. pecou na tuhé palivo. Príprava teplej úžitkovej vody je riešená elektrickým prietokovým ohrievačom. Po dohode je možná inštalácia tepelného čerpadla. Každý dom bude mať vodovodnú prípojku z veľkokapacitného podzemného zásobníka pitnej vody. Splaškové vody budú odvádzané do žumpy vybudovanej na pozemku pri príjazdovej komunikácií. Dažďové vody budú zachytávané v akumulačnej zbernej nádrži dažďovej vody umiestnenej v zemi pod domom. Prístupová cesta je spevnená, typická pre rekreačné lokality. Parkovanie pre 2 osobné vozidlá pri každom pozemku. Začiatok výstavby: 1Q 2023 Plánovaná kolaudácia: 4Q 2023 CENNÍK REKREAČNÝCH DOMOV Domy sú predávané v štandarde holodomu. Rekreačný dom 01 úžitková plocha 98 m2 (pôdorys variant A) plocha parcely 900 m2 REZERVOVANÝ Rekreačný dom 02 úžitková plocha 94 m2 (pôdorys variant B) plocha parcely 810 m2 174 990 € s DPH Rekreačný dom 03 úžitková plocha 94 m2 (pôdorys variant B) plocha parcely 810 m2 174 990 € s DPH Rekreačný dom 04 úžitková plocha 98 m2 (pôdorys variant A) plocha parcely 900 m2 179 990 € s DPH LOKALITA Lorant Szabo
Patince - predaj – rekreačné zariadenie
Patince - predaj – rekreačné zariadenie Stara cena: 229 000,- eur Nova cena: 227 000,- eur Ponúkame na predaj rekreačné zariadenie v pôvodnom stave v obci Patince na kúpalisku s rozlohou 290 m2. Dom je štvorpodlažný a vyžaduje celkovú rekonštrukciu. Ideálny na prerobenie podľa vlastných predstáv. Od budovy 50 m je celoročný Wellness a reštaurácia. Strecha je prerobená - nová – možné zabudovať podkrovie. Materiál: kvádre. Plyn pred budovou. IS- Elektrina, voda Izby- Prízemie: 4x dvoj izbové 1.poschodie: 4x dvoj izbové 1x troj izbové 2.poschodie: 4x dvoj izbové 1x troj izbové Výborná dostupnosť do mesta: Komárno a k Štátnym hraniciam s Maďarskom – 13km. Pre viac informácií volajte , alebo na wiwagroup1@
NA PREDAJ 3 izbový dom blízko centra Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Hviezdoslavova Obec: Piešťany NA PREDAJ: 3-izbový rodinný dom na šikovnom pozemku v Piešťanoch   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu s garážou na Hviezdoslavovej v Piešťanoch.   VÝMERA: úžitková plocha je 100 m2 a výmera pozemku 216 m2   DOM: - pálená tehla - pôvodná strecha - pálená škridla - plastové okná - plynové kúrenie - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie - kuchynská linka so spotrebičmi  - dom zariadený minimalisticky, všetko čo je v dome je súčasťou predaja - dom NIE JE stenou spojený so susednou nehnuteľnosťou, každá má samostatný múr   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: -        prízemie – vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa s jedálňou a so špajzou, spáľňa, menšia izba, kúpeľňa, samostatné WC   PARKOVANIE: K domu patrí samostatná garáž   LOKALITA: Dom sa nachádza vo výstavbe domov blízko centra v Piešťanoch.. Aj napriek blízkosti centra je dom situovaný v kľudnej časti, s dostatkom zelene. Dom sa nachádza cca 2 minúty pešo od kompletnej občianskej vybavenosti, od úpneho centra Piešťan.   VÝHODY: - stavba v kvalitnom prevedení - murovaná garáž (17m2) - šikovný pozemok (216 m2) - v centre mesta CENA: 290 000 €  V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 216 m2 Úžitková plocha: 216 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: sprchovací kút Zariadenie: zariadený Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
NA PREDAJ 5 izbový rodinný dom Banka pri Piešťanoch
Typ: Rodinný dom Ulica: J.Alexyho Obec: Banka NA PREDAJ: 5-izbový rodinný dom na veľkom pozemku v obci Banka pri Piešťanoch   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu s terasou v peknom prostredí obce Banka   VÝMERA: úžitková plocha je 120m2 a výmera pozemku 827 m2   DOM: - postavený v 50. rokoch, rekonštrucia podkrovia prebehla v roku 1995, rekonštrukcia prízemia v roku 2012 - kváder, drevotrieska - škridla - elektrické podlahové kúrenie - pripojenie na inžinierske siete: voda obecná, elektrina - odpad je vedený do žumpy, je možnosť pripojenia na kanalizáciu - plyn je možné dotiahnuť do domu - na hranici pozemku   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - moderná kuchynský linka - klimatizácia v každej izbe   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: -        prízemie – vstupná hala, šatník, obývacia miestnosť, jedáleň, kuchyňa, 2x izba, kúpeľňa s WC, terasa -        poschodie - dve obytné miestnosti, v každej z nich kúpeľňa s WC   PARKOVANIE: Je možné parkovanie vo dvore pre viacero vozidiel, prístup až pred vchod do domu   LOKALITA: Dom sa nachádza vo výstavbe domov, a to pri ceste na Banke smerom na Ratnovce.  Obec Banka leží na ľavom brehu Váhu na úpätí Považského Inovca. Susedí s kúpeľným mestom Piešťany a obcami Moravany nad Váhom, Radošina a Ratnovce. V rokoch 1973 až 1995 bola mestskou časťou Piešťan. V obci s rozlohou 8,5 km2 žije 2 146 obyvateľov. Polovicu chotára tvoria lesy popretkávané turistickými cestičkami. V obci je úplné občianske vybavenie   VÝHODY: - stavba v kvalitnom prevedení - veľmi pekná rekonštrukcia - po kúpe ihneď voľný - veľký pozemok (827 m2) - výborná dopravná dostupnosť CENA: 184 900 €  V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 120 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 827 m2 Zastavaná plocha: 90 m2 Podlahová plocha: 120 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 3 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Materiál: Porotherm Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 30 m2 Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
Ex .novostavba v Krakovanoch pri Piešťanoch REZERVOVANÁ
Exkluzívne iba u nás ponúkame novostavbu murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Krakovany pri Piešťanoch. Nachádzať sa bude na pozemku o rozlohe 533 m2. Dom bude postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Keďže dom je momentálne vo výstavbe, je možné po dohode zmeniť farby fasády, obkladu, okien, vonkajších žalúzií….. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo - samostatné WC - technická miestnosť. Technický popis: - veľkosť pozemku: 533 m2 - zastavaná plocha domu: 140 m2 - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 10cm polystyrén čierny, vonkajšia fasáda, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou - dotykové vypínače a inteligentné zásuvky značky Hevolta (len s el. vykurovaním) - sádrokartóny, omietky, potery - príprava na alarm a kamerový systém - predpríprava na krb. Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu Hevolta: Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Výstavba je naplánovaná na jeseň 2022. Dom sa predáva v stave holodom. Po dohode je možné dom dokončiť do štandardu, pričom Vám vieme vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru za spolupráci všetkých bánk. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista Ing. Glevaňák. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Krakovany je vzdialená len 5 km od kúpeľného mesta Piešťany. Občianska a technická vybavenosť obce : Predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinské odbytové stredisko, predajňa nepotravinárskeho tovaru, zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, predajňa súčiastok a príslušenstva pre motorové vozidlá, telocvičňa, ihrisko pre futbal (okrem školských), knižnica, pošta, káblová televízia, verejný vodovod, verejná kanalizácia, kanalizačná sieť pripojená na ČOV, rozvodná sieť plynu, komunálny odpad, využívaný komunálny odpad, zneškodňovaný komunálny odpad, základná škola, materská škola. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte prípadne píšte na mailovú adresu rabatinova@comaccre
NA PREDAJ 3 izbový dom v obci Ostrov pri Piešťanoch
Typ: Rodinný dom Ulica: hlavná Obec: Ostrov NA PREDAJ: 3-izbový rodinný dom na veľkom pozemku v obci Ostrov pri Piešťanoch   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu s garážou vhodná na nasťahovanie, prípadne na rekonštrukciu   VÝMERA: úžitková plocha je 120 m2 a výmera pozemku 918 m2   DOM: - tehla + kváder - v prednej časti domu su vymenené plastové okná, v časti domu (od dvora) sú drevné pôvodnéi - plynové kúrenie (radiátory) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda (studňa), plyn, elektrina, kanalizácia - predná izba je rekonštruovaná, na strope je polystyrén, plávajúca podlaha, nové omietky - pochôdzna povala - buď vhodná na rekonštrukciu na zobytnenie podkrovia alebo ako odkladací priestor   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol - kuchynská linka so spotrebičmi Garáž: - rozloha 29 m2 - montážna jama - elektrina   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: prízemie – vstupná chodba, predná izba, kuchyňa, kotolňa, špajza, WC spojené s kúpeľnou, 2x izba na záhrade sa nachádza terasa, , kurín, chlievy, koterce, vínna pivnica, sklad, technická miestnosť a garáž. Množstvo využiteľného priestoru   LOKALITA: Dom sa nachádza v slepej uličke, v centre obce, v dostupnosti úplná občianska vybavenosť.  Obec Ostrov ponúka veľmi dobrú dostupnosť do mesta Piešťany 7km.    VÝHODY: - stavba v kvalitnom prevedení - murovaná garáž - veľký pozemok (918 m2) - tichá obec CENA: 155 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 131 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Zastavaná plocha: 131 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Voda: studňa Zariadenie: čiastočne Garáž: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn